Sve ja to znam, ali taman i da imam 5 kontakata u imeniku moro bi pogledat na kojega ću kliknut. Isto to mogu ja i sa X1 ali koja korist? E a za speed dial iskreno, to sam zaboravio podesit
@FREAKed
Inače sam mirna osoba i podosta me teško naživcirat stvarima na koje ne mogu utjecat, pa tako i štekanjem mobitel na koje sam nažalost navikao. Većini ljudi je dovoljno da im se izbornik ne otvori iste sekunde i već ga hoće baciti o zid. Stvarno zna bit iritantno, a pogotovo kada zašteka u nekom pozivu pa ne znaš jel te čuje osoba s druge strane, mob se zamrznuo,...
@Ico
Apsolutno potpisujem
@BlueDevil
Nismo mi rekli ništa tko je kriv u vezi GPS i Google Mapsa već samo da iPhone nije imao pravi GPS. Kupce ne zanima zašto nešto nema nego ono najjednostavnije, ima li i li nema. Mobitel nema kameru zato što je proizveden u istočnoj Armeniji, ta živo se kupcu fućka zašto nema, on samo zna šta mu treba i da li to uređaj ima.
Kamera na mobitelu ukoliko nema xenon ne služi ničemu osim "nadomještanju" pravog fotića i koristi se samo u slučajevima kada se neplanirano nešto mora uslikati (super auto na parkingu lol). AutoFokus - 90% mojih slika su razni dokumenti, spisi,... bez AF ja bi slikao dakle 90% manje. Moram reć da se slažem da je MMS zastarjela tehnologija i da je većina ne koristi, a sad moram neš reć o tim silnim poslovnjacima i mom mišljenju o svemu tome, ispravite me ako se ne slažete.
1. Poslovnjaci, njih valjda 99% uopće ne mari za mobitel. Većina njih želi neš jednostavno sa normalnom tipkovnicom i što boljom baterijom. Tu prednjači SE. Ali postoji i ona skupina koji vole preklopne mobitele zbog razloga što se ne može odgovoriti na poziv slučajno. Tu je daleko najjači Samsung koji nažalost zapostavlja takve modele u zadnje vrijeme. Možete mi reć bilo što ali tu me nemožete razuvjeriti, Samsung je kralj preklopa (shell).
2. Poslovnjak koji koristi mobitel kako bi koristio email i slične stvari poput offica valjda zna nešto o WM ili Macu! Takav poslovnjak će vjerojatno prije uzet mobitel koji ima čvrstu tipkovnicu s kojom lakše i dosta brže rukuje, bez obzira što im firma daruje jer ako smatraju da taj mobitel ne zadovoljava njihove potrebe, oni će ga zamjeniti.
3. Što je FREAKed rekao, kad izvadiš iPhone inteligencija ti padne na 50. Stvarno istina, ali to nije zbog toga što je iPhone loš uređaj već zbog toga što ga ima svaka šuša, a većina su djeca kojima služi samo za igru. Još jedan razlog više da "poslovnjak" ne uzme iPhone
Eh da, i sjetih se onog famoznog copy paste, koliko sam samo to kao budala tražio na iPhonu, jednostavno nisam htjeo vjerovati da nema to![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks