jednostavnost? daj ajde, nemozes ni SIM karticu izvadit bez " SIM removal tool-a"... ne mozes si ni melodiju zvona promjenit bez kompjutera. naveo sam ti primjera dosta, ne planiram opet. a ti tupi iz supljeg u prazno koliko hoces.
a ti si genijalac koji ode van u 22h i onda pise mailove na svom iphone?? ili odes s curom na veceru pa odes si malo na fejs napisat status da si na veceri?? mozda provjeravas rss fedove dok mala jede?velis da imas spremljene Mailove u Laptopu?? ti si genijalac oces mi rec da ti furas LAPTOP svugdje i u svako doba ono tipa ides van u 22h i nosis laptop sa sobom?? ili ides sa curom na veceru pa nosis laptop sa sobom i u kino kad ides imas laptop??
bas...ne znam ko je veci genijalac tu. mailovi mi trebaju kada sam na poslu, u slobodno vrijeme zelim mir i opustanje, a ne jebat se po mailovima i slat mailove u 22h navecer dok sam vani s drustvom. strasno, sam sebi skaces u usta.
pa vidi se koliko imas dobre snove, kada sanjas svoju konfiguraciju! svaka cast, ja sry nisam toliko na tvom informatickom nivou, i kada sam rekao da imam 19' zaslon, nitko nije vjerovao, sada je odjednom problem sa ostalim specifikacijama?? LOLnisam te htio spustiti za 19" laptop jer znam da postoji samo ti je malo predugo trebalo da odgovoris tako da cu pod tim shvatiti da si debelo GOOGLAo da ga nades ali ok kako god. jer po tim specifikacijam akoje si poslao imas unutra HDD od 250GB/320Gb ??? odluci kojeg imasisto tako meni za moj Laptop netrebaju Spez. Skinute sa neta to znam napisati u SNU napamet toliko o tome
ne znam ja, koga ti ne znas. al samo zato kaj ti "nikog zivog" ne znas, ne znaci ih ostatak svijeta takoder ne zna.Spominjes opet nebuloze za Memoriranje Brojeva kontakta da se spremaju na Sim Karticu?? halo covjece daj malo Ukljuci Glavu prije postanja. Pa nitko ziv koga neznam ne memorira sve zive brojeve na KARTICU jer je totlno neprakticno pogotovo ako ti mobitel sluzi i za Mailanje i za ostale stvari znaci meni svaki Kontakt u Imeniku ima i Broj Telefona i Adresu i MailAdresu i jos dodatni broj telefona. Samo mi objasni di ces sve to staviti na KARTICU???
i meni mobitel ne sluzi za "mailanje"...ja nisam toliko fensy, ja se ipak jos drzim kompjutera za takve stvari, jer mi se neda tipkat na 3.5'' displayu 2 stranice teksta.
ko bi rekao da imas 30 godina, a stav ti je na razini 15. jadan ti, ti nikog zivog ne znas ko ima laptop od 19' display, ne znas nikog ko sprema brojeve na karticu, ne znas nikog ko ima curu...
samim time ako ti ne znas, ne znaci da ne postoje takvi ljudi.
ak sam ja mlad, onda bi ti trebao imat kojih 40-tak godina.Gle jos si mlad pa ces nauciti.
eto...tipicni odgovor zagrizenog vlasnika tog svemocnog iphone-a. "nemoj pljuvat po necemu o cemu nemas pojma"...Rekao sam ti iPhone nije za tebe jer se NEZNAS koristiti sa njime zato nemoj ni pljuvati po necemu o cemu nemas poima.
a sta ti radis cjelo vrijeme u svojim postovima?? pljujes po meni, a niti me ne znas, niti si me ikada upoznao i pricao samnom u zivo...dok sam ja barem 2 mjeseca prckao po iphone da skuzio u cem je tolika car i bauk, al to nisam skuzio.

isto tako meni za moj Laptop netrebaju Spez. Skinute sa neta to znam napisati u SNU napamet toliko o tome
Odgovori uz citat

Bookmarks