Nikada nisam mislio da ću to reći za neku od t-mobilovih tarifa, ali čini mi se da Mrak tarifa ima pristojne cijene koje više sliće na tele2 nego na t-mobile![]()
Nikada nisam mislio da ću to reći za neku od t-mobilovih tarifa, ali čini mi se da Mrak tarifa ima pristojne cijene koje više sliće na tele2 nego na t-mobile![]()
BlackBerry sa Mrak tarifom je odlična kombinacija. Samo 48 kuna za voice, sms itd. A sto se pak tice BB instant e-mail usluge ona je za 1kn slijedecih 24mj.
Inače, nije istina da je ta usluga stvorena samo za beskonačno primanje i slanje mailove, vec se pomocu te usluge mogu koristiti i Facebook, BB Messenger i Google talk, Yahoo messenger i brdo ostalih zanimljivih aplikacija. I to sve za 1kn slijedecih dvije godine!
Isto tako postoji mogucnost poptuno besplatnog surfanja sa BB instant e-mail uslugom...i to pored ovog web'n'walk paketa od 25MB, sto je također dobro za t-zone browser, ali postoji i onaj drugi browser koji je for free....
Ovo vam govorim iz prve ruke jer mi je BlackBerry posao od kojeg zivim.
Uzeo mrak tarifu i Instant e-mail opciju, e sada ja nemam Blackberry uređaj, već Nokiu E71 sa nokia messaging push e-mail clientom. Na stranicama od t-mobile-a piše kako taj instant e-mail mogu koristiti samo BB uređaji, ali kada sam ih zvao rekli su da mogu i drugi uređaju koji podržavaju tu opciju?
Da li to znači da mi se mailovi neće naplaćivati preko nokia messaginga? Pitao sam i u t-centru, SZK i oni se prave grbavi? Valjda imaju ugovor sa BB.
Bookmarks