Trebao bih pomoć oko neke aplikacije koja bi mi bila MSN na Nokii 5800 te da front camera bude ujedno i web camera.
Posto je ona touch screen, vjerojatno ne moze bilo koji program gore.
Hvala na pomoci, ja sam amater.![]()
Trebao bih pomoć oko neke aplikacije koja bi mi bila MSN na Nokii 5800 te da front camera bude ujedno i web camera.
Posto je ona touch screen, vjerojatno ne moze bilo koji program gore.
Hvala na pomoci, ja sam amater.![]()
pa jeli postoji tako nesto za druge mobitele?
Ako postoji za S60v3 vjerojatno se moze srediti i za v5..
Nimbuzzom mozes uslikati s prednjom ili straznjom kamerom i poslati, ali ne ocekuj ove godine ni jedan mobitel koji ce u realnom vremenu snimati video slati ga mrezom i primati video od sugovornika. Mozda toshibin mob sljedece godine sa 1.3GHz qualcomm procesorom bude to mogao al ne vjerujem.
al cek za to treba UMTS??? ne bi trebalo moci funkcionisati na obicnoj GSM mrezi...
Pa nemora biti fullscreen video, moze recimo 320x240 pa bi bilo moguce koristit i na wap/gprs-u...
No za sad nema nikakve aplikacije koja moze prednju kameru koristit kao web cam...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ja bi taj programcic koristio na WLANU, ne preko providera.
Ma mene u biti zanima MSN na mobu s mogucnoscu web camere.
![]()
lol pa normalno da nebi koristio vga videopa ni msn na kompjuteru nema vga, a niti nemam upload od 60kb..
jel ti programcici fring, ebuddy, bing ili msn za mob rade preko wlana?
neznam koliko si upoznat sa mogućnosti web kamere na mobitelu, ali mislim da je ta stvar još uvijek nemoguća zbog same jačine procesora u mobitelu.
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
mislim da cak i ne postoji takav program, mozda da ti i ima negdje nesto da je preko pythona pravljeno ali cisto sumnjam...
Bookmarks