Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 7 od 7

Threaded View

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2009
    Mobitel
    Samsung Galaxy I9505
    Bodovi
    10.440
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.440, Nivo: 24
    Bodovi: 10.440, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo da pojasnim .... uzeo (tj starci uzeli) max tv (naravno probno) i finta je u tome da ja imam modem adsl u sobi na koji su prikopčana 2 kompa u lanu znaci router, a dok je tv u dnevnoj sobi. ko i glavni tel (zato i imam 2 splitera, jedan mi je za tel , dok drugi u sobi za modem, nije mi se dalo po instalacijama prčkat). I znam da sad bi bilo sve ok da imam jos neki wlan router koji bi spojil na cilent na ovaj koji u dnevni, al to nemam! Ili da svaka ima svoju wlan karticu (fali na starom). al zato imam jos jednog adsl modema (žićanog TP link TD 8840) za koji htio tu stavit umjesto ovog t-comovog Thomsona speedtouch ST780 dok toga thomsona stavit u dnevnu na ip tv te samo ga upalit da radi i da daje "sliku" dok da se ovaj tp link spaja na net.
    Naravno to i probao al mi naravno neće radit kad oba opalim onda nist ne radi , jer očito jednog drugog bacaju ...pa sam mislil zato dal neko ima kakvu ideju ak je to moguce.
    Nadam se da sad pojasnil i zato velim da na 2 splitera jer mi to i usput a i ovo za lan kabel vuči mi malo glupo jer bi mi trebalo oko 25 m il više kabla jer ovo na jedni str kuće a ovo na drugi.

Pisem to radi toga jer sumnjam da se bude uzeo max tv , pa mi je glupo kupovat nekaj tipa wlan karticu za stari komp il wlan router ,il vuči 100 m kabla pa sam mislio skoristit postojeću opremu zato pitam ovak je stvarno malo glupo več da se skoriti to kaj nude tj proba
    hvala
    Zadnji uredio Tooutman : 18-05-2009 u 00:02

Slične teme

1. Postavljanje adsl modema u routing mode
    By ljevi in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 28
    Posljednji post: 31-07-2008, 11:05
  2. Preporuka ADSL modema
    By Ico in forum Stolna računala
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-06-2008, 19:55
  3. Bezični internet preko adsl modema?
    By dakinho in forum Stolna računala
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 31-07-2007, 15:39
  4. usporedba dva adsl modema
    By AutoXpert in forum Stolna računala
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 05-07-2007, 00:04
  5. savjet u vezi adsl modema
    By X-Spirit in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 02-06-2007, 11:14

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove