= Citat = Izvorno postao bokixy Pregledaj post
hm...a ništa...ako neznaš o čemu pričam, nisi od ovog ništa ni radio niti kužiš iphone već si možda dobio već takav ''hakiran'',.....lijepo smo se dogovorili tj. željeli tvoj osobni način i tvoje tutorijale a ne ove koje svatko ko ima iphone, zna napamet ko malo dijete....
i da....odkud sad tmobile kad ti je na slici tele2.......pajdo okani se spamanja i zavaravanja iphone fanova.......
i mali peeeeee es--zar misliš da samo zi možeš pronaći ove stranice o iphone.....zar nisi pročitao u onom mom postu da nam netrebaju postovi copy-paste, s tih stranica...nabrojao sam ih desetak (među njima i ova tvoja)- ...nemoj ove s ''dev-team'', ''iclarifired'', ''iphonehack'', ''iphone moding'', ''saurik.com'', ''quickpwng.com'', ''redmond pie'', ''iphone in canada'', ''apple iphone schol'', ''ipod touch trick''...itd, itd....- i na svakoj imaju ovi navodno uspješni tutovi.....ali isto tako članovi i s njih tvrde da je neizvedivo.....
jesam ljepo napisal da sam ga kupio 02.09. u tmobileu u zaboku, kod pošte i isti dan napravio sve

ček, ček
vidim da si blizu, da nisi daleko
dođi do mene ja sam kod europetrola pustim ti na pm br. jer imam iphone svega (od 2. ovog mj. pa do danas, a imat ću ga još) i stvarno neznam te neke stvarčice, jednostavno sam na netu isit dan našo, napravio sve, + OTKLJUČAO na tele2
meni je falelo slovo "s" "hacks"