jos samo cijene
nadam se da ce od 3Ga pasti, a ove biti iste kao prije 3Gu.
iPhone 3G
iPhone 3GS
Evo oficialno je Predstavlejn iPhone 3gs u t-mobile na HR trziste izlazi 31.07.2009 Ocigledno i za 3GS vrijedi ista ona promocija za prvih 6 mjeseci 50% pretplate a cijene i tarife su ostale iste...
http://t-mobile.hr/iphone/default.asp
jos samo cijene
nadam se da ce od 3Ga pasti, a ove biti iste kao prije 3Gu.
mogli bi poboljsati malo tarife..jadni smo naspram svaba i austrije..da ne govorim sada..
samo da maknu nakandu za uspsotavu poziva u i150 i daju vise poruka u svim tarifama i to je to.
ajde, bar su ostavili ovih 50% popusta na tarife prvih 6 mjeseci kad se uzme i 3Gs, a ne samo 3G.
tarife nece 100% mijenjati, iPhone je mamac, a ne tarife.
http://www.njuskalo.hr/apple-iphone/...s-oglas-524520
4 500 kn
Ovo jako brzo pada, mogao bi polako i 3G spuštati cijenu...
pa nepadaju bas tako brzo![]()
ovaj prvi oglas to je frajer koji je malo napumpao cijene jer u Italiji dodu 619.- Eura 16gb Tvornicki otkljucani znaci frajer ima zaradu od 100 Eura po komadu a ovaj Oglas koj si sada posta to je realna cijena u Italiji za 3GS 16Gb tvornicki otkljucani i ocigledno frajer nezeli nikakvu zaradu na njemu![]()
...a mozda prodava maglu. Nego sada kada padne cijena 3g-a hoce li i dalje 3gs biti best-buy
zato sto 3GS modeli jedino u ITALIJI postoje tvorniski Otkljucani sa 2Godine GARANCIJE zato to kazem.
A te veze koje ti spominjes DA postoje i uzasno jake veze i Sverceri koje se time Bave imaju takve VEZE ali da ga nabavljaju za sicu to zaboravi isto tako 2 GODINE garancije nepostoje nigdje nego Kod Talijana jer ZAKONSKI moraju imati 2Godine Garanciju na Mobitele i Zakonski MORAJU biti Otkljucani.
Zadnji uredio viperpitbull : 10-07-2009 u 14:55
je li te garancije vrijede samo u italiji ili ?
http://www.t-mobile.hr/iphone/tarife.asp
Da li se netko sjeca starih cijena da usporedimo
stvarno ok s obzirom na vise gb+akcija na tarife)
bili se onda 3gs od 16 GB mogao ocekivati za 2500-2800 u oglasniku?
se isplati u tarifi 300 dat 500 kn vise za 3gs..?
gidi jap!
pa bas zato pitam. Sada bi trebale pasti cijene 3g-a a ne da ostanu iste a 3gs bude skuplji. Meni je logicnije da sada 3gs sada dobije cijene 2500 za 16 i 3000 za 32. Pod oglasnik sam mislio na one koji potpisu ugovor u tmobila i dobiju ga za kunu
nema sanse..cijena 3ga se nije promijenila u t-mobileu,tako da moze past za 200,300kn..ali bar na pocetku ce 16gb ce biti oko 3500kn siguran sam,dok se ne poplavi trziste uredajima..
pa cim dođe u tmobila trziste ce biti preplavljeno. Uostalom kada ljudi ne bi kupovali mobitel za 3500 i to na crno cijene bi padale.
Siguran sam da ce iznad 3 soma biti dosta dugo...ne pada njemu cijena tak lako..
zasto si tako siguran
Koliko sam vidio u Jutarnjem danas, 3GS se od petka prodaje u T-mobile centrima. Ne znam cijenu za samo uređaj, ali koliko sam vidio varijatne uz tarifu, cijena je 100kn veća nego što je bila za 3G.
3G 8GB je bio 400kn uz tarifu i300, a 3GS je 498 (čini mi se, nadam se da se ne sjećam krivo). Isto tako, 3G 16GB je bio 800kn uz istu tarifu, a 3GS je 898kn.
Velim, ako sam dobro zapamtio cifre, onda je samo 100kn skuplji, a za to se ipak ispaltilo čekati (tko je već čekao - ja znam jednog koji nije)
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bookmarks