Formatirao sam mass memoriju i napravio hard i soft reset a on meni i dalje pokazuje sve instlirane programe koje sam imao i prije toga instalirano,pozivi,kontakti??!
ima tko ideju kako da sve to maknem?
Formatirao sam mass memoriju i napravio hard i soft reset a on meni i dalje pokazuje sve instlirane programe koje sam imao i prije toga instalirano,pozivi,kontakti??!
ima tko ideju kako da sve to maknem?
Zadnji uredio pbreaker : 20-05-2009 u 22:25
★★★★★
Za resetiranje kakvo želiš je potrebno ugasiti mobitel i zatim istovremeno držati pritisnute tipke: zel.slušalicu,zvjezdicu,broj 3 i zatim stisni i drži tipku za uključivanje dok se ne pojavi natpis Nokia na ekranu.
Javi rezultate kad provjeriš.
probao sam i to.. i ništa.. ostalo je sve sejvano :S
★★★★★
Meni je na N82 bas ta opcija sa te 4 tipke pomogla nisam morao cekat natpis Nokia vec samo dok je zaslon na trenutak zasvjetlil.
Probaj software update to mi je bilo pomoglo dok sam imao slican problem na Nokiji N73.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
pa i radio sam soft update i nakon toga imam obicaj sve formatirat ...a sad mi je sve ostalo
★★★★★
Ja tu dalje nebi razmisljal "servis",bez obzira dali mob ima ili nema jamstvo.
Jednostavno se dogovoris sa njima da ako ikako mogu prije da ti kazu cijenu popravka (flasanja ili vec kaj je).
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
garanciju imam ali neda mi se mob nosit u mobis radi toga.. a budem izdržao s time.. ali sigurno bi mob bi radio efikasnije da se napravi hard reset.
EDIT:
evo jedan vrlo dobar opis novog fw-a i lijepo piše da se na novom softu može to riješiti samo opcijom tri prsta (green,*,3) meni je nakon 2 pokušaja uspjelo.^^ mob radi sada zbilja XX puta bolje..Code:http://tzct1fx.web-log.nl/mijn_weblog/2009/05/nokia-n96-versi.html
Zadnji uredio pbreaker : 26-05-2009 u 23:25
★★★★★
Bookmarks