Meštri, nemožemo uspoređivati prije i sada. Papci su tada došli na izgrađenu infrastrukturu što je naš narod masno plaćao od po 1000 maraka po priključku. Ako je u doba Croneta bilo skuplje bilo je jer su bili počeci. Ali ni tada a ni tih početnih 10 godina prije nisam mnogo trošio jer sam kontrolirao račune, bili su btw. i jeftiniji sms-i. Ako ćemo tako gledati onda je i npr. Sony Ericsson t68i bio tada 5000 kn a sada bi ga većina nogom opalila.
Ono što želim kazati da je neopravdano smanjeno narodu sad i ova mala vjernost prikupljanja +bodova na staž godina i ono što sam ja računom mogao umanjivati svaki mjesec po 25 kn račun sad više ni to ne mogu nego svaki četvrti mjesec. Znaći, malo po malo se ide sistemom "plačajte više a dobijte manje".
Normalno da će se naći sad hrpa ljudi kojima ovo ne smeta i smatraju pravedno. A ništa, napišimo peticiju neka i ove bodove ukinu da ih ne skupljamo jer nam ne trebaju jer ionako je lakše sve dat im keš ravno!
A da smatram ovo svoje navedeno pravedno, smatram... jer za tarifu S+ od 125 kn ne nude nikakve povoljne mobitele a i tarifa nije nešto kada ih tele2 smart 30 kn prepaid dere u tome za prosječna korisnika kojih je najviše.
A za one koje neznaju ja sam još 2005. u austrijskoj mreži na bonove 100 kn cirka mjesečno imao 1000 minuta unutar mreže razgovora i 1000 minuta VIDEOTELEFONIJE koje još ni kod Nas dan danas nema infrastrukture ni ponude kako treba.
Ne tražim da Nam nude bolje ali i ovo malo što valja nek ne ukidaju. Bar nek stoje na miru.

Odgovori uz citat
Nema veze, ionako raskidam ugovor.

Bookmarks