Prikazujem rezultate 1 do 25 od 107

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    SocialYour first Group31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Sljaka Pregledaj post
    E Vuki, važno je da zapne za oko, ali ne i da te udari šakom u oko.
    "Zar i ti sine Brute!" 2×
    Hvala ti ako toliko nisko misliš o mome radu!
    Ajde da vidimo svi koji bi "znali bolje" da oni imaju truda nešto napraviti!

"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
    biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
    bez da odlučite vagati misli ili riječi."
    George Eliot

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao VuKi Pregledaj post
    Ajde da vidimo svi koji bi "znali bolje" da oni imaju truda nešto napraviti!
    Tvoje šale ili samo ispadaju tako ironične ili jednostavno ne želiš/znaš prihvatiti kritiku. Iskreno, ali nhf, da je netko drugi napravio isti logo vjerojatno bi mu se već obratio na PM sa kritikama i prijedlozima. S tobom nisam htio ulaziti u debate jer stavljaš dojam da tvoja mora biti zadnja ili ćeš podignut nos. Ovih zadnjih nekoliko postova tvojih reakcija jednostavno ne mogu povezati s tvojim godinama. Imam filing da bi dramu napravio da sad zappan uleti i kaže "ništa od novog loga, zaboravite".

Ugl imao sam par prijedloga za tebe, ali sam čekao tvoj odgovor. Sad sam siguran da ti moji prijedlozi nebi pomogli jer su radikalniji nego bi ti to mogao prihvatiti. I da se razumijemo, nisamnabrijan na tebe nego ti samo skrećem pozornost kako ti to nije dobar način razmišljanja - ili se otvori i predaj publici i kritikama, ili uoće nemoj objavljivati radove javno i očekivati samo riječi hvale. I'm out of here.. Da ne spamam, možeš odg na pm
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Super-forumaš Postignuća:
    SocialYour first Group31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
    Tvoje šale ili samo ispadaju tako ironične ili jednostavno ne želiš/znaš prihvatiti kritiku. Iskreno, ali nhf, da je netko drugi napravio isti logo vjerojatno bi mu se već obratio na PM sa kritikama i prijedlozima.
    Nebi slao PM nego se potrudio napraviti bolje od njega pa dao na razmatranje.
    S tobom nisam htio ulaziti u debate jer stavljaš dojam da tvoja mora biti zadnja ili ćeš podignut nos. Ovih zadnjih nekoliko postova tvojih reakcija jednostavno ne mogu povezati s tvojim godinama. Imam filing da bi dramu napravio da sad zappan uleti i kaže "ništa od novog loga, zaboravite".
    Pa stalno me bombardirate negativom a ja se moram objašnjavati kao malome djetetu. Zapp bi to sigurno napravio jer evo postovi kao tvoji stvaraju upravo ovo nepotrebno objašnjavanje!
    Ugl imao sam par prijedloga za tebe, ali sam čekao tvoj odgovor. Sad sam siguran da ti moji prijedlozi nebi pomogli jer su radikalniji nego bi ti to mogao prihvatiti.
    Pa daj se iskaži ti svojim projektom. Ja sam ovo shvatio kao zabavu a ti kao projekt za "must be"
    I da se razumijemo, nisamnabrijan na tebe nego ti samo skrećem pozornost kako ti to nije dobar način razmišljanja - ili se otvori i predaj publici i kritikama, ili uoće nemoj objavljivati radove javno i očekivati samo riječi hvale. I'm out of here.. Da ne spamam, možeš odg na pm
    Nisi nabrijan ali jedva čekaš da "ispraviš" nekoga koji "krivo razmišlja".
    Da nisam otvoren za kritike nebi ni pokušavao postati jer dobro znam "stanje" ovoga foruma!
    Ali se odmah sve okrene i od mene napravite nekakvoga crvenoga revolucionara!

Pa ljudi nisam ja protiv vas i ja vas ne mrzim zašto se tako postavljate prema meni!!!

Neču više razvlačiti o ovome jer uvijek netko može nešto dodati!

Šljaka hvala na tvome viđenju boljega loga(ili kako bi se nazvao) jer si dao slikovitije naputke!
    "Prijateljstvo je neopisiv luksuz
    biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
    bez da odlučite vagati misli ili riječi."
    George Eliot

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao VuKi Pregledaj post
    ...
    Stvarno ću morat upisat tečaj međudruštvenih odnosa jer me opet nisi shvatio. Al ok Da ne ispadne da se ne trudim, eto htio sam diskutirati o logu s tobom al ispada kontraproduktivno. A razlog zašto ne pokušam napraviti svoj logo je cijelotjedni posao + faks. Probao bi rado, al treba vremena za to. Ok, dosta, časna pijonirska...

edit: sad vidim premještanje postova, jbg, obrišite me
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Slične teme

1. Prijedlog uvođenja novog podforuma
    By zerobravo in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi
    Odgovora: 18
    Posljednji post: 27-04-2006, 13:49
  2. Prijedlog imena motorolinog foruma
    By BlueSereOn in forum Motorola
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 29-12-2004, 17:50

Bookmarks