jep trenutno nemam nikakvu kuhinju, a cuj, nemrem bas dve do tri godine zivjeti na fast i junk foodu bez da sita skuvam/specem/operem sudje.. hebat ga kad nit kadu nemam, imam tus kadu, nemrem sudje bas nit tamo kvalitetno oprat
ovo nam je privremeno rjesenje, odvajamo stan od staraca i patimo se s tom nesretnom kuhinjom..
em sto je malo prostora, em sto je naknap s vremenom za izradu po mjeri, a i, brate mili, necu bacat 4-5k kn na nekaj kaj mogu dobit do 2k kn i tak i tak koristiti samo kratak period..
nasli kuhinju u primi, nije cak nit ruzna, presmijesno malo kosta, imamo dva elementa viska, al nije bed, element od 40 je ladicar pa cemo mi s jednog elementa od 80 skinit vrata i stavit mjesto ladica.. sve stim,a sve divno bajno i krasno dok se ne pojavi odnekud ciko i rece "ne moze sudoper na element od 40. jer ce podlijevati. i ne moze. tocka"
i kad mu objasnismo da nemre nikaj vece od 50 isao je raditi neki nacrt neke kuhinje koja je i do nekoliko puta skuplja..
i taaaak..
ja i dalje ne vjerujem da se ne moze jer sam nasla vec hrpu sudopera kojima pise da su za element 40.. samo kaj su to vecinom oni kaj imaju korito za element 40 i onda produzetak limeni.. ljudi pod to puknu sudjericu, al meni tu dodje vesmacina punjenjem odozgo..
i tak..