ocito upisom IPHONE i na ovaj tvoj nacin, izadu razliciti rezultati. moja greska, jer nisam tako provjeravao kao ti.
to sto je kao sto kazes "najprodavaniji" mobitel nije dokaz da je ujedino i najbolji. jer i sam si rekao da nokia sveupukno proda vise mobitela, sto onda znacilo ( po tvojoj logici ) da je nokia najbolja marka na trzistu.Opet ti ocigledno neznas razliku izmedu 16 modela uredaja i 1 kao sto ima Apple znaci iPHONE Nokia se sveukupno proda vise ali oni imaju preko 16 Modela momentalno na trzistu tako da opet velim MATEMATIKA i LOGIKATako da je iPhone jos uvijek najprodavaniji MOBITEL ikada napravljen.
A to da po tvom misljenju 50% ljudi ima iPhone za " FASHION" dodatak je cisti BULL SHITT
sto opet ce se neki slozit ili nece s tom tvrdnjom.
to nije prilog tome da je iphone jednostavan ili jednostavniji od nokie. ja sam ti dao sam taj primjer koji odmah u startu se skuzi koliko iphone je sve samo ne jednostavan poput ostalih mobitela.Pa da si upoznat sa razlogom onda bi znao radi cega je to tako ali ocigledno nisi pa cu ti objasniti.
jedan od Najvecig razloga je taj da APPLE u svakom momentu zna koliko tocno iPhona je prodano igdje u svijetu i da se nemoze muljati sa uredajima naokolo tipa nije prodan nego je defektan i ostale gluposti sto OPERATERI naveliko RADE sa ostalim uredajima a ubiti ga poklanjaju i neznam ni ja sta.
iako to sve ocito imaju svoju funkciju, iphone ima mogucnosti do neba, neki od nas vise vole jednostavnost i funkcionalnost.
pa ako cu bas cjepidlacit...mozemo s pjesmom otic na istu stranicu na koju sam isao i kada sam si rezao muziku za iphone, odrezat si 30 sec, downloadat normalno u mp3 formatu i prebacit preko bluetootha na mobitel iste sekunde. ne moram mjenjat extenzije, nemoram spajat s kablovima mobitel, nemoram ucitavat u itunes pjesme.To stoji treba dodatni program za stavljanje melodija Zvona ali isto tako ti i za tu TVOJU NOKIJU I SE Treba Poseban program ako zelis da ti samo dio pjesme bude melodija Zvonatako da manje vise isto G... drugo pakovanje.
opet je jednostavnije kako god okrenes.
bar priznaj sad onda da iphone barem u tim "blesavim" stvarima je puno klompiciraniji od nokie, SE ili samsung.
Specifications And Configurations Of LG eXPRESs S900 Notebook:Pa i Sam Si rekao da Laptom imas uvjek sa sobom za odgovorit na Mailovepa di je onda Problem
i Dalje cekam na Odgovor koj to Laptop imas od 19" Sori PRIJENOSNIK
![]()
* CPU processor Intel Celeron 540 (1.86 GHz) up to Intel Core 2 Duo T7300 (2 GHz)
* 19-inch display with a resolution of WXGA + (1440×900)
* 1 GB/2 GB DDR2 RAM(667 MHz)
* Hard disk 250/320 GB (SATA II, 7200 rpm, 300 Mb/s)
* Chipset Mobile Intel PM / GM 965 Express
* 1.3-Mp web-camera LG Smart Cam
* DVD Super Multi Drive
* Microsoft Windows Vista OS
* Built-in multi-card reader
* NVIDIA GeForce 8600 GT graphics
* DVB-T tuner/Hybrid TV tuner
* 802.11a/b/g/n WiFi
* Bluetooth 2.0+EDR
problem je u tome, sto bi prebacio si melodiju s svog 19' prijenosnika, koji ima ugraden bluetooth...samo ******, s iphone mi treba jos dodatno i kabel za to, jer nemogu prebacit bezicno.dok s nokiom, SE ili samsungom mogu to bezicno kad god zelim i s udaljenosti od 20m valjda...
e i sad si kupujem 20' laptop...jel vjerujes u to ili ti takoder moram dat specifikacije i od njega takoder? samo reci, nije problem.
aha...jednostavnije ti je upisivat postavke za mail, umetat attachmente, podesit servere i bla bla...nego jednostavno slikat sliku, stisnut "send" i odmah salje.Ocigledno imas 14-19 Godina jer u tom razdoblju sam slao slikice i melodije Bluetoothom a o MMS-porukama da negovorim. Jednopstavnije mi je poslati MAIL nego se zahebavati sa nekakvim MMS-om ali ocigledno tebi MMS-s treba i to jako![]()
a i ******, postoji problem sto kao sto sam rekao svi oko mene su prodali taj jako odlican mobitel iphone, pa sada nemaju mail, nego imaju samo mms, pa moram slat mms-om.
a sada kada ti imas 20 godina, ti je jednostavnije spajat i nosit kablove sa sobom, nego se spojit bezicno preko bluetootha? bas...
ne znam samo zasto onda svaki kvalitetniji laptop dolazi s ugradenim bluetooth modulom, ako je to vec umiruca tehnologija i koriste je samo ekipa izmedu 14-19 godina, a takva ekipa vecinom nema 10 000kn koliko je potrebno za kvalitetan i dobar laptop.
to ti je jedini argument da samo "djeca" koriste jos mms i bluetooth? vec sam cuo to negdje prije...cek da se sjetim...
ah da...takoder kod jednog iphone vlasnika, koji je htio da mu posaljem melodiju sa svog mobitela, pa kada sam mu rekao da upali bluetooth jer rekao da ne moze...pa je poceo pljuvat da ko jos salje bluetoothom i otisao doma uvrijeden...i bez melodije koju je htio.
Kao prvo iPhone ti nije uzeo 500Kn nego T-Mobile, kao drugo ako si uzeo iPhone u T-Mobilu sa iPhone Tarifom onda se njima trebas zaliti da ti nije bila ukljucena tarifa kao sto ti pise u Ugovoru tako da pises gluposti.sta ce meni molim te i500 tarifa i 5 gb prometa za taj mobitel koji sam koristio 2 mjeseca? mislis da sam toliko glup da ga uzimam na i500 tarifu?i opet ako si dobio iPhone za 1 Kunu kao sto si napisao u jednom prijasnjem postu onda imas i500 tarifu u kojoj imas ukljuceno 5GB prometa a to potrosit bez TETHERING-a je skoro pa nemoguce ali ako ti je to uspjelo i da si jos nakucao 500KN onda si naveliko SURFAO sa iphonom![]()
ja imam flex tarifu, 1000kn. zbog toga sam ga dobio za 1 kn, a ako imas flex tarifu ne mozes imat istodobno ukljucenu i neku od itarifa za iphone. ako ne vjerujes slobodno nazovi t-mobile provjerit. jedino sto sam mogao je ukljucit za 75kn mjesecno 512 MB...sto sam tek naknadno napravio, nakon sto mi je za mjesec dana uzeo 500kn na racunu zbog ukljucene tarife 5kn za 100kB, jer je to jedina tarifa koju sam mogao imat uzet zbog flex teama. tek naknadno su mi javili da postoji mogucnost za tih 512 mb i 75kn mjesecno prometa.
a gdje sam ja napisao da radim u t-mobile? rekao sam da RADIM za njih, sto ujedino moze znacit da mozda radim u zasebnoj firmi koja obavlja neke radove za t-mobile. jel ti to palo napamet mozda?Nisi nigdje napisao ali se K... sa time kako ti znas Direktora T-mobila njemacke i njegovog sina i neznam koga jos nisi spomenuo tako da ako radis za takve ljude onda si i na Visoj poziciji jer OBICNI smrtnici nemaju bas pristup takvim ljudima bas previse.
i svejedno, da i imam 1 000 000kn mjesecno placu, sta je zabranjeno stedit mozda? sta kada netko ima slucajno vecu placu od 3000kn, odmah mora biti raspinik i ne pazit gdje trosi svoje novce? glupsot
gore sam ti vec napisao i slobodno mozes provjerit. ukoliko osoba kao ja ima ukljucenu flex team tarifu, NE MOZE dodatno si ukljucit neku od tarifa za iphone.Isto tako si rekao da si kupio iPhone u T-Mobilu za 1 KN znaci imas ugovor za iPhone tarifu najvjerojatnije znaci spajanje te nista nekosta jer ti je to u TARIFI uracunato.
pa tebe se nije...meni je...Pa iskreno dosada mi se nije nikada desilo da mi krepa baterija usred noci na iPhonu. i da mi krepa kakve koristi imam od necijeg drugog Mobitela kad su mi svi brojevi u Uredaju i to odkad postoji Opcija da se brojevi kopiraju u Memoriju uredjaali i da mi se to desi imam onaj "SIM eject tool" koji se dobije sa iPhonom u novcaniku tako da mi to nemoze zafaliti.
ja na kartici imam uvijek najvaznije brojeve, i opet ko bi rekao...zbog jednostavnosti. jer kada kupim si novi mobitel, odmah ga otvorim stavim karticu i odmah pricam. ne moras palit kompjuter, spajat mobitel, radit sinkronizacije kontakata i svega.
SIM eject tool. LOL. kao sto sam rekao. ne mozes ni karticu izvadit samo s rukama. bas jednostavnost.
evo valjda ce ti sada biti jasnije "moje" lazi...Tako da cu ti samo jos jednom rec daj malo promisli prije nego pocnes pisati takve gluposti i sam sebi uskaces u prije napisano da se covjek doista pita sta je istina a sta ne
Pozdrav

176 Oglasa za iPhone ukljucijuci Kopije
Odgovori uz citat

Bookmarks