Men je osobno bolje surfati na X1 koja je nakon nekoliko caka sada daleko najbolji uređaj na tržištu. Napominjem da sam koristio iphone dovoljno dugo da bi isprobao sve opcije nekoliko stotina puta tako da znam kakav je iPhone i kakav je X1. Tipkovnica tu uvelike pomaže pri surfanju... Bez pramca iPhone ima bolji TS, ali je sve ostalo bolje na X1 (nakon modova dakako, prije je to bilo puno drugačije).
@wildbabe
slažem se da je SE tu i tamo znao imat problema malo sa šumom, mada ga nisam osobno imao na svojim uređajima iskusio sam na tuđim, ali također moram reći da najbolji zvuk mobitela (razgovor) ima X1. Pričao sam gotovo normalno sa drugom osobom dok sam bio u prepunoj Areni Zagreb što nisam uspio ni s jednim drugim mobitelom do sada, a to uključuje i iPhone.
Zaključak:
Ljudi koriste razne tarife na mobitelima i prodavači iPhona vjerojatno imaju više koristi od 2500 kuna koje dobiju za njega nego što bi imali u određenoj firmi ili nečemu sličnom. Znam poslovne ljude kojima je mjesečno račun oko 500-600 kn što i nije nešto pretjerano puno ako uzmemo u obzir kakvih ima, no oni koriste takve tarife u kojima dobiju iPhone za jednu kunu uz produljenje ugovora na godinu dana. I zašto oni ne bi uzeli taj iPhone i prodali ga instantno i pritom si zaradili kojih 2500 kn i otplatili pola godine računa?

. Napominjem da sam koristio iphone dovoljno dugo da bi isprobao sve opcije nekoliko stotina puta tako da znam kakav je iPhone i kakav je X1. Tipkovnica tu uvelike pomaže pri surfanju... Bez pramca iPhone ima bolji TS, ali je sve ostalo bolje na X1 (nakon modova dakako, prije je to bilo puno drugačije).
Odgovori uz citat
Bookmarks