Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 111

Threaded View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    n85
    Operater
    T-mobile, Vip, Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bi0 Pregledaj post
    Iskreno sumnjam.
    odlican argument i odlican odgovor, cim netko nesto kaze, a ti u to " ne mozes vjerovat "...onda odmah ti je odgovor da iskreno sumnjas...

a trebalo bi onda ispast da samo ti imas iskustva s mobitelima, i da samo ti znas sto se dogada u mobilnom svijetu, medu "velikim" igracima...

mogu i ja tebi napisat na sav tvoj "bullshit" post, takoder "iskreno" sumnjam.

Isto tako iskreno sumnjam.
    samo da potvrdim.
    boli me briga sta ti iskreno sumnjas ili ne, ja sam samo napisao svoje misljenje. ako ti ne vjerujes, onda nemoj, jel te ja silim mozda? ne.

a ako mislis da sam toliko jadan da jos idem izmisljavat nesto da sam ne znam tko i davat informacije koje vadim iz glave, onda si u krivu. jer nebi trosio svoje vrijeme onda tu na takve stvari.

Za što ga upotrebljavam? Za aposlutno sve što je normalnom čovjeku potrebno. Posao? Najbolj browser u klasi bez premca i bez diskusije, symbian i bilo koji uređaj (izuzev Palm Prea kako vidim) tu nema šta tražiti.
    browser? ako je tebi jednostavnije iscitavat stranice i strucne podatke i miljone brojeva i statistika na vga display-u umjesto na normalnom laptopu, onda svaka cast.
    je najbolji browser za fejsbook i net.hr...to i ja priznajem.

Mailovi ? 7 različitih mail accunta ( 1 poslovni exchange i 1 IMAP) ostalo IMAP razno. Dnevno 30-50 mailova pročitano 10-20 odgovoreno... za ostatak vidi na dno posta...
    7 razlicitih mail accounta? za sta molim te? bullshit

ja ih nazalost imam samo 3...jedan poslovni, jedan privatni i jedan free.

jos nisam iskusio potrebu za 7 razlicitih accounta, stovise volim sve jednostavnije, jer medu 80-tak mailova u jednom danu, ne volim se pogubit koji je privatni, koji poslovni, koji @hotmail, koji @gmail...

Joj oprosti ali ovo je TEŠKI bullshit i ne da nisi blizu ikakvih "šefova" nego ih nisi ni sreo na ulici.
    da evo opet tebe i "iskreno" sumnjam. jel se mi mozda poznamo osobno pa znas tko sam? jel znam tebe osobno pa znam dal ovo sto pricas su istine ili blebeces gluposti?

odgoj ti i sa 30 godina na vrlo visokoj razini, i nemoj pritom mislit da su svi oko tebe nabrijani klinci s 18 godina i mobitelom u ruci i pricaju pizdarije.

ako je tako teski bullshit...onda ti nece biti problem navest ime direktora njemackog deutsche telekom? ili mozda kak mu se sin zove? ili mozda ime covjeka koji je bio na celu austrijskog telekome, a sada je otisao u drugi...jel znas mozda koji? kako se zove?

probaj bez googla.

90% mobilnih telefona višeg managementa je dobiveno po corporate liniji i DEBELO predvladavaju Windows Mobile uređaji(HTC uglavnom) i BlackBerry, ako se i nađe koja Nokia onda to sigurno nije N95 nego neka iz E serije (u zadnje vrijeme poplava E71). N95 ti je u glavi zato jer je za tebe "pojam" mobilnog uređaja ali da imaš ikakve veze sa "corporate" svitom kao što se busaš u prsa znao bi da su samo sporadični.
    oces jos veci postotak? 95% njih ima i privatni i poslovni broj. i privatne i poslovne mobitele. get the picture?

JOš jedan razlog zašto mislim da si full of ... oko ove gornje citirane izjave je i ta da svi "šefovi" ne mogu nazivati naprednim korisnicima, nego im aposlutno SVE podešava netko drugi, dobiju već iskonfiguriran i podešen uređaj sa onim što žele. i kad im nešto zašteka zovu nekoga da mu se to podesi/instalira/iskonfigurira.
    da, jer ljudi imaju previse posla i ovak...da jos ne razmisljaju o tome kako se ce "jailbrejkat" svoj iphone da mogu imat mms ili bluetooth.

Još jedan bullshit, jer Apple nema predstavnika za Balkan. Dobit će ga 1.7 ove godine i ako si sa nekim razgovarao to sigurno i provjereno nije bio nikakav "predstavnik Applea za Balkan" jer apple nezna da Balkan postoji. Mi spadamo pod "rest of the world" zajedno sa zemljama kao što su Sudan, Kongo, UAR, Siera Lenoe itd. Jeidni razlog zašto smo dobili iPhone je T-mobile (odnosno Deutsche telekom) i za njih vjerojatno iznenađujuće dobar uspjeh prvog iPhonea kojeg su ljudi donosili od kud su znali. Community koji se na ovim prostorima stvorio oko iPhonea je definitivno bio jedan od glavnih pokretača toga, nikakav Apple, a pogovoto ne Apple Europe.
    jos jedan bullshit...imas ih vise nego ja.

ti mislis da je iphone dosao u HR onako slucajno i jedini razlog je bio sta? ekipa iz t-mobile su pratili oglasnike da vide koliko ljudi kupuje iphone 2g iz amerike? LOL

dobro je da ti mene ucis o "corporate" svijetu...a najvise sto si ikada dosao je voditelj tehnicke podrske i odjednom znas sve sto se odvija " na visim katovima zgrade"...

ma samo se ti tjesi, samo naprijed

a posto imas toliko ti "veza" u vrhu "corporate" svijeta...onda mi ti reci koji stav ima predsjednik Uprave T-HT o ne uvodenju 3g telefonije jos kod nas? tj. video poziva da budemo precizni...? vip to nudi vec par godina...npr...

Još jedan debeli oksimoron, kažeš ograničen na mlađu populaciju zbog MMSa? Da si među "šefovima" i toliko upućen u mobilnu industriju znao bi da je adopcija MMSa najveća među populacijom do 21 godine. Zbog čega je tako dobro prihvaćen među "mlađarijom" ako nema MMS koja je jedna od najbitnijih stavaka kod takve populacije. Rame uz rame slanju sličica i melodija sa mobitela na mobitel. I da MMS je nešto što odumire iz godine u godinu i zamjenjuju ga daleko jeftinije usluge ( mobile broadband) pogotovo sa rušenjem cijena u zadnje vrijeme. Onaj tko šalje 100 kb sliku za 3 kn (ili koliko je već) je i zaslužio da ga oderu kao majmuna.
    zbog cega je tako dobro prihvacen medu "mladarijom"...? mozda zbog sims-a? mozda zbog aplikacija? igrica? coctel managera? i slicnih?

zbog cega nije tako dobro prihvacen kod starije populacije? i pritom ne misim na nadobudne "managere" i sa zavrsenim vern-omi razne mikro,makro kvazi "managere" i dirketore od 26 godina, nego mislim na one iznad 40 na vodecim pozicijama, ne samo u mobilnoj industriji, nego svugdje?

Za provjeru i odgovaranje na više desetaka mailova dnevno, razgovore, smsove, pretraga informacija, čitanje rss feedova tako da mogu biti u toku sa novim trendovima ( a ne lupati nebuloze kao ovo gore citirano). Social networking? LinkedIn, Twitter, Facebook po potrebi. Za uslikati kakvu priručnu sliku ako mi DSLR nije pri ruci i uploadati na net (flickr, Mobile me) Odigrati neku logičku igru ako mi je dosadno, napisati i objaviti blog post. Provjeriti statistiku nekoliko siteova, slušanje podcastova na putu sa posla i na posao, vođenje statistike i potrošnje goriva, čitanje newsa, ssh na server na poslu ako mi se neda sjesti za računalo, malo instant messaginga, stanje u prometu ako putujem, i još hrpu stvari ovisno o trenutnim zahtjevima. I znaš šta? Nakon XX godina na symbianima, UIQima i WM daleko jednostavnije, lakše, intuitivnije i brže.
    sve to mogu radit sa laptop-om, puno brze, jednostavnije. koliko ti treba vremenski da napises mail od 2 strane teksta na iphone? a na kompjuteru?

social networking...to sam i napisao...nema bolje stvari od iphone za napisat si status na fejsu ili na twitteru. ja pritom rade odem na kavu i na pravi "social" dogadaj, a ne druzim se preko "mreze"...

sve sto si napisao tu gore stoji...i ne kazem da iphone to ne moze...i sam sam se uvjerio u to... samo ja to sve duplo brze napravim preko obicnog laptopa, gdje imam spremljene sve svoje datoteke, statistike, obracune, mjere, prezentacije itd... svaka cast sto si u 16gb memorije uspio staviti sve svoje podatke vezano uz tvoj posao, tako da su ti uvijek pri ruci.

i bez uvrede...vidi se da svoje znanje o "corporate" stvarima, vadis sa rss fedova...zato ti i jesu "sumnjivi" svatko ko zna bilo sta vise, a nije bilo napisano u rss fedu jucer kada si ih pratio...
    Zato nemoj biti toliko arogantan i misliti da znaš aposlutno sve na ovom svijetu, nego korisiti uređaj koji ti se sviđa i paše i na kojeg si navikao i prestani soliti nekome pamet praveći se da si nešto što nisi. Mkay?
    ne znam ciji je posto bio arogantiji...moj ili tvoj.

al ja sada odgovaram na nacin na koji si ti meni. ti si upravo taj koji je toliko arogantan, koji smatra da je uvijek u pravu i da svi oko njega se prave su nesto sto nisu. mislis da nam je to svima cilj u zivotu? predstavljat se da smo nesto sto nismo?
    tvoj jedini argumenti su bili da "iskreno" sumnjas.

i nikome nisam solio pamet, autor topica je pitao zasto se iphone masovno prodavaju ( sto zapravo sada i mene zanima ako su tako uber odlicni telefoni, zasto ih svi prodavaju? )...ja sam izrazio svoje misljenje o tom mobitelu i misljenje ljudi oko mene. nikoga nisam vrijedao, pljuvao, niti bio bahat. napisao ono sto znam iz iskustva svog i tudeg.

ako netko smatra da je moje misljenje u krivu, slobodno neka me argumentima pobije, a ti si me samo "pobio" sa svojim stavom da iskreno sumnjas u to sto ja govorim. jel ti moram dovoljno opisat koliko me nije briga za to dal ti meni vjerujes ili ne?

Pozdrav

2. 'Hvala' kaže:

Slične teme

1. Internet i ostale opcije
    By Brane333 in forum A1
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 25-03-2009, 22:12
  2. Odgovora: 4
    Posljednji post: 14-01-2009, 23:08
  3. Odgovora: 4
    Posljednji post: 08-02-2008, 19:20
  4. pitanje za elektrotehničare i ostale