ja sam kod njih 12 godina i propalo mi je prek 20k bodova jer nikad nisam koristio te bodove, a kad sam htio nisu mi dali nijedan bod da idem u minus, kad se tak odnose prema mušterijama onda bolje ne posla s njima imat![]()
ja sam kod njih 12 godina i propalo mi je prek 20k bodova jer nikad nisam koristio te bodove, a kad sam htio nisu mi dali nijedan bod da idem u minus, kad se tak odnose prema mušterijama onda bolje ne posla s njima imat![]()
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
Ja imam posve drugačija iskustva.
Pohvalno je što je T-mobile jedini domaći operater koji nudi nagradne bodove za pretplatnike.
Ja ih mjenjam, sebi i članovima obitelji, za anuliranje troškova učinjenih izvan tarife. Npr. SMS i primljeni pozivi u roamingu te naknada za uspostavu poziva u tarifama u kojima se ona naplaćuje. Zahvaljujući tome nikad mi račun ne pređe iznos tarife, koja je dakako, umanjena za 50%.
Otkako su u svibnju 2011. uvedene Extra obitelj tarife na jednu moju grupnu pretplatu (4 clana) kupujem svakih 6 mj novi top smartphone (galaxy s, galaxy s2, galaxy s3, galaxy note2) za manje od 100 kn/kom (zahvaljujući i zamjeni bodova), a pretplata nam je bila 62,5-63,5 kn/mj (po članu) koji su postali 75 kn/mj (po članu) od lipnja ove godine.
* - nisam obračunao radijsku frekvenciju
Zaključak
Nije T-mobile loš, već su to vaše kombinacije
Zadnji uredio ispravljach : 21-12-2012 u 23:54
Bookmarks