možda ti ovo pomogne
c702
c510
odlučio sam se prebaciti na tele 2 i uzeti jedan od dva mobitela u njihovoj ponudi koja mi se posebno sviđaju a to su sony ericsson c510 i c702...
molim po vašim iskustvima i znanju odgovorite koji je boljihvala unaprijed
-------------------
dodatak moderatora:
Tema je zatvorena...ukoliko netko bude imao potrebe ponovno raspravljati o ovome (ukoliko se dvoumi između ova dva modela) neka mi se javi na PM i temu ću ponovno otvoriti.
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 06-01-2010 u 14:05
možda ti ovo pomogne
Po meni C702, kvalitetniji i čvršći. Ali C510 ima noviji softver i lijepši mi je. Također, C702 ima GPS, koji je poluupotrebljiv, no meni je ispo puno bolji nego što ga opisuju.
i ja mislim da cu c702....iskreno neuredan sam i mislim da ce mi c702 duze prezivit![]()
Prijatelj mi je juce kupil C702 malo sam ga isprobal,svidja mi se kuciste spram C510 mi se vidi kvalitetnije napravljen.
C510 ima noviji soft i tu novu opciju za slikanje,neznam da mogu birati uzeo bi C702.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
bas se dvoumim izmedju ova dva modela, moj glas je prevagnuo c501 jer je novji ima bolju kameru i alcerometar,
sad neznam ako mi tko moe reci koji je bolji i imao je u ruci oba modela, koji je bolje izradnje, kakvi su zvvucnici i zvuk na slusalicama, baterija i kamera
meni c702 kvalitetni je a c510 mi je nekako ljepsi hmm.....
C510 je ljepši i moderniji sa boljom kamerom,a C702 je outdoor mobitel koji može preživjeti i poneki pad i polijevanje vodom i više je namijenjen avanturistima.
A po čemu C510 ima bolju kameru? To što ima smile shutter ne mora značiti da radi kvalitetnije fotke.
Da, koja je uopće razlika u software-u osim Smile Shuttera?
Imam c510 i taj smile shutter je najmanja bitna stavka tu. Par puta sam slikao s tim i ljudi se moraju dobro nasmijati al mi dosadilo brzoSa c510 neces biti razocaran, kamere su iste, dobra je izrada i poklopac kamere mi je cool kao i rotacija slike. Baterija isto traje 3-4 dana. Jedino možda c702 ima jače LED diode i možeš ih koristiti kao svjetiljku dok na c510 treba u video postavke ulaziti uključiti. Oba su mi dobra a sa c510 nećeš pogriješiti!
GPS, korištenje LED dioda kao svjetiljke i bolja izrada su na strani C702. S druge strane, C510 ima zaslon novije generacije koji daje bolji kontrast, akcelerometar i nešto noviji software koji se stvarno u mikrodetaljima razlikuje od onog na C702, ono što sam ja primjetio je drugačije raspoređen izbornik poruka, Smile Shutter, te brže otvaranje glavnog menia. E da, C510 ima osjetno slabiji prijem signala, zbog metalnog poklopca kamere - kako sam negdje pročitao.
ja iman c 510 i mogu ti reć da je dosta kvalitetan imao je par padova ali radi kao nov
Meni je na C702 pukao dio plastike pored tipke za kameru, pa čekam hoće li i ostatak puknuti te tipka ispasti.
ja htio stavit tu usporedbu,srecom pogledao malo prije..mene isto muci izbor..zanima me sljedece: di se lakse brze pisu poruke? koji ima bolju bateriju? ovaj GPS na c702,kak to sljaka,ko na n95,ili..?
gidi jap!
imao sam i jedan i drugi c510 ima bolju kvalitetu slike , malo je brzi i lijepsi mi je
imam c510 i nije loš...ali led diode su mu u banani i noću jako loše slike radi ako je dalje od par cm-a! Za usporedbu g700 i k750 jako dobre fotke noću rade pošto nije xenon. Mislim da c702 ima isto tako bolje ledice koje su usto još i lampica...
Ja danas uzeo C510 i mogu reći da sam zadovoljan za sada. Šogor uzeo neki dan C702 i dosta je sporiji od C510. Pišeš poruke a slova kasne oko sekundu-dvije a pogotovo kad staviš flash meni...
Bookmarks