Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 39

Tema: Wwdc 2009

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Sve redom
    Godina
    36
    Bodovi
    17.563
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.563, Nivo: 32
    Bodovi: 17.563, Nivo: 32
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao marioo Pregledaj post
    ...vjeruj da nije svim ljudima samo do nacrtane jabuke. da mogu ja bi je najradije...
    Ma koristio sam ja tog iPhonea, ali zagustilo je par puta pred ispit, svi su imali skripte na mobu osim mene zbog tih nekih mušica... Kamerom nisam uspio uhvatiti čistu sliku, a nisam imao bluetooth da mi netko pošalje . Vjerojatno sam mu se tu najviše zamjerio

Osobno imam tu data tarifu i na Xperiji koja nije ni približno fluidna kao iPhone, ali nekako mi je ipak bolja... Nadao sam se da će novi iPhone donjet par sitnica koje su mu falile i fale još uvijek, ali i dalje to nije to

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.628
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.628, Nivo: 20
    Bodovi: 7.628, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mbusic Pregledaj post
    Ma koristio sam ja tog iPhonea, ali zagustilo je par puta pred ispit, svi su imali skripte na mobu osim mene zbog tih nekih mušica... Kamerom nisam uspio uhvatiti čistu sliku, a nisam imao bluetooth da mi netko pošalje . Vjerojatno sam mu se tu najviše zamjerio

Osobno imam tu data tarifu i na Xperiji koja nije ni približno fluidna kao iPhone, ali nekako mi je ipak bolja... Nadao sam se da će novi iPhone donjet par sitnica koje su mu falile i fale još uvijek, ali i dalje to nije to
    ja kao zadrti windows mobile fan koji je nedavno potpuno prešao na iphone te ovdje moram ukorit. kamera ok ne možeš, primit file možeš. a čitat pdf, sliku, ili word dokument ćeš sigurno lakše na iphoneu, pogotovo zumanje i skrolanje nego na xperiji. dobro to je vjerojatno davno bilo ali sa 3.0 je ispravljeno baš sve što me iakd smetalo na njemu i zato sam se rješio windows moba. i nikad zadovoljniji nisam bio
    Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran31 days registered10000 Experience PointsTagger Second Class

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    6P | Pixel3
    Operater
    Tele2
    Godina
    33
    Bodovi
    23.828
    Nivo
    37
    Bodovi: 23.828, Nivo: 37
    Bodovi: 23.828, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao FREAKed Pregledaj post
    ja kao zadrti windows mobile fan koji je nedavno potpuno prešao na iphone te ovdje moram ukorit. kamera ok ne možeš, primit file možeš. a čitat pdf, sliku, ili word dokument ćeš sigurno lakše na iphoneu, pogotovo zumanje i skrolanje nego na xperiji. dobro to je vjerojatno davno bilo ali sa 3.0 je ispravljeno baš sve što me iakd smetalo na njemu i zato sam se rješio windows moba. i nikad zadovoljniji nisam bio
    On nije rekao da nemožeš gledati pdf, sliku ili word nego da tada na nekom ispitu nije mogao slikati skriptu jer se loše vidilo, a nitko mu nije mogao poslati, jer nema bluetooth..

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Formula 1 - 2009.
    By yager in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 243
    Posljednji post: 19-10-2009, 20:56
  2. T-Mobile Sidekick LX 2009!
    By Vepar in forum Ostali proizvođači
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 18-04-2009, 09:22
  3. [HTC]-novosti u 2009
    By Vepar in forum Windows Mobile