eh... Ovo u mt ti je posebno nekaj, nije wnw... Tak da sumnjam... A mozda i je, al opet, povecavaju ti cijene wnw S i M i iPhone opcije... Ak me kuzis jarane![]()
eh... Ovo u mt ti je posebno nekaj, nije wnw... Tak da sumnjam... A mozda i je, al opet, povecavaju ti cijene wnw S i M i iPhone opcije... Ak me kuzis jarane![]()
One day, sky went blue...
Samo da javim jednu sitnicu koju sam skužio, a onda još i dodatno pitao da nebude zabune. U MT ima 25MB uključeno u paket. No ako aktivirate neki od internet paketa (nebitno jel 150, 500 ili 1GB), onih 25MB automatski prestaje važiti, odnosno ni ne računa se kao da uopće imate. Pa ako ste mislili da npr. po uključenju Internet paketa S na raspolaganju na full brzini imate 175MB, nemate... imate samo 150MB. Isto vrijedi i za ostale pakete.
Druga stvar koja me muči je cijena uređaja. Naime, skupio sam 12 000 bodova, još sam uvijek na MT iako mi je ugovor istekao, i mislio sam to potrošiti na neki solidan mob koji više nije tako skup. Kako sam na androidu, a HTC Desire se više neće update-ati, logičan izbor je stari dobri Samsung Galaxy. I tako ja krenem učitavati cijene kad naletim na bolesnu cifru...pa onda malo gledam S2 i nemrem vjerovat da bi me S2 koštao jefitinije nego "izvornik". Jel to neka greška kod njih ili šta već? Nemoguće da je novi, duplo bolji model jefitiniji na pretplatu od starog modela...
Attachiram i link na sliku.
LINK
EDIT: sad sam skužio da HTC Sensation-a mogu dobiti za 2300kn...baš fino... slijedi skupljanje love!![]()
Zadnji uredio iggyone : 11-08-2011 u 21:54
C/P sa T-M stranice:
S danom 12.09.2011. godine prestaje prodaja Mrak tarife. Ista više neće biti dostupna za aktivaciju novim ili starim pretplatnicima niti će pretplatnici drugih T-Mobile tarifnih modela/paketa moći izvršiti promjenu tarife/paketa na Mrak tarifu. Postojeći pretplatnici Mrak tarife moći će istu i dalje koristiti prema postojećim pravilima.
http://www.t-mobile.hr/2/20-10-09-00-00.asp
Pozdrav
Bookmarks