Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 39

Tema: Wwdc 2009

Threaded View

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mbusic Pregledaj post
    Ne bih se složio, ali ovo nije tema za to... iPhone nije ništa posebno izuzev šminke i nenadmašne glatkoće softvera. A velikih poboljšanja što su unjeli,... Iskreno sam se nadao da će novi iPhone bit nešto bolje od sadašnjeg. Kamera je i dalje relativno niskog broja MPX mada slike ispadaju sasvim solidno za mobitel. Super novost, moš snimit i video (woow, kao da sam to mogao sa starim T630 toliko o novosti), i MMS (a ovo je imao T68i prije 15 godina ja mislim)... Realno gledajući, iPhone kupuju oni koji vole šminku, sve u svemu razočaranje, ali to je samo moj stav
    to je recimo bio i moj stav do nedavno.
    al kolko god da istina, kasni za ostalima, uz data tarifu je definitivno najiskoristiviji mob koji sam imao. a imao sam ih previše.
    pogotovo kad uzmem u obzir da mi kamera i mms niš ne znače. a i bez bluetootha živim čist dobro

plus gušt. nisam tu da govorim wooow jer ovaj 3GS je daleko od toga, ali sve te symbian/wm funkcije i prazni megapikseli nikak ne mogu nadomjestit kakav je gušt radit s iPhoneom.
    a ak ovak nastave nikad nece ni moc

vjeruj da nije svim ljudima samo do nacrtane jabuke. da mogu ja bi je najradije skinuo baš zato da više ne slušam: 'hahaha, i modni mačak ima taj iPhone!'
    Zadnji uredio marioo : 08-06-2009 u 22:41

Slične teme

1. Formula 1 - 2009.
    By yager in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 243
    Posljednji post: 19-10-2009, 20:56
  2. T-Mobile Sidekick LX 2009!
    By Vepar in forum Ostali proizvođači
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 18-04-2009, 09:22
  3. [HTC]-novosti u 2009
    By Vepar in forum Windows Mobile