Tu će tarifu morat ukinut jer je diskriminirajuća. Što sa onima koji u trenutku pokretanja te tarife imaju 29.god. ? Zbog čega oni ne mogu jeftinije telefonirati? Samo zbog jedne godine?
Da li sad slijede tarife za plavuše i slično?
Tu će tarifu morat ukinut jer je diskriminirajuća. Što sa onima koji u trenutku pokretanja te tarife imaju 29.god. ? Zbog čega oni ne mogu jeftinije telefonirati? Samo zbog jedne godine?
Da li sad slijede tarife za plavuše i slično?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
uopce to nije razlog da bi ju ukinuli..tarife tog tipa oduvijek postoje na t-mobile njemacka, austrija, cak i tele2 u drugim zemljama..tarife koje se odnose na mlade i studente tj one koji se jos skoluju i nemaju previse novaca... i nije samo obicaj mobilnih operatera, isto je npr i na apple.com koji uvijek studentima uz kupnju macbooka daje i ipod...tarifa je potpuno opravdana..
Onda je diskriminirajuće i to što se auto može voziti samo sa položenim ispitom,ili da možeš voziti auto tek kada navršiš 18 godina.Ima stotinjak sličnih situacija.
Tarifa je takva kakva je,tko se uklapa super,tko ne neka čeka drugu priliku...
Zadnji uredio pero vragec : 01-06-2009 u 23:51
Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.
Ne brkaj molim te one koji se školuju i koji nemaju novaca sa onima koji imaju između 18 i 28 godina. To nije isto. Studenti su i do sada imali popuste, ali ne zbog svojih godina nego zbog svog statusa,
Upravo zato jer su godine jedini kriterij, a netko sa 20 može imati više nego netko sa 29 tarifa je diskriminirajuća. I nema nikakve veze što tako nešto postoji na zapadu. Zar je sve sa zapada tako dobro da mi to moramo i kod sebe primjeniti?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ne brkam ja nista, to je navedeno kao jedan od PRIMJERA,ne da sam rekao da se striktno odnosi na studente..mislim da uopce ne shacate bit, a bit je da se odnosi na MLADE LJUDE, a mladi ljudi uglavnom nemaju previse novaca (istina,da,ne mora uvijek biti tako,netko moze biti iz bogate obitelji).. isto kao sto postoji euro<26 sa raznim popustima mladima u europi, isto kao sto je gore netko naveo popust HZ-a (godine su samo uvjet,NISTA drugo), isto kao sto postoje popusti za umirovljenike...zasto onda svi >65god imaju besplatan prijevoz tramvajem?to je onda isto diskriminacija! (samo >65god je uvjet)..
i ne radi se o tome sto to postoji na ZAPADU,vec sam htio reci da se ne pravi rasprava kao da je to nesto sto je t-mobile hrvatska sad izmislio,vec da postoji svugdje u svijetu.
prema našem Ustavu i Građanskom pravu, nema tu diskriminacije, pogledaj samo popuste HŽ-a za mlade (do 28.), raznorazne kredite za ljude do određene dobne granice i sl.
Tarifa aludira na mlade, kao tulumarenje i slično, mada ne znam tko brani nekome sa 35 da tulumari i bude veći partijaner od nekog sa 20.
Osobno bih volio da nema tog dobnog ograničenja, ali što je tu je
Bookmarks