pa ajde po uputama nakon registracije na navedenoj stranici,vratis se u iBluetooth,u polje "E-Mail upises svoj email i klknes get license
Instalirao sam ga sa iSpazio repozitorija po uputama sa iClarifieda http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=3214 no nije mi jasan onaj korak 15, neznam kako se registrirati na toj stranici? Jel netko uspio krekirati taj program ili nekako već riješiti da radi bez triala?
pa ajde po uputama nakon registracije na navedenoj stranici,vratis se u iBluetooth,u polje "E-Mail upises svoj email i klknes get license
Ja nisam vidio da se tamo može registrirati osim na nekom forumu koji je u sklopu stranice pa sam se na njemu i registrirao i onda upisao taj e-mail no nije prihvatio.
Ne, imaš na onoj stranici gore "Buy now".
Što bi značilo da moraš platiti.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
jasno, 30kn i vozi...
Mali update za ostale koji imaju istih problema, treba upogonit xsellize repozitorij i tamo ima crackan iBluetooth za skinut preko Cyidie.
Pa zar ne vidiš da sam ja to isto napisao iznad tvog posta? Doduše, nisam stavio sam link repoa, ali tko se s tim igra zna točno što sam mislio.
Bookmarks