Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 111

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onaj tko šalje 100 kb sliku za 3 kn (ili koliko je već) je i zaslužio da ga oderu kao majmuna.
    hehe istina. kolko se sjećam i sms je zapravo nuspojava propale tehnologije. mms su uveli kad su skužili da nama ne smeta kaj plaćamo sms koji je prvo trebao bit besplatan.

Po toj filozofiji, pristupom internetu sve više gube smisao i sms i mms, pa čak nekad i bluetooth.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    8800 Carbone,iPhone3GS
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Bio
    svaka cast neznam jel bi to itko mogao tako DIPLOMATSKI ovo rijesiti i zakopati sve moguce dodatne postove od covjeka

kao da citam LUKU sa MacKorisnika

a kaj se tice tog famoznog nedostatka Bluetootha ubiti slanja slikica i melodija putem njega !! pa to sam koristio kad sam imao 14 godina i od onda mi sluzi samo za Slusalice i gotovo za drugo mi netreba.

a kaj se tice MMS-a kao sto bio kaze onaj koj u danasnje doba salje MMS taj je ili nesposoban ili neznam sta jer da je imalo Upucen u cijene i tehnologiju onda bi slao MAILOVE a ne MMS koj kosta 6x vise i jos si ktome OGRANICEN sa velicinom poruke

a najbolje mi je onaj dio DIREKTORI MANAGERI i OSTALI SEFOVI i MMS ??? WTF ja nisam ni jednog takvog upoznao a da koristi MMS jer koj ce im K.... MMS ??? kaj da si slika ljubavnicu i salje Zeni doma??

Halo zivimo u 21 Stoljecu a ne u 17 gdje su se slale cestitke. Mail je daleko jeftiniji i jednostavniji od jednog MMS-a

Spominjes imena Direktora njihovih sinova i nezna stosta drugoga??? halo koliko ti je godina??
    Velis imaju oni svi oposlovne i Privatne Mobitele ?? imaju da i Vecina nezna na njima ni zvuk promjeniti jer ih BOLI ona stvar za to.
    Dobiju uredaj kao sto je BIO rekao sasvim nastelan i gotovo.

a taj tvoj laptop WOW ti si neki majstor ?? vadis laptop na svakom koraku kad ti dode mail?? Sjednes na Kavu sa drustvom pa kazes samo malo moram upalit laptop da vidim mailove??? daj se malo uozbilji i nepricaj nebuloze.
    Zadnji uredio viperpitbull : 15-06-2009 u 00:34

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Internet i ostale opcije
    By Brane333 in forum A1
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 25-03-2009, 22:12
  2. Odgovora: 4
    Posljednji post: 14-01-2009, 23:08
  3. Odgovora: 4
    Posljednji post: 08-02-2008, 19:20
  4. pitanje za elektrotehničare i ostale