N97 koja je koliko mi se čini krenula u prodaju nudi sve navedeno pa i više.Veliki ekran,qwerty,symbian....ili možda da kupiš Omniju HD koja uskoro kreće u prodaju.
Uskoro bih trebao ici u SAD pa planiram uzeti si kakav dobar mobich. Ponudjen mi je iPod nano 4th gen. ali ja bih radije tel. odabrao. Da li ova dva spomenuta modela u naslovu odudaraju previse od cijene iPoda, sta biste vi odabrali, ako bih naglasio da nije toliko bitna kamera, vec vise muzika i zabava (igre, programi...), i ako ima kakav jos slican telefon da konkurira 5800 osim iPhonea, molio bih preporuke. Bitno je da je cijenom priblizan cijeni iPoda nano od 8 ili 16GB, a nudi Symbian, 3.5mm jack, po mogucnosti stereo zvucnike, wlan i gps. Unaprijed hvala.
N97 koja je koliko mi se čini krenula u prodaju nudi sve navedeno pa i više.Veliki ekran,qwerty,symbian....ili možda da kupiš Omniju HD koja uskoro kreće u prodaju.
Sad sam u doista velikoj dilemi. Nadam se da to ne prelazi cijenu koliko kosta iPod.
Ispravi si naslov ako mislis na N97 ili na N79.
Ja bi ti preporucio XM 5800 (sto se cijene tice, a i zbog softa zato kaj je sa novim FW-om gotovo vecina bugova ispravljena), dok se N97 treba jos dokazat na trzistu.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Nisam pogrijesio, N79 sam mislio. Onda cu najvjerovatnije 5800XM
ali ti Ipodi ti u SADu koštaju 150$ odnosno 200$, bilo koji bolji mob ce ti preci cijenu od 200$, iako su mobiteli u USAi dosta jeftiniji, neznam :s.
Naravno, pazi da kupiš quad-band mobitel
EDIT: evo što izbaci gsmarena za quadband nokije do 200 USD
http://www.gsmarena.com/results.php3...e=0&sFreeText=
Zadnji uredio Harasho! : 02-06-2009 u 21:47
N82 ili N79 ili mozda E71.
Na nijednom od ta tri ne mozes pogrijesit.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
E71 otpada posto nema 3.5 jack, nije bas najbolji za muziku i igre.
Mozda N82 ili XM 5800.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
mene zanima u kojem t-mobile dućanu dobivaju "friške" 5800 jel je netko rekao da starija verzija nije dobra...
...manje je više...
Ja zivim u USA. Uzmi 5800, imam ju i ja.... sve sljaka ok, a N97 je preskup i cujem firmware je bugovit jos (symbian guru).... Mob je jeftin i super za multimediju, mjuzu i sl....
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Bookmarks