Eto da ti dam svoje iskustvo sa n78..
imam ga od 11 mjeseca, hakiral sam ga..imas dosta novih aplikacija za njega, nasnimal sam gore novi garmin 5_30 (5_40 nije nest razlicitiji) mada rađe koristim nokia maps jer su jednostavnije....uglavnom brzo ti nalazi gps, slike vani super, nutra zadovoljavajuce(jer je obicna led bljeskalica), video nest slabiji..
stavil sam i n-gage aplikaciju gore tak da su ti igre stvarno mrak..super stvar je i Fm odašiljač pa možeš odašiljati na bilo koji radio uređaj..meni osobno se ne sviđa malo klimava zadnja strana tj. od početka mi je zadnja strana škripala al sam to riješio ko i ostali stavljanjem papirića između baterije i maske..nezgodno je i to kaj su tipke back i crvena za prekid poziva dosta blizu pa moraš paziti kak stiskaš..a kaj se tiče wow efekta mislim da n78 tu vodi(bar po mojem mišljenju)..otisci prstiju se vide tak da ga moraš češće brisati
ja bih uzeo u obzir i e71(mada ima lošije slike od n78, makar je kamera na papiru mislim da ista) jedino ak ti ne smeta širina zbog pune qwerty tipkovnice..
eto ukratko)

Odgovori uz citat
)

Bookmarks