= Citat = Izvorno postao Sljaka Pregledaj post
Ne brkaj molim te one koji se školuju i koji nemaju novaca sa onima koji imaju između 18 i 28 godina. To nije isto. Studenti su i do sada imali popuste, ali ne zbog svojih godina nego zbog svog statusa,
Upravo zato jer su godine jedini kriterij, a netko sa 20 može imati više nego netko sa 29 tarifa je diskriminirajuća. I nema nikakve veze što tako nešto postoji na zapadu. Zar je sve sa zapada tako dobro da mi to moramo i kod sebe primjeniti?
ne brkam ja nista, to je navedeno kao jedan od PRIMJERA,ne da sam rekao da se striktno odnosi na studente..mislim da uopce ne shacate bit, a bit je da se odnosi na MLADE LJUDE, a mladi ljudi uglavnom nemaju previse novaca (istina,da,ne mora uvijek biti tako,netko moze biti iz bogate obitelji).. isto kao sto postoji euro<26 sa raznim popustima mladima u europi, isto kao sto je gore netko naveo popust HZ-a (godine su samo uvjet,NISTA drugo), isto kao sto postoje popusti za umirovljenike...zasto onda svi >65god imaju besplatan prijevoz tramvajem?to je onda isto diskriminacija! (samo >65god je uvjet)..

i ne radi se o tome sto to postoji na ZAPADU,vec sam htio reci da se ne pravi rasprava kao da je to nesto sto je t-mobile hrvatska sad izmislio,vec da postoji svugdje u svijetu.