ma znam ali ipak bih želim da bude uredno ja sam napiso,otac potpiso sutra šaljem preporučeno pa čemo vidjeti...a demi reci jel barem odgovore na te prigovore tužbe .....
ma znam ali ipak bih želim da bude uredno ja sam napiso,otac potpiso sutra šaljem preporučeno pa čemo vidjeti...a demi reci jel barem odgovore na te prigovore tužbe .....
Ja sam ti to njima uvijek slao faxom radi brzine, iako ako je veliki pravni problem, puno bolje je slati preporučenom poštom da se mogu pratit rokovi koji su bitni za poslije.
Meni su uvijek prihvatili sve moje prigovore, a fala Bogu do tužbi nije došlo. Nažalost, nekad ti je bolji nit ne ići u tužbu nego pokušat mirenjem, čak da i imaš osnovu za tužbu. Sad ne znam što je kod tebe slučaj, ali pokušaj to riješit ovako. Drugi korak neka ti bude prijetnja medijima (i javljanje medijima po potrebi), jer toga ti se oni "boje" više nego tužbi. Imaju dovoljno novca za razbacivati se, ali se nešto više "boje" loše slike (iako ne znam kakvu goru sliku još T-com može imat u javnosti, ali dobro to sad nije bitno, da ja ne širim moju mržnju spram njima).
U svakom slučaju sritno, javi kako je prošlo.
Bookmarks