Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 111

Threaded View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Samsung i8700 Omnia 7
    Operater
    vip
    Godina
    34
    Bodovi
    10.278
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.278, Nivo: 24
    Bodovi: 10.278, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mhm...baš je dobro čitati...mislim,fino postoji jedan nepristrani zadrti protivnik iphone-a
    i 20-ak njih koji su protiv njega,te kao da imate i svojega stevena jobsa budući da se viperpitbull fino raspisao sa velikim i malim fontovima,boldom etc...a uglavnom samo govorio "i tu se vidi da nemaš pojma o ničemu vezanome za iphone" i onda blabla kao da slušam onaj guided tour -.-'

biO je doduše dao odlične argumente,svaka čast,kao i bluedevil,no dakle...mjesec i po' dana već koristim iphone,prijelaz sa ipod toucha,nenamjeran i neželjen,no budući da sam ga dobio,i nisu mamica i tatica kupili(neki članovi bi voljeli to napomenuti) potpuno ću se složiti sa slijedećim...
    sve što je bi0 rekao je istina...sve se to fino može...štima,svakako,nijedan music player se ne može mjeriti sa ovime,internet browser je...wow,a na ovom 3gS brzina će biti definitivno zaprepaščujuća...stvar je u tome što je apple napravio prvi korak i revoluciju po tom pitanju...a zapravo će sada još dobrih 5 godina uvoditi nekoliko velikih inovacija i 90-ak nebitnih da bi rekli nešto tipa "100 novih stvari"-glupo-steve jobs uistinu ne zna više od toga...svaka revolucija po pitanju tehnologije ide od apple-a ali makar jenajzasluzniji za neke stvari,nije bolji...bože mili pa ni multitaskinga nema,high-end uređaj blabla-nema multitasking,nekima nije potreban,nekima je(*ebeš mms) ali multitasking bi u osnovi nekako trebao biti podržan,zato što je to apple,zato što znaju kako i što,i onda ništa od toga...zašto jedan palm pre sa svojim web OS-om 1.0 ima sve što i iphone,čak i više,a iphone je na inačici softa 3.0...i sjetio se uvesti c/p i push notifications...pa hajde uistinu pohvalno,djelujete mi poput ovaca kada ste oduševljeni time,onako jednostavno...ne znam,viperpitbull je u jednom postu namjenjenom meni napomenuo da ima +30 godina...a ovdje je rekao da je u 14-oj koristio bluetooth i mms-a ja nisam siguran da smo ih baš tako rano koristili,no eto...čovjek zna bolje
    ,srat o klincima i djeci nema smisla,bar dok ne staviš godine fino sa strane da se vidi i taj omjerčić,pa onda...

jailbreak,aplikacije,sve blabla pa mi je opet iphone ipak dosadio(računajući i korištenje ipodtoucha-sveukupno oko godinu dana) stoga ne, iphone nije namjenjen klincima i samo klincima,namjenjen je ljudima koji ga žele,kojima se svidi,to što klinci imaju prednosti u korištenju,puno igrica i gluposti...to je druga stvar,ali ozbiljniji korisnici ga valjda i neće koristiti poslovno,osobno vjerojatno i bi jer...budimo iskreno os x je čisti eye candy,svatko bi volio prčkati i zayebavati se sa nečim tako oku finim i fluidnim.
    wm je daleko bolji os po svojim mogućnostima.no os x je puno puno jednostavniji,ljepši,funkcionalniji i tu je u većoj prednosti,a windowsi će teško pobijediti u tome,web OS i nadolazeće varijacije raznoraznih OSova imaju šansu biti bolji,android,većina bi se slozila,prednjači u potencijalu koji je stekao...i novije verzije zvuče obećavajuće

stoga...čemu sve ovo? iphone je odličan uređaj...al kada korisnik ide pobiti svaku kritiku,korisnik je glup ili zatupljen,iphone je odličan uređaj ali i jasan pokazatelj kako manipulacija fino ide...uskraćuju se neke osnovne stvari ne zato što se ne mogu izvesti(makar apple tvrdi da još nije shvatio kako srediti multitasking u potpunosti) nego jednostavno...mic po mic kak bi se reklo...korisnik neće priznati da je iphone dosta neupotpunjen uređaj,u mnogo toga
    drugi uređaju su samo konkurencija i ništa više...nijedan neće biti novi iphone po pitanju novina...no opet ima potencijala(gotovo svaki od njih) uz dobru promovciju biti prodavaniji blabla,no eto,vjerojatno neće,i već se kritizira i one koji su koristili iphone i one koji nisu,uzmite vi x1 ili htc hd pa pogledajte imaju li prednosti,tek onda bi ova rasprava bila valjana
    moje skromno mišljenje
    Zadnji uredio blek_hrcak : 15-06-2009 u 23:42

Slične teme

1. Internet i ostale opcije
    By Brane333 in forum A1
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 25-03-2009, 22:12
  2. Odgovora: 4
    Posljednji post: 14-01-2009, 23:08
  3. Odgovora: 4
    Posljednji post: 08-02-2008, 19:20
  4. pitanje za elektrotehničare i ostale