Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 111

Threaded View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    n85
    Operater
    T-mobile, Vip, Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao SrKi Pregledaj post
    fino sto imas 19" ekran, slobodno ga ponesi sa sobom i odgovori na ovaj post u tramvaju

ja recimo za faks moram dosta komunicirati sto putem maila, sto volim ostati u kontaktu sa svojom curom koja nije u hrv putem MSNa, tako da mi je iPhone savrsen za to.
    kad putujem do nje ili bilo gdje mi ti isti filmovi super dode, isto tako procitati neku skriptu za faks na 3.5" ekranu ili poslusati muziku da ne moram furati jos jedan uredaj samnom.

za razliku od tebe, koji nosis mp3 player i 19" monitor sa sobom svuda. bravo.

jer nismo svi nolifer da smo doma 24/7 i imamo tako pristup internetu, ponekad moramo i izaci iz kuce i nesto obaviti.
    zato sam i napisao da je iphone ko stvoren za tebe.

i da sam ja jos na faksu, vjerovatno bi i meni tada dobro dosao, da se dopisujem s nekim preko msn-a dok sam po 5 sati cekao na ispit.

jedino ja kada izadem iz kuce ili s posla nesto obavit, onda ja to obavim i pritom nemam vremena za dopisivat se preko msn-a, gledat filmove i slicno.

bez uvrede, nije mi to namjera...samo si dokazao moju tvrdnju da je iphone ciljan za mladu populaciju poput tebe kojima on sluzi savrseno. vidjet cemo dal ces isto misljenje imas i za 15-tak godina.

2. 'Hvala' kaže:

Slične teme

1. Internet i ostale opcije
    By Brane333 in forum A1
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 25-03-2009, 22:12
  2. Odgovora: 4
    Posljednji post: 14-01-2009, 23:08
  3. Odgovora: 4
    Posljednji post: 08-02-2008, 19:20
  4. pitanje za elektrotehničare i ostale
    By Ifrit in forum Mobil Internet c@fé