Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 111

Threaded View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    n85
    Operater
    T-mobile, Vip, Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao viperpitbull Pregledaj post
    pa kao sto rekoh tvoje znanje o iPhonu je katastrofalno meni je iPhone spojen kad god trebam sa kompom bez ijednok KABLA jer mi netreba imam bezicnu mrezu na Laptopu sa kojom mi je iPhone spojen tako da sve mogu jednostavno rijesiti.
    moje znanje je katastrofalno, to priznajem. al katastrofalno u smislu da nemam vojle i zelje se zajebavat po kompjuteri programirajuci svoj iphone.

i nisam jedini koji ima takav stav oko mobitela.

zar je to tako tesko shvatit ili ne kuzim? jer sam zato lazov sto priznajem da volim jednostavnost?

i svejedno nisi priznao da bar u nekim "zdravo za gotovo" stvarima su ostali mobiteli JEDNOSTAVNIJI od iphone-a. pritom ne misilm da su bolji. to su dvije razlicite stvari.

jos jednom velim BEZICNO spajanje Laptopa i iPhona radi savrseno bez ikakvog USB kabla
    ti preferiras spajanje preko wlan-a, ja preferiram preko BT-a.

i u cemu je tu problem? i ja sam s svojim iphonom upravljao itunesima na kompu iz druge sobe, i to je jedna od rijetkih stvari koja mi se svidjela na mobitelu.

al kad sam htio prebacit 20 slika na komp,a kabel mi npr u autu, ja to nisam mogao preko BT-a obavit. a preko wifi-a nisam znao. ******, nije moj teritorij da se kuzim u bezicne mreze i wlan i slicno.

bt - send - ok.

Postavke za mail se rijese za 2minute, podesiti server WTF ????
    ajde molim te mi onda objasni kako da si ja podesim svoju @zg.t-com.hr adresu na iphone, a da ne moram upisivat servere.
    ili mozda sluzbenu koja nije na gmail, aol i onih ostalih par ponudenih u koje samo upises ime i pasword i odmah imas sredeni mail.
    pa ocigledno za to tvoje drustvo nijeiPhone ili se kao i ti neznate koristiti sa njime ah da meni je 31Godina i u svijetu mobilne tehnologije sam od samog POCETKA
    i ne znam da...priznajem...napisao sam vec prije da sam prijatelja morao vuc za rukav da mi napravi jailbrejk i instalira par korisnih programa i pokaze kako da si ja to sam radim.

meni se to jednostavno nije dalo zajebavat s tim glupostima.
    Zamisli imam MacBookk Pro i isto imam Bluetooth na njemu sto bi znacilo sta po tebi?? Hej Bluetooth nije izmisljen da se njime salju slikice i Melodije. nego za masu drugih stvari ali tebi to sluzi samo za slanje MELODIJA i SLIKICA BRAVO
    pa sluzi mi za slanje melodija i slikica... sta je to zabranjeno? sluzi mi i za sinkronizaciju mobitela i kompjutera, kada zelim prebacit sve poruke, sve obveze i slicno, ili napravit update software na mobitelu.

za sta ti koristis bluetooth?

kao stzo rekoh BLUETOOTH nesluzi samo za Prijenos Slikica i Glazbe. a MMS sam dosada koristio 10 puta u zivotu jer jer SRANJE kao PRVO ogranicen si velicinom poruke, kao Drugo PRESKUPO.
    i ja sam ga koristio 100000 puta, i za mene je iphone sranje jer ga nema.

za sta ti jos koristis bluetooth na svom mobitelu osim za slanje stvari i spajanja sa slusalicom?
    daj mi otkrij novi svijet bluetootha...

To je tvoja Greska a ne od iPhona posto si rekao da ti je iPhone skinuo 500KN
    pa i napisao sam da sam ispao budala ja sam jednom, ne moram dvaput. ja sam popusio novce svojom greskom.

pa ti se K... da znas sve te direktore i ostalo
    da, i? zabranjeno je poznavat nekog? ja sam samo napisao kakve mobitele sam vidao na sastancima s takvim ljudima. to je sve.

ti si jedini kojeg znam a da cuva brojeve na SIM kartici Hey to je glupost kakve nema jer kao prvo na Uredaju mozes memorirati PUUUNO vise brojeva i ne samo to nego i Mailove, i Adrese, i dodatne brojeve sto svaki Poslovni Covjek cijeni jer inace bi imao u Imeniku po 3-4 broja od nekoga te Poslovni, Privatni, Pa poslovni mail, Privatni Mail Broj Firme pa onda di jos adresu da upise???
    da mozda ako si po zanimanju PR ili kak vec imaju te nove "ekonomske" sprehe odrzavanja kontakt s javnoscu.

mailove imam spremljene u kompu, u poslovnom mobitelu i kartici imam spremljene poslovne i sluzbene brojeve, u drugom mobitelu i na privatnoj kartici osobne brojeve ljudi s kojima se zaista i cujem barem jednom tjedno, jer mi broj od osobe koju cujem jednom u godini dana, ne treba.

a ako i skupim vise brojeva, jer se i to znalo dogadat...povezem se preko bluetootha s kompom, prebacim si sve brojeve, i slucajno ako ce mi ikada zatrebat imam ih sve spremljene. a mobitele mogu mjenjat po zelji kad hocu.

a kaj se tice tvog Laptopa hey nitko ali nijedan MANAGER kojeg znam ili DIREKTOR neke Firme a znam ih JAKO JAKO puno nenosi 19" laptop sa sobom jer mu NETREBA jednostavno ni za prezentaciju ni za nista jer je jednostavno pretezak i nespretno ga je nositi
    aha prvo si me htio spustit da ispadnem budala posto sam rekao da imam 19' laptop, jer si mislio da to ne postoji, i sada kada sam ti dao specifikacije odjednom sad sam budala jer ga koristim?? boli mene briga sto neki MANAGER koji sam sjedi i nis ne radi kakav laptop ima i s kojim displayom. htio si napravit budalu iz mene, a sam si ispao budala sada. sry

vecina Firmi ima ili LCD ili PLASMA TV-je ili Projektore na koje se spojis BEZ problema sa Laptopom cak i onim od 13" zato ajde malo pamet u glavu
    uuu vecina firmi. jel ti mozda ikada palo napamet da nekome trebas pokazivat stvari i izvan "prezentacijske" dvorane? ili kaj zelis rec...ti imas jako veliko iskustvo u "velikim" firmama, pa odjednom svatko ko kaze nesto drugacije odjednom izmisljava i laze?

i ne planiram vise previse odgovarat, pokusavate napravit budalu iz mene, al vam to ne ide. ja kazem jednu stvar, i sad odjednom se naslo 30 godisnji manageri i ne znam kakvi, koji me idu uvjeravat da ja lazem i izmisljavam. pa koju ja korist imam od toga? pa nismo na forum.hr. ak nevjerujete svejedno mi je. ja sam svoje misljenje izrazio i stojim iza svega sto sam rekao.
    zar je tako tesko shvatit da neki ljudi mozda traze neke druge osobine u mobitelu osim jebenog iphone-a?
    oces me sada jos uvjeravat da ga nisam nikada koristio? imas tu po forumu moje postove vezane za iphone puno prije od ove teme, pa ces vidjet da sam se raspitivao oko jailbrejkinga, navigacije i svega.

vama je sada iphone vrh svijeta i svatko ko kaze drugacije odjednom je budala. strasno.

2. 'Hvala' kaže:

Slične teme

1. Internet i ostale opcije
    By Brane333 in forum A1
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 25-03-2009, 22:12
  2. Odgovora: 4
    Posljednji post: 14-01-2009, 23:08
  3. Odgovora: 4
    Posljednji post: 08-02-2008, 19:20
  4. pitanje za elektrotehničare i ostale
    By Ifrit in forum Mobil Internet c@fé