i meni je zapeo za oko jer si pikiram neku finu multimedia stvarčicu, a taman je vrijeme produljivanja ugovora...znam da nije u najvisem rangu, ali sam dugogodisnji SE korisnik i uglavnom sam vrlo zadovoljan. također, ne mislim davati vise tisuca kn za mob, jednostavno nisam taj gadget tip. tek toliko da ga natrpam filmovima, muzikom, igrama i aplikacijama pa mi bude vjerni suborac u rpvom redudok kenjam, a onda i na predavanjima, kampiranjima, u tramvajima itd...
ovaj je 1500 kn u tele 2 uz produljenje ugovora, to mi je gornja granica do koje idem.
procitao sam dosta recenzija na netu, ali variraju od sjajnih do poluzadovoljnih, cini mi se ovisno o tome da li recenzent inace koristi SE ili nešto drugo. a vjerojatno je jos pun tipicnih bugova koji ce se polako ispravljati. kako god, nadam se uskoro nekim informacijama iz prve ruke...

znam da nije u najvisem rangu, ali sam dugogodisnji SE korisnik i uglavnom sam vrlo zadovoljan. također, ne mislim davati vise tisuca kn za mob, jednostavno nisam taj gadget tip. tek toliko da ga natrpam filmovima, muzikom, igrama i aplikacijama pa mi bude vjerni suborac u rpvom redudok kenjam, a onda i na predavanjima, kampiranjima, u tramvajima itd...
ovaj je 1500 kn u tele 2 uz produljenje ugovora, to mi je gornja granica do koje idem.
Odgovori uz citat

Bookmarks