Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 111

Threaded View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    8800 Carbone,iPhone3GS
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @mbusic velis nisi odusevljen sa time da nedostaje tipkovnica?? HMM pa onda kazes da si to rijesio sa time na X1 " Dakle izvučem tipkovnicu (u vožnji), napamet znam di su brojevi, utipkam broj i zovem "

pa i ja znam napamet di su mi brojevi naime u imeniku kao prvo. pod 2. bi rekao da se nisi sa iPhonom druzio dulje od prckanja po njemu u t-Mobilu jer za zvat necij broj je dovoljno 3 tipke i gotovo. Znaci 1 SLIDE to Unlock, 2 Stisnut CONTACTS i 3 scrolat do imena kojeg zelis nazvati i GOTOVO. a ima i jos jedna druga jednostavnija mogucnost stavis kontakte koje cesto zoves u takozvani SPEED DIAL.

a kaj se tice EKRANA o tome necu previse rijeci gubit jer Freaked i SRki su vec rekli dosta o tome tako da eto od mene MUX

WM je bolji kaj se tice Aplikacija jedino radi toga sta je BESPLATAN a za APPLE se treba placati iako kad pogledas malo APLIKACIJE za iPhone ima ih na 1000 raznoraznih a za WM bas neznam da postoji toliko razlicitih aplikacija ( ako se varam ispravite me ) isto tako APP store je puno razvijeniji od bilo kojeg drugog.

da nisam radio 1 mjesec sa X1 onda bi ti povjerovao ali posto jesam mogu samo rec da je uredaj kao takav Odlican Osim sto je malo prespor ali WM mi je katastrofa a TS nije ni do KOLJENA iPhonu tako da jos ce potrajat neko vrijeme dok netko uspije napravit takav TS
    Zadnji uredio viperpitbull : 14-06-2009 u 21:21

Slične teme

1. Internet i ostale opcije
    By Brane333 in forum A1
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 25-03-2009, 22:12
  2. Odgovora: 4
    Posljednji post: 14-01-2009, 23:08
  3. Odgovora: 4
    Posljednji post: 08-02-2008, 19:20
  4. pitanje za elektrotehničare i ostale
    By Ifrit in forum Mobil Internet c@fé