nope, nista mi ne pisemogu izabrati uredaj i nastaviti...
ma dobro, nije bitnoiako mislim prekinuti ugovor
![]()
nope, nista mi ne pisemogu izabrati uredaj i nastaviti...
ma dobro, nije bitnoiako mislim prekinuti ugovor
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Zvao sam službu za korisnike i bodovi ostaju. Svakih 6000 bodova je 400 kn popust na uređaje (1200 -800 kn, 1800 - 1200 kn).
Također kažu da imaju malih poteškoća sa stranicama i da zato ne pišu popust na uređaje za zamjenu bodova.
Meni se inače u mom "moj tmobile" vide i dalje bodovi.
motorola user
Da i ovo 50% popusta vrijedi ako si na pretplati u nekoj drugoj mreži (ali mislim da se to može riješiti tako da uzmeš pretplatu negdje drugdje bez obaveze - neku malu 25kn ili sl. i idući mjesec preneseš broj u t-mob), ili 50% popusta ako si studoš...bez brige, neće iphone nigdje pobjeći ;P
:)
Odlucio sam se za Samsung Galaxy S2 uz opciju L koja dođe 250kn mjesecno i i total cijenu mobitela 1450kn , ali ako jos uzmem nekakvu malu pretplatu u drugoj mrezi dobijem mobitel za 725 kn a imam i preko 9000 bodova . Hvala puno svima , puno ste mi pomogli !!! <3![]()
Pitanje
Ovo smanjenje racuna za nek iznos za bodove. Jel to mogu iskoristit i da smanjim ovaj iznos 'pretplate', ili samo za one usluge koje prijedju paket?
Dakle npr imam Extra total S s popustom 50 kn + 10 kn frekvencija i recimo jos 20 kuna uspostava poziva i ostalog, jel mogu iskoristit tipa 50 kn smanjenje, ili samo ovih 20 kuna?
Bookmarks