Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 111

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    n85
    Operater
    T-mobile, Vip, Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao viperpitbull Pregledaj post
    TRAZIS od mene da PRIZNAm da postoje JEDNOSTAVNIJI telefoni od iPhona??
    pa nemogu ti to priznat jer ih nemam momentalno i to je to. na iPhonu se svatko moze stac bez previse Mozganaj jer sve lijepo pise na njemu i gotovo. znaci svatko ce nac Settingse i sve sto je vezano uz njih od postavke melodija pa do vibre, Osvjetljenje ekrana i razno raznih drugih stvari dok u NOKIA mobitelima imas 4 fascikla koja trebas otvoriti da bi dosao do promjene Osvjetljenja zaslona pa onda jos tolko da podesis jezik i onda opet tolko dok dodes do icega drugog.
    jednostavnost? daj ajde, nemozes ni SIM karticu izvadit bez " SIM removal tool-a"... ne mozes si ni melodiju zvona promjenit bez kompjutera. naveo sam ti primjera dosta, ne planiram opet. a ti tupi iz supljeg u prazno koliko hoces.

velis da imas spremljene Mailove u Laptopu?? ti si genijalac oces mi rec da ti furas LAPTOP svugdje i u svako doba ono tipa ides van u 22h i nosis laptop sa sobom?? ili ides sa curom na veceru pa nosis laptop sa sobom i u kino kad ides imas laptop??
    a ti si genijalac koji ode van u 22h i onda pise mailove na svom iphone?? ili odes s curom na veceru pa odes si malo na fejs napisat status da si na veceri?? mozda provjeravas rss fedove dok mala jede?

bas...ne znam ko je veci genijalac tu. mailovi mi trebaju kada sam na poslu, u slobodno vrijeme zelim mir i opustanje, a ne jebat se po mailovima i slat mailove u 22h navecer dok sam vani s drustvom. strasno, sam sebi skaces u usta.

nisam te htio spustiti za 19" laptop jer znam da postoji samo ti je malo predugo trebalo da odgovoris tako da cu pod tim shvatiti da si debelo GOOGLAo da ga nades ali ok kako god. jer po tim specifikacijam akoje si poslao imas unutra HDD od 250GB/320Gb ??? odluci kojeg imas isto tako meni za moj Laptop netrebaju Spez. Skinute sa neta to znam napisati u SNU napamet toliko o tome
    pa vidi se koliko imas dobre snove, kada sanjas svoju konfiguraciju! svaka cast, ja sry nisam toliko na tvom informatickom nivou, i kada sam rekao da imam 19' zaslon, nitko nije vjerovao, sada je odjednom problem sa ostalim specifikacijama?? LOL

Spominjes opet nebuloze za Memoriranje Brojeva kontakta da se spremaju na Sim Karticu?? halo covjece daj malo Ukljuci Glavu prije postanja. Pa nitko ziv koga neznam ne memorira sve zive brojeve na KARTICU jer je totlno neprakticno pogotovo ako ti mobitel sluzi i za Mailanje i za ostale stvari znaci meni svaki Kontakt u Imeniku ima i Broj Telefona i Adresu i MailAdresu i jos dodatni broj telefona. Samo mi objasni di ces sve to staviti na KARTICU???
    ne znam ja, koga ti ne znas. al samo zato kaj ti "nikog zivog" ne znas, ne znaci ih ostatak svijeta takoder ne zna.
    i meni mobitel ne sluzi za "mailanje"...ja nisam toliko fensy, ja se ipak jos drzim kompjutera za takve stvari, jer mi se neda tipkat na 3.5'' displayu 2 stranice teksta.

ko bi rekao da imas 30 godina, a stav ti je na razini 15. jadan ti, ti nikog zivog ne znas ko ima laptop od 19' display, ne znas nikog ko sprema brojeve na karticu, ne znas nikog ko ima curu...
    samim time ako ti ne znas, ne znaci da ne postoje takvi ljudi.
    Gle jos si mlad pa ces nauciti.
    ak sam ja mlad, onda bi ti trebao imat kojih 40-tak godina.
    Rekao sam ti iPhone nije za tebe jer se NEZNAS koristiti sa njime zato nemoj ni pljuvati po necemu o cemu nemas poima.
    eto...tipicni odgovor zagrizenog vlasnika tog svemocnog iphone-a. "nemoj pljuvat po necemu o cemu nemas pojma"...

a sta ti radis cjelo vrijeme u svojim postovima?? pljujes po meni, a niti me ne znas, niti si me ikada upoznao i pricao samnom u zivo...dok sam ja barem 2 mjeseca prckao po iphone da skuzio u cem je tolika car i bauk, al to nisam skuzio.

Najčlan 2009. Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger Second Class250 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bokyz Pregledaj post
    a sta ti radis cjelo vrijeme u svojim postovima?? pljujes po meni, a niti me ne znas, niti si me ikada upoznao i pricao samnom u zivo...dok sam ja barem 2 mjeseca prckao po iphone da skuzio u cem je tolika car i bauk, al to nisam skuzio.
    Napisao si da ti je kompliciran, da ne možeš promijeniti melodiju bez kompjutera, da ti se ne da zaje.... sa JB- om i tim stvarima, prijatelj ti je napravio ne znam što...
    Ovdje ne pričamo o tome tko koga poznaje i što o njemu misli- viperpitbull je mislio na to da ne znaš o iPhone- u.
    S čime bi se ja složio, barem po tvojim postovima.
    Oprosti ako sam u krivu.
    Do "pljuvanja po tebi" je dovelo tvoje iznošenje vlastitog života/ statusa te omalovažavanje tuđih (o mijenjanju statusa na facebooku za koji si toliko zapeo, dopisivanju... i ostalim "dječjim stvarima").

Ovdje su bitne činjenice.
    Napiši: ne volim iPhone jer mi je bolja kamera, jer mi je bolje surfati na X1...
    A ne: ne volim iPhone jer je kamera bolja, jer je surfanje bolje...
    U tome je stvar, i kada si napisao koji put tako nešto- naljutio si se jer je netko drugi pobio tvoj argumet i bio u pravu.
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    8800 Carbone,iPhone3GS
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa vidim da si jako pametan tako da se opet iz tvojih postova vidi da ti nemas apsolutne NIKAKVE veze sa ikim u Telekomunikacijskoj Bransi a kamoli sdsa direktorima

zamaisli ja radim sa ljudima koji nisu u istoj vremenskoj zoni i to su onda mailovi koji mi dolaze u 22h npr. tako da mogu odma provjeriti status maila i odgovoriti ako je potrebno. ali ti za to imas LAPTOP

Da si ti neka Faca koja radi za sve te Velike Direktore onda VJERUJ MI nebi imao toliko Slobodnog vremena koliko bi ti volio zato nepricaj Gluposti jer ce ti to potvrditi svatko tko je na malo jacoj poziciji ili suraduje u bilokojem obliku sa takvim ljudima.I biobi dostupan od 0-24 i za mailove i za sve ostalo a za takve stvari se treba znat Sluzit iPhon-om

i dalje kazem drz se ti KOPIJUTORA i svog 19" Laptopa i mir u kuci
    Zadnji uredio viperpitbull : 15-06-2009 u 18:34

31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    SE K550i
    Operater
    091
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    razlog zbog kojeg je iphone postao toliko popularan je steve jobs. on jednostavno zna kako prodati maglu ljudima. svi znaju za ipode i kad su culi da ce ta firma koja radi ipode napraviti mobitel, svi su jedva cekali da vide to, to mora biti nesto posebno, vau.
    iphone je odlican za igranje, slusanje glazbe i surfanje. u tome mu nema ravnoga.
    dizajn i kvaliteta izrade su isto iznad konkurencije.
    za poslovne ljude nije bas.
    Dinamo rules!!!

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    8800 Carbone,iPhone3GS
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao halek Pregledaj post
    razlog zbog kojeg je iphone postao toliko popularan je steve jobs. on jednostavno zna kako prodati maglu ljudima. svi znaju za ipode i kad su culi da ce ta firma koja radi ipode napraviti mobitel, svi su jedva cekali da vide to, to mora biti nesto posebno, vau.
    iphone je odlican za igranje, slusanje glazbe i surfanje. u tome mu nema ravnoga.
    dizajn i kvaliteta izrade su isto iznad konkurencije.
    za poslovne ljude nije bas.
    pa daj obrazlozi tu tvrdnju da nije za poslovne ljude molim te

31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    SE K550i
    Operater
    091
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa daj obrazlozi tu tvrdnju da nije za poslovne ljude molim te
    ljudi mogu birati kakve wm mobitele zele: dali zele obican candybar izgleda sa obicnom ili punom qwerty tipkovnicom, sa slider tipkovnicom, sa olovcicom ili bez nje. iphonea ne mozes birati kakvog oces. puno ljudi jos uvijek voli tipke
    mnogi poslovni ljudi zele velike ekrane sa velikom rezom i wm je tu u velikoj prednosti ( htc, x1, samsung).
    mozes li s iphoneom imati video poziv?
    ima li utor za kartice? moze li pregledavati i obradivati office fileove? slanje fileova preko bt, tv-out, bolja povezivanost, zamjenjiva baterija.

mozda je iphone u nekim stvarima godinama ispred konkurencije,ali u puno vise stvarima on je godinama iza konkurencije.
    Dinamo rules!!!

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    8800 Carbone,iPhone3GS
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao halek Pregledaj post
    ljudi mogu birati kakve wm mobitele zele: dali zele obican candybar izgleda sa obicnom ili punom qwerty tipkovnicom, sa slider tipkovnicom, sa olovcicom ili bez nje. iphonea ne mozes birati kakvog oces. puno ljudi jos uvijek voli tipke
    mnogi poslovni ljudi zele velike ekrane sa velikom rezom i wm je tu u velikoj prednosti ( htc, x1, samsung).
    mozes li s iphoneom imati video poziv?
    ima li utor za kartice? moze li pregledavati i obradivati office fileove? slanje fileova preko bt, tv-out, bolja povezivanost, zamjenjiva baterija.

mozda je iphone u nekim stvarima godinama ispred konkurencije,ali u puno vise stvarima on je godinama iza konkurencije.

pa oprostit ces iPhone ima VELIKi ekran naprema jenom x1 .) a kaj se tice rezolucije da x1 ima vecu rezoluciju ali sta ce mu ta rezolucija ???
    Jesi ikad gledao film na iPhonu?? Slika je FANTASTICNA jos ktome x1 koristi 65000 Boja
    Utor za karticu je nepotreban kad imas 16Gb memoreje ugradeno u uredaj ili u novom 32Gb doista nepotrebno.
    Tv-Out iPhone ima

Bt slanje podataka sumnjam da poslovni korisnici to upotrebljavaju

Pregledavati i obradivati OFFICE filove mozes bez problema postoji aplikacija u Apple storu za to

bolja povezivanost u kojem smislu??

Zamjenivu bateriju nema barem ne da je mozes sam zamjeniti ali opet cemu TO?? iskreno znam jako jako malo ljudi koji imaju 2 Baterije za mobitel ubiti neznam nikoga
    Zadnji uredio viperpitbull : 15-06-2009 u 22:42

31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    SE K550i
    Operater
    091
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa oprostit ces iPhone ima VELIKi ekran naprema jenom x1 .) a kaj se tice rezolucije da x1 ima vecu rezoluciju ali sta ce mu ta rezolucija ???
    Jesi ikad gledao film na iPhonu?? Slika je FANTASTICNA jos ktome x1 koristi 65000 Boja
    Utor za karticu je nepotreban kad imas 16Gb memoreje ugradeno u uredaj ili u novom 32Gb doista nepotrebno.
    Tv-Out iPhone ima

Pregledavati i obradivati OFFICE filove mozes bez problema postoji aplikacija u Apple storu za to

bolja povezivanost u kojem smislu??

Zamjenivu bateriju nema barem ne da je mozes sam zamjeniti ali opet cemu TO?? iskreno znam jako jako malo ljudi koji imaju 2 Baterije za mobitel ubiti neznam nikoga
    ekran na iphoneu se nikako ne moze mjeriti sa htc-ovim ekranima, a sa x1 sam mislio na rezoluciju koja je kamo veca na x1 i pixeli su daleko sitniji i slika je ostrija.

ako bluetooth funkcionalnost nije must have za poslovni mobitel, onda ne znam sto je.

kod povezivanosti sam mislio sa kompom. iphone ne moze nista bez itunesa

koja je to aplikacija za pregled i obradu office fileova?
    Dinamo rules!!!

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    n85
    Operater
    T-mobile, Vip, Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sry al ovo fakat moram napisat. nisam se htio vise mjenjat u temu, al koliko vidim javilo se jos par ljudi s kojima djelim misljenje, iako sam se mozda izrazio u krivom nacinu, al tvoji odgovori su presmijesni.

Tv-Out iPhone ima
    ok...ajde mi ti pojasni s cim si ti spojio telefon na tv, u paketu dobijes usb kabel i dobijes 3.5mm slusalice.

s nokiom dobijes kabel poseban za tv-out. i dobijes ga i na mobitelima koji kostaju 3x manje od iphone-a.

ili vjerovatno zelis reci da moras kupovat POSEBAN kabel zasebno od iphone koji u slobodnoj prodaji kosta preko 6000kn da bi mogao spojit iphone na tv?

ovo je tvoj najtipicniji odgovor na sve na sto nemozes dat konkretan i dobar argument.

ti sumnjas da poslovni korisnici koriste bluetooth.

******, ja sumnjam da je iphone bolji mobitel i bolji izbor od nokie npr.

zar je to argument?

e ovo je zaista vrhunac. bas me nasmijalo.

tvog krug ljudi je ocito jako ogranicen, kada ne znas nikoga ko koristi bluetooth, ne znas nikoga ko koristi mms, ne znas nikoga ko koristi sim karticu za spremanje brojeva, ne znas nikoga ko koristi 2 baterije, ne znas nikoga ko ima malo veci laptop itd...da mi je samo prebrojat koliko si puta odgovorio s " ne znam nikoga ko takvo nesto radi "...

moji argumenti i izrazavnje su mozda bili losi, al brate ovi tvoji odgovori da ti "sumnjas" i da " ne znas nikoga " su presmijesni.

i dobro ti je netko rekao...kazes imas 30 godina...a prije 15 si koristio bluetooth... prije 15 godina je sms bio fantazija a kamoli bluetooth i slanje slikica ili mms...LOL...i onda sam ja taj koji izmisljava, strasno

ako nemas konkretan argument dat na naciju izjavu, onda rade nemoj odgovara da ti sumnjas da netko koristi i da ti ne znas nikoga ko to koristi, jer su to argumenti na razini 15 godina, onda kada si ti koristio bluetooth. presmijesno. nemas nis pametnog za rec, nego odgovaras " ne znas nikoga "...meni si odgovorio s takvim odgovorom na valjda 5 mojih argumenata, i vidim da i dalje kada ti netko da vrlo dobar i tesko oboriv argument protiv iphone, ti se izvlacis na to da ti "sumnjas" ili da ne znas nikoga. smijesno

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Internet i ostale opcije
    By Brane333 in forum A1
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 25-03-2009, 22:12
  2. Odgovora: 4
    Posljednji post: 14-01-2009, 23:08
  3. Odgovora: 4
    Posljednji post: 08-02-2008, 19:20
  4. pitanje za elektrotehničare i ostale
    By Ifrit in forum Mobil Internet c@fé