Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 111

Hybrid View

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.628
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.628, Nivo: 20
    Bodovi: 7.628, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ok dakle sa mbusic se slažem sve u njegovom zadnjem postu, ali wm ima još jednu veliku manu koju eto on ima sreće pa zbog velike rezolucije ne može primjetiti toliko, tj. svaki wm mob s velikom rezolucijom to riječšava tako. Naime, operativni sustav podržava samo 65536 boja. Dok će bećina ljudi reć da se to ne zamjeti, treba samo otvoriti sliku gradijenta (postupnog prelaska) crne boje u bijelu i sve će vam dalje biti samo očito.

@viperpitbull: iako se u skoro svem ostalom slažemo ipak moram reći da je wm punoi razvijeniji oko aplikacija, istina je da appstore+cydia imaju tone različitih aplikacija različite namjene ali dat ću ovaj link http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=260 kao usporedbu, pročitaj samo nekoliko stranica samih naslova i vidjet ćeš koliko ima korisnih aplikacija dok mi u appstoreu naraste brada dok nađem ešto korisno. npr. običan alarm, galarm. Tipu je dosadno bilo pa je napravio "jednostavni" alarm kojem su neke od mogućnosti:
    1)kod uštekavanja opreme mijenja se profile zvona, poruka, glasnoća, osvijetljenje ekrana, način syncanja, automatski se togglaju konekcije tipa wi-fi,3g i telefona. Ovo možda nije toliko impresivno ALI moguće je namjestit da po to isto radi i po cellID, odnosno kad se odmaknete od nekog tornja koji vam pruža signal sve se automatski postavi. Koristio sam to milijun puta u situacijama kad mi npr posao ili faks završe ranije, zaboravim isključit nečujno i čim se maknem s tih lokacija mob detektira da više nisam na mjestu u kojem treba bit nečujan i sam obavi ostatak, a radi čak i na starim kramama koje nemaju gps.

E sad najbitniji dio iako je ovo samo primjer obične aplikacije, a postoji stvarno jedna moćna za koju sam se smrzo kad sam vidio mogućnosti, tj. ne samo jedna nego gomila njih ali jedna naročito: sve je besplatno. Nitko ne traži nikakve novce, rade sve iz užitka i samo poneki imaju u potpisu "donate" button s porukom ako vam se baš svidio moj rad slobodno donirajte ali nije obavezno.

i još jednom @mbusic pogledaj si na moj faq thread koji je trenutno malo u zastoju zbog obaveza fingersuite ako ga već nemaš, imaš tamo objašnjenje zašto i download link direktno sa foruma.

inače, iako mi je iphone zaista dobar uređaj nije mi prirastao srcu previše. za razliku od wm još mi nikad nije uspio dić tlak da mi dođe da ga bacim tu sa 8. kata ali u nadi da u microsoftu ne mrse muda čekam izlazak wm7 i ponovni prelazak na wm. Sav ovaj hype oko iphonea mi je previše i vidim da ljudi okreću očima kad vide da ga vadim iz džepa šta mi stvarno ne treba. Nije da me briga što misle drugi ljudi al da prostite čim te neko nepozanat vidi s iphoneom odma ti u njegovim očima inteligencija padne za 50.

i još za bilo kojeg moderatora: molim bilo kojeg moderatora da zadjnih par threadova prebaci u novu temu naziva tipa iphone vs windows mobile
    Zadnji uredio Corunir : 14-06-2009 u 22:24
    Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Internet i ostale opcije
    By Brane333 in forum A1
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 25-03-2009, 22:12
  2. Odgovora: 4
    Posljednji post: 14-01-2009, 23:08
  3. Odgovora: 4
    Posljednji post: 08-02-2008, 19:20
  4. pitanje za elektrotehničare i ostale
    By Ifrit in forum Mobil Internet c@fé