Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 98

Tema: Mrak tarifa

Hybrid View

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao smirnoff Pregledaj post
    uopce to nije razlog da bi ju ukinuli..tarife tog tipa oduvijek postoje na t-mobile njemacka, austrija, cak i tele2 u drugim zemljama..tarife koje se odnose na mlade i studente tj one koji se jos skoluju i nemaju previse novaca... i nije samo obicaj mobilnih operatera, isto je npr i na apple.com koji uvijek studentima uz kupnju macbooka daje i ipod...tarifa je potpuno opravdana..
    Ne brkaj molim te one koji se školuju i koji nemaju novaca sa onima koji imaju između 18 i 28 godina. To nije isto. Studenti su i do sada imali popuste, ali ne zbog svojih godina nego zbog svog statusa,
    Upravo zato jer su godine jedini kriterij, a netko sa 20 može imati više nego netko sa 29 tarifa je diskriminirajuća. I nema nikakve veze što tako nešto postoji na zapadu. Zar je sve sa zapada tako dobro da mi to moramo i kod sebe primjeniti?
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jun 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Sljaka Pregledaj post
    Ne brkaj molim te one koji se školuju i koji nemaju novaca sa onima koji imaju između 18 i 28 godina. To nije isto. Studenti su i do sada imali popuste, ali ne zbog svojih godina nego zbog svog statusa,
    Upravo zato jer su godine jedini kriterij, a netko sa 20 može imati više nego netko sa 29 tarifa je diskriminirajuća. I nema nikakve veze što tako nešto postoji na zapadu. Zar je sve sa zapada tako dobro da mi to moramo i kod sebe primjeniti?
    ne brkam ja nista, to je navedeno kao jedan od PRIMJERA,ne da sam rekao da se striktno odnosi na studente..mislim da uopce ne shacate bit, a bit je da se odnosi na MLADE LJUDE, a mladi ljudi uglavnom nemaju previse novaca (istina,da,ne mora uvijek biti tako,netko moze biti iz bogate obitelji).. isto kao sto postoji euro<26 sa raznim popustima mladima u europi, isto kao sto je gore netko naveo popust HZ-a (godine su samo uvjet,NISTA drugo), isto kao sto postoje popusti za umirovljenike...zasto onda svi >65god imaju besplatan prijevoz tramvajem?to je onda isto diskriminacija! (samo >65god je uvjet)..

i ne radi se o tome sto to postoji na ZAPADU,vec sam htio reci da se ne pravi rasprava kao da je to nesto sto je t-mobile hrvatska sad izmislio,vec da postoji svugdje u svijetu.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Tarifa 5...
    By newbie_new in forum A1
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 03-12-2007, 21:39
  2. Tarifa 60?????
    By $DjUbRe$ in forum T - Mobile
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 15-02-2005, 16:49
  3. Z 600 mrak!
    By mario_mario in forum Sony Ericsson