@Bio
svaka cast neznam jel bi to itko mogao tako DIPLOMATSKI ovo rijesiti i zakopati sve moguce dodatne postove od covjeka![]()
kao da citam LUKU sa MacKorisnika
a kaj se tice tog famoznog nedostatka Bluetootha ubiti slanja slikica i melodija putem njega !! pa to sam koristio kad sam imao 14 godina i od onda mi sluzi samo za Slusalice i gotovo za drugo mi netreba.
a kaj se tice MMS-a kao sto bio kaze onaj koj u danasnje doba salje MMS taj je ili nesposoban ili neznam sta jer da je imalo Upucen u cijene i tehnologiju onda bi slao MAILOVE a ne MMS koj kosta 6x vise i jos si ktome OGRANICEN sa velicinom poruke
a najbolje mi je onaj dio DIREKTORI MANAGERI i OSTALI SEFOVI i MMS ??? WTF ja nisam ni jednog takvog upoznao a da koristi MMS jer koj ce im K.... MMS ??? kaj da si slika ljubavnicu i salje Zeni doma??
Halo zivimo u 21 Stoljecu a ne u 17 gdje su se slale cestitke. Mail je daleko jeftiniji i jednostavniji od jednog MMS-a
Spominjes imena Direktora njihovih sinova i nezna stosta drugoga??? halo koliko ti je godina??
Velis imaju oni svi oposlovne i Privatne Mobitele ?? imaju da i Vecina nezna na njima ni zvuk promjeniti jer ih BOLI ona stvar za to.
Dobiju uredaj kao sto je BIO rekao sasvim nastelan i gotovo.
a taj tvoj laptop WOW ti si neki majstor ?? vadis laptop na svakom koraku kad ti dode mail?? Sjednes na Kavu sa drustvom pa kazes samo malo moram upalit laptop da vidim mailove??? daj se malo uozbilji i nepricaj nebuloze.

Odgovori uz citat
Bookmarks