Jedino onda da ga rastavis i odglavis tipku ako je zapela![]()
Vako, sto krace, bez filozofiranja...
gumb, s lijeve strane mobitela, znaci za pojacavanje ili stisavanje, onaj za pojacavanje, ko da se zaglavio, samo pici prema gore.....
recimo, oni profili, samo ih salta prema gore, nece stat, ko da dugo drzis gumb prema gore, i on stalno tako i ide
ako ste me shvatili??
(flashiranje ne pomaze, isto, ko da je greska hardwerska)
???
sta da radim, petak je, svi servisi su zatvoreni, a moblini mi momentalno treba!!!
fala
Jedino onda da ga rastavis i odglavis tipku ako je zapela![]()
a da prvo napises o kojem se mobitelu radi?
1. Promasi si podforum
2. Nisi naveo koji je mob u pitanju
3. U svom profilu nisi naveo koji mob koristis,pa se nikako ne moze pogodit koji je
Uglavnom,sve mozes doma napravit ako imas alat i zivaca. Za pocetak se igraj s iglom i probaj iscackat nesto da se gumb odlijepi,a ako ne uspije,onta torx odvijac po mjeri i rastavljaj....
ne, ljudi, nisam ja deran, blavac koji je juce odrasto:s
pardon na brutalnosti
ispricavam se zbog stavljanja teme, tu di je
vako, u motorola v8 smo forumu, zar nismo?
igla, konac? ljudi bozji, ta ja radim mnogo teze stvari, normallno da sam probo to,
gumb, zaglavljenmislim da bi bio idiot kad bi to poceo pista panicno
softwer je poludio, sam salta tipke, tipke su ispravne, mislim reagiraju, al gornja pici gore
ne, nije nista zapelo unutra, znam to rijesit, i znam se snac u drugim, boljim stvarima
jos jednom, pardon na brutalnosti, intrigrirali su me komentari na ovu temu:S
ko jednom momak, sto je pito, gdje da kupi serafe za play station 2????
Da rezimiramo:
@ pero zekin: Nitko ti nije reko da se deran ili balavac...
Druga stvar,nismo u V8 forumu,vec opcenito u Motorola forumu. Treca stvar,po podacima iz tvog profila vidim samo da imas 8 postova i nista vise,pa mi tvoje znanje nije poznato sto se konkretnog problema tice. Na ovom forumu ima registriranih korisnika koji su se registrirali prvenstveno jer imaju problem,i ti si jedan od njih jer si ovdje dolazio u potrazi za rijesenjem svojih problema,i to je super,i to je O.K.
Iz svega toga se ne moze zakljucit da si neki expert,i da sve u svemu znas puno o svemu tome (tako ispada),zato si se nasao uvrijeden kad sam ti spomenuo iglu kao alternativno rijesenje,kao sto bih dao svakome tko je svjež na forumu i od koga ne ocekujem neko veliko znanje... NHF
OT:
Ako si otklonio sumnju da je kvar softverske prirode,hardware je slijedeci korak. Ako ne mozes otvorit mob i vidjet sta se desava,onda moras posjetit servis i amen.![]()
Bookmarks