nuvi 205 sa adria routeom dodje 1000-1100kn (kako di-pogledaj u vemilu).
Dali se isplati "goli" Mio C250 za 530 kn (imam dosta iskustva sa iGo programom i kartama pa je to najmanji problem staviti)
ili imate bolju preporuku za najobičniji navigacijski uređaj jeftine klase do cca. 900 kn.
Također sam naletio i na ovu,čini se zanimljivo za tako male novce ako uključuje karte navedene u nazivu.
nuvi 205 sa adria routeom dodje 1000-1100kn (kako di-pogledaj u vemilu).
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Ja mislim da se ne isplati, jer jedan moj susjed ima takav sličan Mio navigacijski sustav i ima problema sa touchscreenom. Naime, TS uvjek zeza, bilo da se stisne jače ili slabije, bilo da se upravlja olovkom ili nečim drugim.. Kvaliteta te navigacije je sama po sebi vrlo loša, a ako baš tražiš neku dobru navigaciju, pokušaj pronaći "Tom-Tom", vrhunska marka.
Radit će ti prvih par tjedana OK, no kasnije ćeš imati problema s navigacijom.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
imam i ja, pa mogu reći da je mio vrhunski uređaj, problema s samim hardwerom nikad nisam imao s njim, sa softwerom jesam, ali to sam si sam kriv, no riješeno je to.
ovo je jako povoljna cijena, neznam baš gdi možeš još kupiti novi navi uređaj za te novce, svakako, mio je dobra firma a ovo je super ponuda, uostalom ako bi i imao problema, imaš garanciju i mogu ti ga zamijeniti.
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Zahvaljujem na odgovorima.
Bookmarks