Ne možeš staviti stick, ali možeš iz sticka izvaditi SIM karticu i staviti je u MDA i jeftino surfati.
Imam priliku kupiti MDA pro...star je to model,ali je nekorišten pa mi se čini ok prilika
zanima me mogu li u njega stavit simpa web'n'walk stick, kojeg već imam?
sa njim mi je surfanje relativno jeftino... 20 lp je megabajt
uglavnom, kako MDA pro ima USB i windowse...mislim da bi trebalo moći
ali,s druge strane...pitanje je može li se instalirati driver na te mobile windowse i hoće li mi on uopće prepoznati stick
zna li itko odgovor?
hvala
Ne možeš staviti stick, ali možeš iz sticka izvaditi SIM karticu i staviti je u MDA i jeftino surfati.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
aha...znači MDA prima i podatkovne kartice?
fino..hvala...
bye the way...
kako se zove ta funkcija da mobitel može primiti podatkovnu karticu?
da provjerim listu mobitela koji to podržavaju
i imaš li kakav prijedlog za kupnju takvog mobitela?
nešto možda manje ili novije?
hvala
U pravilu bi ti trebao bilo koji mob koristit kao modem preko kabela,jedino naravno ako ti je podatkovna kartica u mobu ne mozes obavljati razgovore.
Samo sms i prijenos podataka,ja osobno koristim na N82 i E71 a prije dok sam imal Htc Tynt2 i prek njega.Za Winmobile moras imati Activesync instaliran.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Pretpostavljam da kad već ima w'n'w stick da hoćeš surfati sa samim mobitelom. Nema neke posebne funkcije, staviš karticu (kako je već napisano) i surfaš. Možeš koristiti svaki mobitel koji ima web preglednik, bilo ugrađen, bilo Operu Mini ili slično. Praktički svaki mobitel u posljednjih par godina osim nekoliko entry level komada.
MDA pro , ako nije problem njegova veličina, meni se čini kao dobar izbor.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Hvala na odgovorima
joj, kad s sjetima da sam se nekad i kužio u tehnološka dostignuća...ali,kad jednom izgubiš korak...teško to pratiti
još imam jedno pitanje...
mogu li ubosti obični USB stick sa recimo 4GB memorije i sa njega direktno prebaciti podatke? ili možda pogledat film?
ili mogu stavljati "samo" SD kartice?
Samo SD kartice.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks