Daj malo objasni vise, ja sam dobio poruku kao da imam 3 puta mogucnost aktivacije za "testni" web'n'walk po cijeni od 10mb za 1 kn.
Vidim još jedna novina u TM - nova Simpa dnevna opcija, ali za surfanje :-)
Imaš 100Mb za potrošit u roku jednog dana od aktivacije, a sve to platiš 20 kuna...
Kako vam se čini? Koliko mi se čini za tu lovu se u internet cafeu tek nešto moglo prosurfati...
Daj malo objasni vise, ja sam dobio poruku kao da imam 3 puta mogucnost aktivacije za "testni" web'n'walk po cijeni od 10mb za 1 kn.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ne, ne, Cionn.
To je običan web'n'walk.
Ovo je tarifa kod koja platiš 20 kuna jednokratno i imaš 100 mb koje možeš potrošiti unutar 24 sata.
P.S.Jednokratna dnevna naknada iznosi 20 kn i omogućuje vam 24 sata surfanja od trenutka aktivacije:

- aktivirajte ju slanjem SMS poruke A na 3636 ili u portalu Moj T-Mobile
- u dnevnu naknadu uključen je podatkovni paket od 100 MB nacionalnog prometa
- koliko vam je MB preostalo saznajte slanjem besplatne SMS poruke sadržaja MB na 0330
- kad vam ostane manje od 10 MB i kad potrošite cijeli podatkovni paket, primit ćete SMS poruku - možete aktivirati novu dnevnu opciju ili nastaviti surfati po standardnim Simpa Internet cijenama
nevnu Simpa Internet opciju mogu aktivirati svi Simpa Internet korisnici u promotivnom razdoblju do 1.9.2009.
Što ti znači "fueld" u potpisu?![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Po meni je to isplativo samo kad imas namjeru vrsiti neki update ili skinuti neki program od barem 50-60Mb, ovako ne vidim koristi od uslovljavanja da to moras potrositi u 24h.
Inace i njemacki t-mobile ima nesto kao 1Gb za 10€ u 48h, tako da nije nas t-mobile to samoinicijativno ponudio![]()
Zadnji uredio 10aLEX : 06-06-2009 u 22:54
Meni se to čini sasvim dobrim kad si na moru pa hoćeš na miru surfat..to je izađe kao cijena jedne cuge
@kova123
U tom pogledu je ipak VIP (od prije neki dan bolji) jer ti daje na voice kartici 100Mb=30kn ali na mjesec dana, pa se ne moras zuriti da sve sajtove obidjes u jednom danu!![]()
http://www.t-mobile.hr/2/20-10-08-90-00.asp
Ako sam ja dobro shvatio, znači pošalješ poruku i aktiviraš opciju i cijeli dan skidaš koliko god hoćeš.
Imam stick, ali mi se neda stalno nadoplaćivati, 100kn ode začas, ovo je super opcija onda, znači platiš 20kn i jedan dan surfaš koliko hoćeš.
Sad mene zanima da li je u praksi tako?
Jel tko probao ?
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
wow nisam ovo ni vidjela, i mene zanima :-)
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
pretpostavljam da nebi trebala postojati neka posebna caka, samo baš da vidim kakvih sve malverzacija ima![]()
moja isprika modovima, ista tema postoji, prebacite postove.hvala
Ja sam isprobao jer sam morao napraviti update nekih programa i odradilo je svoje bez ikakvih problema. Javi ti sms-om kad ti ostane jos 10Mb i kad potrosis sve Mb.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
mah, sve je to meni jasno...jasnije mi nije moglo biti, samo si gruntam da ova opcija nema apsolutno nikakve svrhe
100mb ode začas, pogledaš par jubito videa i ode 100mb, koja svrha onda toga
svrha ovog sranja je da pokreneš svoje klikere, razmisliš, i prebaciš se na tele2 pretplatu od nevelikih 65 kuna mjesečno za 500MB![]()
e kad bi svi tako razmišljali, t-mobile uopće nebi ni imao korisnike, nego bi svi prešli na tele2
još jedno pitanje, ali mislim da znam odgovor, da li u uređaj može bilo koja simpa kartica?
recimo na jednoj kartici imam 200kn, a nikad nije dirana, da li ju mogu metnuti u uređaj da radi ili moram nešto posebno aktivirati
mislim da znam odgovor ali trebam samo potvrdu
A na vipu je 45.50 512MB i kaj sad, znači da je taj tvoj tele2 preskup za vip, ha lukaclukac.....
Vratite se on topic da ne bi bilo brisanja.
Obicnu govornu simpa karticu mozes umetnuti u stick ali te novce kaj napominjes pa da trosis kao simpa internet ne ide.Imam stime iskustvo ostavsi bez 54 kn.Moras prvo kupit mb 15 kn 10 mb ili ta famozna dnevna 20 kn 100 mb.
To mi je napravilo na dvije kartice na jednoj 54 kn a na drugoj oko 50 kn mi uzelo,jednostavno neka vrsta kazne.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
@Author
Koliko ja znam ova dnevna opcija (20kn=100Mb) se moze aktivirati samo na Simpa internet kartici ne i na Simpa voice kartici!
a do kad traje ta akcija?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Bookmarks