TRAZIS od mene da PRIZNAm da postoje JEDNOSTAVNIJI telefoni od iPhona??
pa nemogu ti to priznat jer ih nemam momentalno i to je to. na iPhonu se svatko moze stac bez previse Mozganaj jer sve lijepo pise na njemu i gotovo. znaci svatko ce nac Settingse i sve sto je vezano uz njih od postavke melodija pa do vibre, Osvjetljenje ekrana i razno raznih drugih stvari dok u NOKIA mobitelima imas 4 fascikla koja trebas otvoriti da bi dosao do promjene Osvjetljenja zaslona pa onda jos tolko da podesis jezik i onda opet tolko dok dodes do icega drugog.
velis da imas spremljene Mailove u Laptopu?? ti si genijalac oces mi rec da ti furas LAPTOP svugdje i u svako doba ono tipa ides van u 22h i nosis laptop sa sobom?? ili ides sa curom na veceru pa nosis laptop sa sobom i u kino kad ides imas laptop??
Hej sve to sto ti obavljas na LAPTOPU znaci primanje i slanje mailova i Unosenej iliti kopiranje kontakta koje si unio u Telefon i ja radim sa iPHONOM cak ga nemoram ni spajati na komp da sinkroniziram podatke jer mi to sam napravi putem MobileMe usluge
nisam te htio spustiti za 19" laptop jer znam da postoji samo ti je malo predugo trebalo da odgovoris tako da cu pod tim shvatiti da si debelo GOOGLAo da ga nades ali ok kako god. jer po tim specifikacijam akoje si poslao imas unutra HDD od 250GB/320Gb ??? odluci kojeg imasisto tako meni za moj Laptop netrebaju Spez. Skinute sa neta to znam napisati u SNU napamet toliko o tome
Spominjes opet nebuloze za Memoriranje Brojeva kontakta da se spremaju na Sim Karticu?? halo covjece daj malo Ukljuci Glavu prije postanja. Pa nitko ziv koga neznam ne memorira sve zive brojeve na KARTICU jer je totlno neprakticno pogotovo ako ti mobitel sluzi i za Mailanje i za ostale stvari znaci meni svaki Kontakt u Imeniku ima i Broj Telefona i Adresu i MailAdresu i jos dodatni broj telefona. Samo mi objasni di ces sve to staviti na KARTICU???
hey nijedan Manager ni Direktor neslepa svoj Laptop 24 sata sa sobom. Za to postoje BB, G1, ipHone i ostali uredaji koji su u stanju Primiti mail i isto tako da ga ti isti ljudi mogu i poslati.
A te tvoje prezentacije po vani super GREAT ali hej za to ti netreba 19" monitor za to ti je dosta i 15" ako se DOBRO pripremis.
Gle jos si mlad pa ces nauciti.
Rekao sam ti iPhone nije za tebe jer se NEZNAS koristiti sa njime zato nemoj ni pljuvati po necemu o cemu nemas poima.

isto tako meni za moj Laptop netrebaju Spez. Skinute sa neta to znam napisati u SNU napamet toliko o tome
Odgovori uz citat
Bookmarks