Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 111

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    n85
    Operater
    T-mobile, Vip, Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao viperpitbull Pregledaj post
    http://www.njuskalo.hr/mobiteli Evo samo Za tebe 176 Oglasa za iPhone ukljucijuci Kopije

ocito upisom IPHONE i na ovaj tvoj nacin, izadu razliciti rezultati. moja greska, jer nisam tako provjeravao kao ti.

Opet ti ocigledno neznas razliku izmedu 16 modela uredaja i 1 kao sto ima Apple znaci iPHONE Nokia se sveukupno proda vise ali oni imaju preko 16 Modela momentalno na trzistu tako da opet velim MATEMATIKA i LOGIKA Tako da je iPhone jos uvijek najprodavaniji MOBITEL ikada napravljen.

A to da po tvom misljenju 50% ljudi ima iPhone za " FASHION" dodatak je cisti BULL SHITT
    to sto je kao sto kazes "najprodavaniji" mobitel nije dokaz da je ujedino i najbolji. jer i sam si rekao da nokia sveupukno proda vise mobitela, sto onda znacilo ( po tvojoj logici ) da je nokia najbolja marka na trzistu.

sto opet ce se neki slozit ili nece s tom tvrdnjom.

Pa da si upoznat sa razlogom onda bi znao radi cega je to tako ali ocigledno nisi pa cu ti objasniti.
    jedan od Najvecig razloga je taj da APPLE u svakom momentu zna koliko tocno iPhona je prodano igdje u svijetu i da se nemoze muljati sa uredajima naokolo tipa nije prodan nego je defektan i ostale gluposti sto OPERATERI naveliko RADE sa ostalim uredajima a ubiti ga poklanjaju i neznam ni ja sta.
    to nije prilog tome da je iphone jednostavan ili jednostavniji od nokie. ja sam ti dao sam taj primjer koji odmah u startu se skuzi koliko iphone je sve samo ne jednostavan poput ostalih mobitela.
    iako to sve ocito imaju svoju funkciju, iphone ima mogucnosti do neba, neki od nas vise vole jednostavnost i funkcionalnost.

To stoji treba dodatni program za stavljanje melodija Zvona ali isto tako ti i za tu TVOJU NOKIJU I SE Treba Poseban program ako zelis da ti samo dio pjesme bude melodija Zvona tako da manje vise isto G... drugo pakovanje.
    pa ako cu bas cjepidlacit...mozemo s pjesmom otic na istu stranicu na koju sam isao i kada sam si rezao muziku za iphone, odrezat si 30 sec, downloadat normalno u mp3 formatu i prebacit preko bluetootha na mobitel iste sekunde. ne moram mjenjat extenzije, nemoram spajat s kablovima mobitel, nemoram ucitavat u itunes pjesme.

opet je jednostavnije kako god okrenes.

bar priznaj sad onda da iphone barem u tim "blesavim" stvarima je puno klompiciraniji od nokie, SE ili samsung.

Pa i Sam Si rekao da Laptom imas uvjek sa sobom za odgovorit na Mailove pa di je onda Problem i Dalje cekam na Odgovor koj to Laptop imas od 19" Sori PRIJENOSNIK
    Specifications And Configurations Of LG eXPRESs S900 Notebook:

* CPU processor Intel Celeron 540 (1.86 GHz) up to Intel Core 2 Duo T7300 (2 GHz)
    * 19-inch display with a resolution of WXGA + (1440×900)
    * 1 GB/2 GB DDR2 RAM(667 MHz)
    * Hard disk 250/320 GB (SATA II, 7200 rpm, 300 Mb/s)
    * Chipset Mobile Intel PM / GM 965 Express
    * 1.3-Mp web-camera LG Smart Cam
    * DVD Super Multi Drive
    * Microsoft Windows Vista OS
    * Built-in multi-card reader
    * NVIDIA GeForce 8600 GT graphics
    * DVB-T tuner/Hybrid TV tuner
    * 802.11a/b/g/n WiFi
    * Bluetooth 2.0+EDR

problem je u tome, sto bi prebacio si melodiju s svog 19' prijenosnika, koji ima ugraden bluetooth...samo ******, s iphone mi treba jos dodatno i kabel za to, jer nemogu prebacit bezicno. dok s nokiom, SE ili samsungom mogu to bezicno kad god zelim i s udaljenosti od 20m valjda...

e i sad si kupujem 20' laptop...jel vjerujes u to ili ti takoder moram dat specifikacije i od njega takoder? samo reci, nije problem.

Ocigledno imas 14-19 Godina jer u tom razdoblju sam slao slikice i melodije Bluetoothom a o MMS-porukama da negovorim. Jednopstavnije mi je poslati MAIL nego se zahebavati sa nekakvim MMS-om ali ocigledno tebi MMS-s treba i to jako
    aha...jednostavnije ti je upisivat postavke za mail, umetat attachmente, podesit servere i bla bla...nego jednostavno slikat sliku, stisnut "send" i odmah salje.

a i ******, postoji problem sto kao sto sam rekao svi oko mene su prodali taj jako odlican mobitel iphone, pa sada nemaju mail, nego imaju samo mms, pa moram slat mms-om.

a sada kada ti imas 20 godina, ti je jednostavnije spajat i nosit kablove sa sobom, nego se spojit bezicno preko bluetootha? bas...

ne znam samo zasto onda svaki kvalitetniji laptop dolazi s ugradenim bluetooth modulom, ako je to vec umiruca tehnologija i koriste je samo ekipa izmedu 14-19 godina, a takva ekipa vecinom nema 10 000kn koliko je potrebno za kvalitetan i dobar laptop.

to ti je jedini argument da samo "djeca" koriste jos mms i bluetooth? vec sam cuo to negdje prije...cek da se sjetim...
    ah da...takoder kod jednog iphone vlasnika, koji je htio da mu posaljem melodiju sa svog mobitela, pa kada sam mu rekao da upali bluetooth jer rekao da ne moze...pa je poceo pljuvat da ko jos salje bluetoothom i otisao doma uvrijeden...i bez melodije koju je htio.

Kao prvo iPhone ti nije uzeo 500Kn nego T-Mobile, kao drugo ako si uzeo iPhone u T-Mobilu sa iPhone Tarifom onda se njima trebas zaliti da ti nije bila ukljucena tarifa kao sto ti pise u Ugovoru tako da pises gluposti.
    i opet ako si dobio iPhone za 1 Kunu kao sto si napisao u jednom prijasnjem postu onda imas i500 tarifu u kojoj imas ukljuceno 5GB prometa a to potrosit bez TETHERING-a je skoro pa nemoguce ali ako ti je to uspjelo i da si jos nakucao 500KN onda si naveliko SURFAO sa iphonom
    sta ce meni molim te i500 tarifa i 5 gb prometa za taj mobitel koji sam koristio 2 mjeseca? mislis da sam toliko glup da ga uzimam na i500 tarifu?

ja imam flex tarifu, 1000kn. zbog toga sam ga dobio za 1 kn, a ako imas flex tarifu ne mozes imat istodobno ukljucenu i neku od itarifa za iphone. ako ne vjerujes slobodno nazovi t-mobile provjerit. jedino sto sam mogao je ukljucit za 75kn mjesecno 512 MB...sto sam tek naknadno napravio, nakon sto mi je za mjesec dana uzeo 500kn na racunu zbog ukljucene tarife 5kn za 100kB, jer je to jedina tarifa koju sam mogao imat uzet zbog flex teama. tek naknadno su mi javili da postoji mogucnost za tih 512 mb i 75kn mjesecno prometa.

Nisi nigdje napisao ali se K... sa time kako ti znas Direktora T-mobila njemacke i njegovog sina i neznam koga jos nisi spomenuo tako da ako radis za takve ljude onda si i na Visoj poziciji jer OBICNI smrtnici nemaju bas pristup takvim ljudima bas previse.
    a gdje sam ja napisao da radim u t-mobile? rekao sam da RADIM za njih, sto ujedino moze znacit da mozda radim u zasebnoj firmi koja obavlja neke radove za t-mobile. jel ti to palo napamet mozda?

i svejedno, da i imam 1 000 000kn mjesecno placu, sta je zabranjeno stedit mozda? sta kada netko ima slucajno vecu placu od 3000kn, odmah mora biti raspinik i ne pazit gdje trosi svoje novce? glupsot

Isto tako si rekao da si kupio iPhone u T-Mobilu za 1 KN znaci imas ugovor za iPhone tarifu najvjerojatnije znaci spajanje te nista nekosta jer ti je to u TARIFI uracunato.
    gore sam ti vec napisao i slobodno mozes provjerit. ukoliko osoba kao ja ima ukljucenu flex team tarifu, NE MOZE dodatno si ukljucit neku od tarifa za iphone.

Pa iskreno dosada mi se nije nikada desilo da mi krepa baterija usred noci na iPhonu. i da mi krepa kakve koristi imam od necijeg drugog Mobitela kad su mi svi brojevi u Uredaju i to odkad postoji Opcija da se brojevi kopiraju u Memoriju uredja ali i da mi se to desi imam onaj "SIM eject tool" koji se dobije sa iPhonom u novcaniku tako da mi to nemoze zafaliti.
    pa tebe se nije...meni je... ja na kartici imam uvijek najvaznije brojeve, i opet ko bi rekao...zbog jednostavnosti. jer kada kupim si novi mobitel, odmah ga otvorim stavim karticu i odmah pricam. ne moras palit kompjuter, spajat mobitel, radit sinkronizacije kontakata i svega.

SIM eject tool. LOL. kao sto sam rekao. ne mozes ni karticu izvadit samo s rukama. bas jednostavnost.

Tako da cu ti samo jos jednom rec daj malo promisli prije nego pocnes pisati takve gluposti i sam sebi uskaces u prije napisano da se covjek doista pita sta je istina a sta ne
    evo valjda ce ti sada biti jasnije "moje" lazi...

Pozdrav
    Zadnji uredio Bokyz : 15-06-2009 u 13:20

2. 'Hvala' kaže:

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    8800 Carbone,iPhone3GS
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bokyz Pregledaj post
    pa ako cu bas cjepidlacit...mozemo s pjesmom otic na istu stranicu na koju sam isao i kada sam si rezao muziku za iphone, odrezat si 30 sec, downloadat normalno u mp3 formatu i prebacit preko bluetootha na mobitel iste sekunde. ne moram mjenjat extenzije, nemoram spajat s kablovima mobitel, nemoram ucitavat u itunes pjesme.

opet je jednostavnije kako god okrenes.

bar priznaj sad onda da iphone barem u tim "blesavim" stvarima je puno klompiciraniji od nokie, SE ili samsung.

pa kao sto rekoh tvoje znanje o iPhonu je katastrofalno meni je iPhone spojen kad god trebam sa kompom bez ijednok KABLA jer mi netreba imam bezicnu mrezu na Laptopu sa kojom mi je iPhone spojen tako da sve mogu jednostavno rijesiti.

problem je u tome, sto bi prebacio si melodiju s svog 19' prijenosnika, koji ima ugraden bluetooth...samo ******, s iphone mi treba jos dodatno i kabel za to, jer nemogu prebacit bezicno. dok s nokiom, SE ili samsungom mogu to bezicno kad god zelim i s udaljenosti od 20m valjda...

e i sad si kupujem 20' laptop...jel vjerujes u to ili ti takoder moram dat specifikacije i od njega takoder? samo reci, nije problem.

jos jednom velim BEZICNO spajanje Laptopa i iPhona radi savrseno bez ikakvog USB kabla

aha...jednostavnije ti je upisivat postavke za mail, umetat attachmente, podesit servere i bla bla...nego jednostavno slikat sliku, stisnut "send" i odmah salje.
    Postavke za mail se rijese za 2minute, podesiti server WTF ????

a i ******, postoji problem sto kao sto sam rekao svi oko mene su prodali taj jako odlican mobitel iphone, pa sada nemaju mail, nego imaju samo mms, pa moram slat mms-om.

a sada kada ti imas 20 godina, ti je jednostavnije spajat i nosit kablove sa sobom, nego se spojit bezicno preko bluetootha? bas...
    pa ocigledno za to tvoje drustvo nijeiPhone ili se kao i ti neznate koristiti sa njime ah da meni je 31Godina i u svijetu mobilne tehnologije sam od samog POCETKA

ne znam samo zasto onda svaki kvalitetniji laptop dolazi s ugradenim bluetooth modulom, ako je to vec umiruca tehnologija i koriste je samo ekipa izmedu 14-19 godina, a takva ekipa vecinom nema 10 000kn koliko je potrebno za kvalitetan i dobar laptop.
    Zamisli imam MacBookk Pro i isto imam Bluetooth na njemu sto bi znacilo sta po tebi?? Hej Bluetooth nije izmisljen da se njime salju slikice i Melodije. nego za masu drugih stvari ali tebi to sluzi samo za slanje MELODIJA i SLIKICA BRAVO

to ti je jedini argument da samo "djeca" koriste jos mms i bluetooth? vec sam cuo to negdje prije...cek da se sjetim...
    ah da...takoder kod jednog iphone vlasnika, koji je htio da mu posaljem melodiju sa svog mobitela, pa kada sam mu rekao da upali bluetooth jer rekao da ne moze...pa je poceo pljuvat da ko jos salje bluetoothom i otisao doma uvrijeden...i bez melodije koju je htio.
    kao stzo rekoh BLUETOOTH nesluzi samo za Prijenos Slikica i Glazbe. a MMS sam dosada koristio 10 puta u zivotu jer jer SRANJE kao PRVO ogranicen si velicinom poruke, kao Drugo PRESKUPO.

sta ce meni molim te i500 tarifa i 5 gb prometa za taj mobitel koji sam koristio 2 mjeseca? mislis da sam toliko glup da ga uzimam na i500 tarifu?

ja imam flex tarifu, 1000kn. zbog toga sam ga dobio za 1 kn, a ako imas flex tarifu ne mozes imat istodobno ukljucenu i neku od itarifa za iphone. ako ne vjerujes slobodno nazovi t-mobile provjerit. jedino sto sam mogao je ukljucit za 75kn mjesecno 512 MB...sto sam tek naknadno napravio, nakon sto mi je za mjesec dana uzeo 500kn na racunu zbog ukljucene tarife 5kn za 100kB, jer je to jedina tarifa koju sam mogao imat uzet zbog flex teama. tek naknadno su mi javili da postoji mogucnost za tih 512 mb i 75kn mjesecno prometa.
    To je tvoja Greska a ne od iPhona posto si rekao da ti je iPhone skinuo 500KN

a gdje sam ja napisao da radim u t-mobile? rekao sam da RADIM za njih, sto ujedino moze znacit da mozda radim u zasebnoj firmi koja obavlja neke radove za t-mobile. jel ti to palo napamet mozda?

i svejedno, da i imam 1 000 000kn mjesecno placu, sta je zabranjeno stedit mozda? sta kada netko ima slucajno vecu placu od 3000kn, odmah mora biti raspinik i ne pazit gdje trosi svoje novce? glupsot

pa ti se K... da znas sve te direktore i ostalo

pa tebe se nije...meni je... ja na kartici imam uvijek najvaznije brojeve, i opet ko bi rekao...zbog jednostavnosti. jer kada kupim si novi mobitel, odmah ga otvorim stavim karticu i odmah pricam. ne moras palit kompjuter, spajat mobitel, radit sinkronizacije kontakata i svega.

SIM eject tool. LOL. kao sto sam rekao. ne mozes ni karticu izvadit samo s rukama. bas jednostavnost.
    ti si jedini kojeg znam a da cuva brojeve na SIM kartici Hey to je glupost kakve nema jer kao prvo na Uredaju mozes memorirati PUUUNO vise brojeva i ne samo to nego i Mailove, i Adrese, i dodatne brojeve sto svaki Poslovni Covjek cijeni jer inace bi imao u Imeniku po 3-4 broja od nekoga te Poslovni, Privatni, Pa poslovni mail, Privatni Mail Broj Firme pa onda di jos adresu da upise???

Meni nije nistza jasno kod tebe jer pises nista osim GLUPOSTI

a kaj se tice tvog Laptopa hey nitko ali nijedan MANAGER kojeg znam ili DIREKTOR neke Firme a znam ih JAKO JAKO puno nenosi 19" laptop sa sobom jer mu NETREBA jednostavno ni za prezentaciju ni za nista jer je jednostavno pretezak i nespretno ga je nositi

vecina Firmi ima ili LCD ili PLASMA TV-je ili Projektore na koje se spojis BEZ problema sa Laptopom cak i onim od 13" zato ajde malo pamet u glavu
    Zadnji uredio viperpitbull : 15-06-2009 u 13:50

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    n85
    Operater
    T-mobile, Vip, Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa kao sto rekoh tvoje znanje o iPhonu je katastrofalno meni je iPhone spojen kad god trebam sa kompom bez ijednok KABLA jer mi netreba imam bezicnu mrezu na Laptopu sa kojom mi je iPhone spojen tako da sve mogu jednostavno rijesiti.
    moje znanje je katastrofalno, to priznajem. al katastrofalno u smislu da nemam vojle i zelje se zajebavat po kompjuteri programirajuci svoj iphone.

i nisam jedini koji ima takav stav oko mobitela.

zar je to tako tesko shvatit ili ne kuzim? jer sam zato lazov sto priznajem da volim jednostavnost?

i svejedno nisi priznao da bar u nekim "zdravo za gotovo" stvarima su ostali mobiteli JEDNOSTAVNIJI od iphone-a. pritom ne misilm da su bolji. to su dvije razlicite stvari.

jos jednom velim BEZICNO spajanje Laptopa i iPhona radi savrseno bez ikakvog USB kabla
    ti preferiras spajanje preko wlan-a, ja preferiram preko BT-a.

i u cemu je tu problem? i ja sam s svojim iphonom upravljao itunesima na kompu iz druge sobe, i to je jedna od rijetkih stvari koja mi se svidjela na mobitelu.

al kad sam htio prebacit 20 slika na komp,a kabel mi npr u autu, ja to nisam mogao preko BT-a obavit. a preko wifi-a nisam znao. ******, nije moj teritorij da se kuzim u bezicne mreze i wlan i slicno.

bt - send - ok.

Postavke za mail se rijese za 2minute, podesiti server WTF ????
    ajde molim te mi onda objasni kako da si ja podesim svoju @zg.t-com.hr adresu na iphone, a da ne moram upisivat servere.
    ili mozda sluzbenu koja nije na gmail, aol i onih ostalih par ponudenih u koje samo upises ime i pasword i odmah imas sredeni mail.
    pa ocigledno za to tvoje drustvo nijeiPhone ili se kao i ti neznate koristiti sa njime ah da meni je 31Godina i u svijetu mobilne tehnologije sam od samog POCETKA
    i ne znam da...priznajem...napisao sam vec prije da sam prijatelja morao vuc za rukav da mi napravi jailbrejk i instalira par korisnih programa i pokaze kako da si ja to sam radim.

meni se to jednostavno nije dalo zajebavat s tim glupostima.
    Zamisli imam MacBookk Pro i isto imam Bluetooth na njemu sto bi znacilo sta po tebi?? Hej Bluetooth nije izmisljen da se njime salju slikice i Melodije. nego za masu drugih stvari ali tebi to sluzi samo za slanje MELODIJA i SLIKICA BRAVO
    pa sluzi mi za slanje melodija i slikica... sta je to zabranjeno? sluzi mi i za sinkronizaciju mobitela i kompjutera, kada zelim prebacit sve poruke, sve obveze i slicno, ili napravit update software na mobitelu.

za sta ti koristis bluetooth?

kao stzo rekoh BLUETOOTH nesluzi samo za Prijenos Slikica i Glazbe. a MMS sam dosada koristio 10 puta u zivotu jer jer SRANJE kao PRVO ogranicen si velicinom poruke, kao Drugo PRESKUPO.
    i ja sam ga koristio 100000 puta, i za mene je iphone sranje jer ga nema.

za sta ti jos koristis bluetooth na svom mobitelu osim za slanje stvari i spajanja sa slusalicom?
    daj mi otkrij novi svijet bluetootha...

To je tvoja Greska a ne od iPhona posto si rekao da ti je iPhone skinuo 500KN
    pa i napisao sam da sam ispao budala ja sam jednom, ne moram dvaput. ja sam popusio novce svojom greskom.

pa ti se K... da znas sve te direktore i ostalo
    da, i? zabranjeno je poznavat nekog? ja sam samo napisao kakve mobitele sam vidao na sastancima s takvim ljudima. to je sve.

ti si jedini kojeg znam a da cuva brojeve na SIM kartici Hey to je glupost kakve nema jer kao prvo na Uredaju mozes memorirati PUUUNO vise brojeva i ne samo to nego i Mailove, i Adrese, i dodatne brojeve sto svaki Poslovni Covjek cijeni jer inace bi imao u Imeniku po 3-4 broja od nekoga te Poslovni, Privatni, Pa poslovni mail, Privatni Mail Broj Firme pa onda di jos adresu da upise???
    da mozda ako si po zanimanju PR ili kak vec imaju te nove "ekonomske" sprehe odrzavanja kontakt s javnoscu.

mailove imam spremljene u kompu, u poslovnom mobitelu i kartici imam spremljene poslovne i sluzbene brojeve, u drugom mobitelu i na privatnoj kartici osobne brojeve ljudi s kojima se zaista i cujem barem jednom tjedno, jer mi broj od osobe koju cujem jednom u godini dana, ne treba.

a ako i skupim vise brojeva, jer se i to znalo dogadat...povezem se preko bluetootha s kompom, prebacim si sve brojeve, i slucajno ako ce mi ikada zatrebat imam ih sve spremljene. a mobitele mogu mjenjat po zelji kad hocu.

a kaj se tice tvog Laptopa hey nitko ali nijedan MANAGER kojeg znam ili DIREKTOR neke Firme a znam ih JAKO JAKO puno nenosi 19" laptop sa sobom jer mu NETREBA jednostavno ni za prezentaciju ni za nista jer je jednostavno pretezak i nespretno ga je nositi
    aha prvo si me htio spustit da ispadnem budala posto sam rekao da imam 19' laptop, jer si mislio da to ne postoji, i sada kada sam ti dao specifikacije odjednom sad sam budala jer ga koristim?? boli mene briga sto neki MANAGER koji sam sjedi i nis ne radi kakav laptop ima i s kojim displayom. htio si napravit budalu iz mene, a sam si ispao budala sada. sry

vecina Firmi ima ili LCD ili PLASMA TV-je ili Projektore na koje se spojis BEZ problema sa Laptopom cak i onim od 13" zato ajde malo pamet u glavu
    uuu vecina firmi. jel ti mozda ikada palo napamet da nekome trebas pokazivat stvari i izvan "prezentacijske" dvorane? ili kaj zelis rec...ti imas jako veliko iskustvo u "velikim" firmama, pa odjednom svatko ko kaze nesto drugacije odjednom izmisljava i laze?

i ne planiram vise previse odgovarat, pokusavate napravit budalu iz mene, al vam to ne ide. ja kazem jednu stvar, i sad odjednom se naslo 30 godisnji manageri i ne znam kakvi, koji me idu uvjeravat da ja lazem i izmisljavam. pa koju ja korist imam od toga? pa nismo na forum.hr. ak nevjerujete svejedno mi je. ja sam svoje misljenje izrazio i stojim iza svega sto sam rekao.
    zar je tako tesko shvatit da neki ljudi mozda traze neke druge osobine u mobitelu osim jebenog iphone-a?
    oces me sada jos uvjeravat da ga nisam nikada koristio? imas tu po forumu moje postove vezane za iphone puno prije od ove teme, pa ces vidjet da sam se raspitivao oko jailbrejkinga, navigacije i svega.

vama je sada iphone vrh svijeta i svatko ko kaze drugacije odjednom je budala. strasno.

5. 'Hvala' kaže:

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    8800 Carbone,iPhone3GS
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TRAZIS od mene da PRIZNAm da postoje JEDNOSTAVNIJI telefoni od iPhona??
    pa nemogu ti to priznat jer ih nemam momentalno i to je to. na iPhonu se svatko moze stac bez previse Mozganaj jer sve lijepo pise na njemu i gotovo. znaci svatko ce nac Settingse i sve sto je vezano uz njih od postavke melodija pa do vibre, Osvjetljenje ekrana i razno raznih drugih stvari dok u NOKIA mobitelima imas 4 fascikla koja trebas otvoriti da bi dosao do promjene Osvjetljenja zaslona pa onda jos tolko da podesis jezik i onda opet tolko dok dodes do icega drugog.

velis da imas spremljene Mailove u Laptopu?? ti si genijalac oces mi rec da ti furas LAPTOP svugdje i u svako doba ono tipa ides van u 22h i nosis laptop sa sobom?? ili ides sa curom na veceru pa nosis laptop sa sobom i u kino kad ides imas laptop??

Hej sve to sto ti obavljas na LAPTOPU znaci primanje i slanje mailova i Unosenej iliti kopiranje kontakta koje si unio u Telefon i ja radim sa iPHONOM cak ga nemoram ni spajati na komp da sinkroniziram podatke jer mi to sam napravi putem MobileMe usluge

nisam te htio spustiti za 19" laptop jer znam da postoji samo ti je malo predugo trebalo da odgovoris tako da cu pod tim shvatiti da si debelo GOOGLAo da ga nades ali ok kako god. jer po tim specifikacijam akoje si poslao imas unutra HDD od 250GB/320Gb ??? odluci kojeg imas isto tako meni za moj Laptop netrebaju Spez. Skinute sa neta to znam napisati u SNU napamet toliko o tome

Spominjes opet nebuloze za Memoriranje Brojeva kontakta da se spremaju na Sim Karticu?? halo covjece daj malo Ukljuci Glavu prije postanja. Pa nitko ziv koga neznam ne memorira sve zive brojeve na KARTICU jer je totlno neprakticno pogotovo ako ti mobitel sluzi i za Mailanje i za ostale stvari znaci meni svaki Kontakt u Imeniku ima i Broj Telefona i Adresu i MailAdresu i jos dodatni broj telefona. Samo mi objasni di ces sve to staviti na KARTICU???

hey nijedan Manager ni Direktor neslepa svoj Laptop 24 sata sa sobom. Za to postoje BB, G1, ipHone i ostali uredaji koji su u stanju Primiti mail i isto tako da ga ti isti ljudi mogu i poslati.

A te tvoje prezentacije po vani super GREAT ali hej za to ti netreba 19" monitor za to ti je dosta i 15" ako se DOBRO pripremis.

Gle jos si mlad pa ces nauciti.

Rekao sam ti iPhone nije za tebe jer se NEZNAS koristiti sa njime zato nemoj ni pljuvati po necemu o cemu nemas poima.
    Zadnji uredio viperpitbull : 15-06-2009 u 16:23

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    n85
    Operater
    T-mobile, Vip, Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TRAZIS od mene da PRIZNAm da postoje JEDNOSTAVNIJI telefoni od iPhona??
    pa nemogu ti to priznat jer ih nemam momentalno i to je to. na iPhonu se svatko moze stac bez previse Mozganaj jer sve lijepo pise na njemu i gotovo. znaci svatko ce nac Settingse i sve sto je vezano uz njih od postavke melodija pa do vibre, Osvjetljenje ekrana i razno raznih drugih stvari dok u NOKIA mobitelima imas 4 fascikla koja trebas otvoriti da bi dosao do promjene Osvjetljenja zaslona pa onda jos tolko da podesis jezik i onda opet tolko dok dodes do icega drugog.
    jednostavnost? daj ajde, nemozes ni SIM karticu izvadit bez " SIM removal tool-a"... ne mozes si ni melodiju zvona promjenit bez kompjutera. naveo sam ti primjera dosta, ne planiram opet. a ti tupi iz supljeg u prazno koliko hoces.

velis da imas spremljene Mailove u Laptopu?? ti si genijalac oces mi rec da ti furas LAPTOP svugdje i u svako doba ono tipa ides van u 22h i nosis laptop sa sobom?? ili ides sa curom na veceru pa nosis laptop sa sobom i u kino kad ides imas laptop??
    a ti si genijalac koji ode van u 22h i onda pise mailove na svom iphone?? ili odes s curom na veceru pa odes si malo na fejs napisat status da si na veceri?? mozda provjeravas rss fedove dok mala jede?

bas...ne znam ko je veci genijalac tu. mailovi mi trebaju kada sam na poslu, u slobodno vrijeme zelim mir i opustanje, a ne jebat se po mailovima i slat mailove u 22h navecer dok sam vani s drustvom. strasno, sam sebi skaces u usta.

nisam te htio spustiti za 19" laptop jer znam da postoji samo ti je malo predugo trebalo da odgovoris tako da cu pod tim shvatiti da si debelo GOOGLAo da ga nades ali ok kako god. jer po tim specifikacijam akoje si poslao imas unutra HDD od 250GB/320Gb ??? odluci kojeg imas isto tako meni za moj Laptop netrebaju Spez. Skinute sa neta to znam napisati u SNU napamet toliko o tome
    pa vidi se koliko imas dobre snove, kada sanjas svoju konfiguraciju! svaka cast, ja sry nisam toliko na tvom informatickom nivou, i kada sam rekao da imam 19' zaslon, nitko nije vjerovao, sada je odjednom problem sa ostalim specifikacijama?? LOL

Spominjes opet nebuloze za Memoriranje Brojeva kontakta da se spremaju na Sim Karticu?? halo covjece daj malo Ukljuci Glavu prije postanja. Pa nitko ziv koga neznam ne memorira sve zive brojeve na KARTICU jer je totlno neprakticno pogotovo ako ti mobitel sluzi i za Mailanje i za ostale stvari znaci meni svaki Kontakt u Imeniku ima i Broj Telefona i Adresu i MailAdresu i jos dodatni broj telefona. Samo mi objasni di ces sve to staviti na KARTICU???
    ne znam ja, koga ti ne znas. al samo zato kaj ti "nikog zivog" ne znas, ne znaci ih ostatak svijeta takoder ne zna.
    i meni mobitel ne sluzi za "mailanje"...ja nisam toliko fensy, ja se ipak jos drzim kompjutera za takve stvari, jer mi se neda tipkat na 3.5'' displayu 2 stranice teksta.

ko bi rekao da imas 30 godina, a stav ti je na razini 15. jadan ti, ti nikog zivog ne znas ko ima laptop od 19' display, ne znas nikog ko sprema brojeve na karticu, ne znas nikog ko ima curu...
    samim time ako ti ne znas, ne znaci da ne postoje takvi ljudi.
    Gle jos si mlad pa ces nauciti.
    ak sam ja mlad, onda bi ti trebao imat kojih 40-tak godina.
    Rekao sam ti iPhone nije za tebe jer se NEZNAS koristiti sa njime zato nemoj ni pljuvati po necemu o cemu nemas poima.
    eto...tipicni odgovor zagrizenog vlasnika tog svemocnog iphone-a. "nemoj pljuvat po necemu o cemu nemas pojma"...

a sta ti radis cjelo vrijeme u svojim postovima?? pljujes po meni, a niti me ne znas, niti si me ikada upoznao i pricao samnom u zivo...dok sam ja barem 2 mjeseca prckao po iphone da skuzio u cem je tolika car i bauk, al to nisam skuzio.

Najčlan 2009. Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger Second Class250 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a sta ti radis cjelo vrijeme u svojim postovima?? pljujes po meni, a niti me ne znas, niti si me ikada upoznao i pricao samnom u zivo...dok sam ja barem 2 mjeseca prckao po iphone da skuzio u cem je tolika car i bauk, al to nisam skuzio.
    Napisao si da ti je kompliciran, da ne možeš promijeniti melodiju bez kompjutera, da ti se ne da zaje.... sa JB- om i tim stvarima, prijatelj ti je napravio ne znam što...
    Ovdje ne pričamo o tome tko koga poznaje i što o njemu misli- viperpitbull je mislio na to da ne znaš o iPhone- u.
    S čime bi se ja složio, barem po tvojim postovima.
    Oprosti ako sam u krivu.
    Do "pljuvanja po tebi" je dovelo tvoje iznošenje vlastitog života/ statusa te omalovažavanje tuđih (o mijenjanju statusa na facebooku za koji si toliko zapeo, dopisivanju... i ostalim "dječjim stvarima").

Ovdje su bitne činjenice.
    Napiši: ne volim iPhone jer mi je bolja kamera, jer mi je bolje surfati na X1...
    A ne: ne volim iPhone jer je kamera bolja, jer je surfanje bolje...
    U tome je stvar, i kada si napisao koji put tako nešto- naljutio si se jer je netko drugi pobio tvoj argumet i bio u pravu.
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    8800 Carbone,iPhone3GS
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa vidim da si jako pametan tako da se opet iz tvojih postova vidi da ti nemas apsolutne NIKAKVE veze sa ikim u Telekomunikacijskoj Bransi a kamoli sdsa direktorima

zamaisli ja radim sa ljudima koji nisu u istoj vremenskoj zoni i to su onda mailovi koji mi dolaze u 22h npr. tako da mogu odma provjeriti status maila i odgovoriti ako je potrebno. ali ti za to imas LAPTOP

Da si ti neka Faca koja radi za sve te Velike Direktore onda VJERUJ MI nebi imao toliko Slobodnog vremena koliko bi ti volio zato nepricaj Gluposti jer ce ti to potvrditi svatko tko je na malo jacoj poziciji ili suraduje u bilokojem obliku sa takvim ljudima.I biobi dostupan od 0-24 i za mailove i za sve ostalo a za takve stvari se treba znat Sluzit iPhon-om

i dalje kazem drz se ti KOPIJUTORA i svog 19" Laptopa i mir u kuci
    Zadnji uredio viperpitbull : 15-06-2009 u 18:34

31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    SE K550i
    Operater
    091
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    razlog zbog kojeg je iphone postao toliko popularan je steve jobs. on jednostavno zna kako prodati maglu ljudima. svi znaju za ipode i kad su culi da ce ta firma koja radi ipode napraviti mobitel, svi su jedva cekali da vide to, to mora biti nesto posebno, vau.
    iphone je odlican za igranje, slusanje glazbe i surfanje. u tome mu nema ravnoga.
    dizajn i kvaliteta izrade su isto iznad konkurencije.
    za poslovne ljude nije bas.
    Dinamo rules!!!

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Internet i ostale opcije
    By Brane333 in forum A1
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 25-03-2009, 22:12
  2. Odgovora: 4
    Posljednji post: 14-01-2009, 23:08
  3. Odgovora: 4
    Posljednji post: 08-02-2008, 19:20