ohooo
zato se meni tak štucalo na putu
evo i avatar sam promjenio zbog vas
1: Napravite mapu pod imenom Pwnage na vašem desktopu.
2: Skinite redsn0w tu i stavite ga u Pwnage koju ste upravo napravili na desktopu.
3: Također skinite iPhone OS 3.0 firmware tu i stavite u Pwnage mapu.
Molim koristiti Firefox za skidanje jer drugi pretraživaći možda raspakiraju datoteku.
4: Sada izvucite redsn0w (.exe) iz zip datoteke i stavite ga u Pwnage mapu.
5: Spojite vaš iPhone 3GS s vašim kompjuterom i pokrenite iTunes.
6: Oznaćite svoj iPhone s liste (na ljevoj strani).
Pritisnite i držite Shift tipku i kliknite na Restore.
7: Idite u Pwnage mapu.
Označite firmware sa extenziom .ipsw i kliknete na Open button.
8: Kada iTunes završi downgrade/upgrade iPhone, pokrenite redsn0w.exe iz Pwnage mape na vašem desktopu.
9: Kada se redsn0w otvori kliknite na Browse.
10: Sada, označite firmware .ipsw kojega ste stavili u Pwnage mapu i kliknite Open.
11: Poslje, kada je firmware verificiran, kliknite Next za nastavak.
12: Obavezno označite Cydia i ako želite Icy i kliknite Next.
13: Sada će vas redsn0w voditi kako postupati trenutno s vašim iPhoneom da ga stavite u recovery mode.
"Iskopčajte všiPhone iz kompjutera i ugasite ga. Pritisnite i držite Home tipku dok ponovno spajate vaš iPhone 3GS i kompjuter.
Napomena: Nepuštajte Home tipku untisve dokl redsn0w ne nađe vaš iPhone i ne počne instalaciju.
14: Vaš iPhone će se rebootnuti sam.
15: redsn0w će početi uploadai novi RAM Disk i kernel na vaš iPhone.
16: redsn0w će vas obavijestiti kad je gotovo. Kliknite na Finish.
17: Vaš iPhone 3GS će se rebootati od prilike 5 minuta, kad se završi rebootanje, bit će jailbrokean sa Cydiom na vašem iPhoneu.
EXTRA:
CRACKED APPS PREKO ITUNESa:
Otvorite Cydiu - manage - sources - edit - add - http://cydia.hackulo.us - add source - otvorite hackulo.us - instalirajte AppSync for OS 3.0
OTKLJUČAVANJE NA SVE MREŽE:
Otovrite Cydiiu - manage - sources - edit - add - http://repo666.ultrasn0w.com/ - add spurce - otvorite repo666.ultrasn0w.com - instalirajte ultrasn0w

Bookmarks