Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 111

Threaded View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    n85
    Operater
    T-mobile, Vip, Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Drugo na njuskalu ima tocno 173 oglasa za iPhone ukljucujuci i oglase za kopije iPhona.
    http://www.njuskalo.hr/index.php?cmd...ne&=TRA%C5%BDI

Broj oglasa: 294
    iako ne kazem da su svih 294 oglasa iskljucivao za iphone, rekao si i sam da ima kopija, baterija, maski...

ali ******...i za druge mobitele kada upises nade dodatne baterije, maske...tako da...

svaka cast za 173 oglasa...aj daj neki link da to potrkijepis dokazom, kao sto sam ja dao...

trece iPhone je prodan u miliune primjeraka kao ni jedan uredaj do sada. odprilike 3,704,000
    jesam ja negdje mozda napisao da se iphone lose prodaje?

koliko se nokia proda sveukupno proda u godini dana?

i budimo realni, necu pretjerivat, al 50% od tih tvojih 3 miljona je kupilo iphone kao "fashion" dodatak...

Velis da si razocaran KOMPLICIRANOSCU iPhona??? Ovo mi je potvrda da u zivotu nisi imao iPhone u ruci i koristio ga.
    jel da?

a nije klompicirano to da nakon sto sam izvadio mobitel iz kutije sam morao palit kompjuter, skidat si itunes, registrat se ovo ono...?

nokiu izvadim iz kutije, stavim karticu i bok. sta je jednostavnije od toga?

zelim promjenit melodiju na iphone. moram na internet, www.makeownringtone.com ili kak vec stranica, ne sjecam se...odabrat 30 sec pjesme, skinut u odredenom forumatu, zatim promjenit extenziju u .m4r , ucitat pjesmu u itunes, prikopcat iphone i cekat dok se ne prebaci pjesma, i tek ONDA u uredaju podesit da ta pjesma svira za dolazne pozive.

zelim promjenit melodiju na nokia mobitelu. ( ili SE ili bilo sta ). otvorim gallery, music, odaberem pjesmu i " set as a ring tone "... voila. gotovo.

sta je jednostavnije od toga? s tim da u svakom trenu, kada god zelim mogu to napravit, ne treba mi kompjuter sa sobom.

da ne pricam o jailbrejkingu i instaliravanju bazicnih programa kao ibluetooth i svirymms i jos par bazicnih programa kao winterboard ili springboard da si mogu podesit neke vizalne gluposti.

da bas...jednostavnost do bola... sry, al ovaj post ti je presmijesan.

i jos citam usput tvoje postove o Nokiji n85 koju imas i tvoja pitanja o njoj tipa A-GPS i ostali ono sta mi treba bit ukljuceno da mi neskida pare???
    sta je tu cudno? iphone mi je uzeo 500kn, zato jer nigdje nisu napisali da imam ukljucenu tarifu 5kn za 100kB prometa. a uvjeravali me da su mi kao ukljucili neku o itarifa i da mogu slobodno ic na internet i sve preko 3g mreze.

ako sam jednom ispao budala i potrosio pare na gluposti, zasto bi to onda opet napravio, pogotovo oko A-GPS koji mi ne treba? nije mi problem pricekat koju min da mi normlani GPS nade satelit.

hej da si ti neki BZNIS faca bolila bi te ona stvar za 0.20 KN kolko bi ti pojelo kad je ukljucen A-GPS da se brze nade veza sa satelitom.
    di sam ja to napisao da sam ja BIZNIS faca? ja samo radim za takve ljude, sto pritom ne znaci da mi je placa 500 000kn mjesecno i da doma serem novce.

a ovo o klompiciranoscu iphone...bas me nasmijalo...

evo jos jedno pitanje o "klompiciranoscu" iphone-a...izasao si van, u sred noci ti krepala baterija na tvom iphone, a trebas hitno nazvat. prijatelj ti ponudi da stavis svoju karticu u njegov mobitel i slobodno nazoves, a ti nemas nista tanko i ostro u blizini. sta ces mu odgovorit? "cuj sry stari, moj iphone je tako jednostavan da nemogu ni karticu izvadit golim rukama, nego mi treba pribadaca "...

sry...al sa tvojim sarkasticnim i uvredljivim stavom, ja ti nemogu odgovorit na drugi nacin nego na ovakav.

Pozdrav

2. 'Hvala' kaže:

Slične teme

1. Internet i ostale opcije
    By Brane333 in forum A1
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 25-03-2009, 22:12
  2. Odgovora: 4
    Posljednji post: 14-01-2009, 23:08
  3. Odgovora: 4
    Posljednji post: 08-02-2008, 19:20
  4. pitanje za elektrotehničare i ostale