= Citat = Izvorno postao Sljaka
@KIllerLoop a i svi drugi Bilo bi dobro kad bi se kod ovakvih pitanja detaljnije opisao cijeli postupak koji nije uspio. Bilo je dosta slučaja da je došlo do banalnog propusta, a nitko nije pomišljao da je netko npr. zaboravio isključiti mobitel jer se takve radnje podrazumijevaju i onda se danima tražila neka "posebna" greška. Kad je čovjek 100% siguran da su sve banalne greške isključene lakše je onda dati savjet ili prijedlog.
I još nešto, nemojte reći meni se takve stvari ne događaju

Nema problema... Prvo da odgovorim na pitanje o ispravnosti kabla. Kabel je korišten sa M55. To mi je frendov kabel i on je radio update fw na svoj M55, dakle radi. Ovako... Spojio sam prvo kabel na COM1. Nakon toga pokrenuo update i pratio upute. Ugasio, upalio mob, spojio ga na kabel... Nakon toga update je pretražio COM portove i nije našao mob. Prešao sam na ručno traženje. Ugasio sam mob, kako je update zatražio, i upalio ga. Javio je da nema moba. Nakon toga probao sam: promjeniti COM port, resetirati komp, promjeniti brzinu COM porta, ali ništa... Jedino još nisam probao na nekom drugom kompu ili na Win XP