Pozdrav,pri produživanju ugovora,da li se može ići u minus sa bodovima u svojstvu da se uzme jeftinije mobitel?
pozdrav
zanima me da li se bodovi mogu zamijeniti za plaćanje mjesečnog računa za mobitel imam tarifu 150 i mjesečni račun mi je oko 197 kn?
hvala![]()
Pozdrav,pri produživanju ugovora,da li se može ići u minus sa bodovima u svojstvu da se uzme jeftinije mobitel?
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
da. vidi:
197-160*=37-31,25**
* = 160 kn = 150+10
** = 31,25 kn = 25% (pdv) x 25 kn (800 bodova)
ne. ukinuto 8.11.2011.
ja po nekim pretplatama još otplaćujem minus bodove koje sam masovno koristio do gore navedenog datuma do kada je 18.000 bodova vrijedilo 1200 kn popusta
Tako su postali škrti na tim bodovima, pa su i smanjili novčane iznose za umanjenje pri kupnji mobitela. ja stvarno ne znam što oni misle?
Postati ce isti kao I ostali operateri! Pa da vidimo koliko ce onda ljudi potpisivati na 24 mj. :-)
mislim da si u krivu. evo povijesnih činjenica:
7.11.2011. = sgs2 = total xxl = 1498 kn - 1200 kn (18000 bodova) = 298 kn
7.11.2011. = sgs+ = total l = 798 kn - 780 kn (12000 bodova) = 18 kn
8.11.2011. = sgs2 = total xxl = 8 kn
8.11.2011. = sgs+ = total l = 8 kn
21.6.2012. = sgs3 = total xxl = 8 kn
21.6.2012. = sgs a. = total l = 698 kn - 600 kn (-18.000 b) = 98 kn
7.11.2011. = iP4 16 gb = total xxl = 298 kn - 290 kn (6000 bodova) = 8 kn
25.11.2011. = iP4s 32 gb = total xxl = 98 kn
21.6.2012. = iP4s 16 gb = total xxl = 8 kn
prije si trebao imati gomilu bodova za dobiti dobru cijenu uređaja.
sada možeš dobiti iste cijene i bez bodova.
p.s.
gore navedene cijene sam ja platio za uređaje koje sam kupio
Zadnji uredio ispravljach : 21-06-2012 u 15:51
Evo sad zvao SZK da provjerim na Mobile Start tarifi stanje bodova. Govori zena da su 15.7. ukinuti bodovi i da ce pocetkom 9.mj krece novi sistem nagradjivanja nekakvog. Ne zna se tocno sto, nece biti vise bodova, ali bit ce razliciti ustupci i pogodnosti.
Pitam bas za snizavanje cijenu uredjaja kod produzenja ugovora jer vjerojatno 99% ljudi na to trosi bodove, kaze da ce biti. Pa sad da cekamo.
Ne znam kako je s privatnim korisnicima, ali za poslovne je tako.
Plus sto upravo od 15.7. vise ne mogu provjeriti bodove sa *154#.
Ako kasnim, sorry, ali evo, to sam maloprije saznao.
31.10.2011. - ukinuti bodovi za T-Com korisnike
15.07.2012. - ukinuti bodovi za T-Mobile poslovne korisnike
_ _._ _.2012. - ne bi se iznenadio da ukinu bodove za T-Mobile privatne korisnike. zato ih ne treba čuvati za produženje ugovora već mjenjati svaki mjesec i njima umanjivati potrošnju izvan tarife (MMS, pozivi/sms u/iz inoz., uspostave poziva...) ili nadoplatiti simpa broj.
Evo novost... ukinuti su na nacin da sam ih popusio skroz. Znaci, ako se prebacim na obitelj tarifu, krecem od nule... i tako propadne preko 18k bodova... a fucking 90 bodova mi je falilo za produziti ugovor i cekam ih i cekam... i eto, corak!
Pa uplati kune na Simpu...
A ova u t-centru kaze da nema vise nista od toga, da zaboravim. Jedino ako naletim u nekom drugom centru na nekog neobavjestenog, pa prodje...
ja sam recimo bio ovaj mjesec u inozemstvu i poslao sam par smsova..
pa imam bodove i htio bi smanjiti racun za 7. mjesec..
sad me zanima postupak, jel to tek odaberem na webu kad mi stigne racun ili moram sad odabrati vec ?
ili kako vec, da umanjim taj racun za 7. mjesec ?
zahvaljujem![]()
ne
bonovi uzeti preko bodova ne produljuju valjanost kartice...
može mi netko ukratko reći, bodove su ukinuli ili vrijede za nešto drugo, imao je stari oko 12000 sad ne znam dal ih uopće ima više ili ih može zaboravit..više se ne mogu zamjenit za popust na mobitel?
gidi jap!
Evo imas sve tu
https://www.hrvatskitelekom.hr/mobil...latnici/bodovi
iPhone 5s 16 GB
1.11.2012. promjenili uvjete t-club prikupljanja bodova za privatne t-mobile korisnike, ali ništa od toga nije službeno objavljeno.
ima li itko ikakvih info o tome?
jedino što je neslužbeno objavljeno da, sada, svaka kuna donosi 1 bod. kao i ranije 100 dodatnih bodova se dobiva za plaćanje trajnim nalogom
tako je 1kn = 1 bod, dok su bosoi za pojedine nagrade ostali isti
u prijevodu to znaci da ce netko za popust/simpa nadoplatu od 25 kn trebati sakupiti 800 bodova (800 kn)
veliki - za t.com
Treba potrosit cca 15000kn pretplate, malo trajnog naloga za samo 600kn popusta na mob!?
Prejadno!
Došli računi za novi mjesec i naravno šupci smanjili vrijednost +bodova po trošku! Zapravo koliko vidim oni idu samo unatrag... najprije ukinu 50% jeftinije prema nekom broju u inozemstvu, pa se ugovor nemože ranije potpisat, pa +bodovi ne mogu u minus više, pa poskupili uređaji...itd!
10 godina sam pretplatnik a kao vjernost dobijem sad - ništa!
Neki dan na televiziji radnik za 10 godina vjernosti dobio automobil kod privatnika!
U vrijeme Croneta dali su mi DVD player koji i dan danas radi, za rođendan CD/DVD torbice i jastuci putni...itd. Đava i onaj i ko im proda našeg operatera na uštrb svog bogatstva!
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Bookmarks