Prikazujem rezultate 1 do 25 od 64

Hybrid View

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iskreno sam i ja razmišljao o E72 najviše zbog 3,5mm utora i novijeg, oku ugodnijeg symbiana - ali pomak u odnosu na E71 je premali, samo bi napravio minus na računu.

Cionn: daj provjeri ima li kakvih dodatnih opcija za navikey, neki sensitivity ili sl. jer na ovom videu radi još i dobro. Da li kad skrolaš postoji ona "inercija" - brzo zaskrolaš, a on preleti 2-3-više stranica teksta ili uvijek skrola 1 red? To bi bilo ok za velike mailove ili dokumente/web kad bi sa 2-3 poteza preletio preko sadržaja.

Ima li na slušalicama šuma kao na E71? Bilo bi super kad bi probao neke in-ear sluške i neku tihu pjesmu.
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
    Iskreno sam i ja razmišljao o E72 najviše zbog 3,5mm utora i novijeg, oku ugodnijeg symbiana - ali pomak u odnosu na E71 je premali, samo bi napravio minus na računu.

Cionn: daj provjeri ima li kakvih dodatnih opcija za navikey, neki sensitivity ili sl. jer na ovom videu radi još i dobro. Da li kad skrolaš postoji ona "inercija" - brzo zaskrolaš, a on preleti 2-3-više stranica teksta ili uvijek skrola 1 red? To bi bilo ok za velike mailove ili dokumente/web kad bi sa 2-3 poteza preletio preko sadržaja.

Ima li na slušalicama šuma kao na E71? Bilo bi super kad bi probao neke in-ear sluške i neku tihu pjesmu.
    Meni je taj opticki navi key unistio mobitel. Neznam zasto, no jednostavno mi se ne svidja.

Ugl., i ja sam razmisljao o zamjeni E71 za E72, no to se nece dogodit. Jedan od razloga je to sto kada koristis taj opticki navi key, ti pre sporo reagira, ti predjes prstom preko njega, a on tek za recimo pola sekunde prebaci dolje/gore. Nisam nasao nikakav sensitivity za narihtat .

No jedine znacajne "prednosti" naspram E71 su definitivno jaci procesor, 3.5mm utor, novija verzija symbiana i kamera. Ostalo mi se i nije nesto pretjerano svidjelo.

@xlr: Ako mislis nesto tipa onog na ajFonu skrolanje da kada predjes prstom da preleti preko cijelog ekrana, nema toga. Dosta sporije prebacuje sa ikone na ikonu. No zgodna je stvar kada recimo si na internetu i onda ful lagano skrolas gore dolje. Nije kao na E71 da moras 1000 puta kliktat gore/dolje da dodjes do odredjenog djela.

Sutra cu jos malo proucit mobitel. Trenutno sam preumoran
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2009
    Bodovi
    6.403
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.403, Nivo: 19
    Bodovi: 6.403, Nivo: 19
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Navi key na Nokia E72

XLR
    imaš opciju isključiti kao i postaviti osjetljivost navi key-a IZBORNIK - UPRAVLJAČKA PLOČA - POSTAVKE - OPĆENITO - PERSONALIZACIJA - OPTIČKA NAVI TIPKA.Kupio sam ga jučer preko oglasnika, vip-ov s mobis garancijom. Radi odlično, nakon moje E71. Prvenstveno je bolje izrade i nema onog rasipanja pozadinskog osvjetljena tipkovnice po cijelom kučištu. Telefon je za klasu iznad E71. Navi key je stvar ukusa ali vjeruj za 24 sata mi je tako legao da ga ne bi mjenjao za ništa. Nadam se da sam nekome bio od koristi.
    Za one iskusnije:
    Moja nokia ima verziju softwera 021.024.233.02 datum 17.10.2009 i kao takav nudi opcije za gore navedenu Navi key. Ne znam za ostale verzije softwera.
    Ova verzija sw nema internet radio kao E71, pa bi zamolio nekoga tko ima sis datoteku istog ( za E72 )da me uputi na download.
    Hvala unaprijed svima.
    Zadnji uredio mario30 : 21-04-2010 u 09:05

4. 'Hvala' kaže:

xlr

Slične teme

1. [N97] najava, info, slike
    By Vepar in forum Symbian S60 rel. 5
    Odgovora: 328
    Posljednji post: 02-12-2009, 19:30
  2. [N85] najava, slike, info..
    By Vepar in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 74