Ja za račun od 54 kn dobijem 400-500 bodova, kako kad, u malo više od pola godine sam skupio skoro 6000 bodova...![]()
aha, ja sam 2 god, pa je valjda do toga...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Ja za račun od 54 kn dobijem 400-500 bodova, kako kad, u malo više od pola godine sam skupio skoro 6000 bodova...![]()
i mene zanimaju popusti i bodovi,koliko bodova je koliko popusta,i da li vrijedi za sve mobitele i sve tarife?
hvala
edit: vratili se bodovi![]()
Zadnji uredio tomy23 : 15-11-2011 u 15:47
gidi jap!
Evo nesto vezano za bodove. Prije su bodovi vrijedili 6000 bodova 400 kn popusta, 12000 - 800 kn, 18000-12000 kn. Od danas je 6000 - 200kn, 12000 - 400 kn, 18000 - 600 kn i NEMA vise ulazenja u minus. Krece na snagu - danas. Slucajno otisao u tcentar zato sto mi je istekao ugovor da vidim kakve su mi pogodnosti i koliko mogu ici u minus i kazu mi ovo gore. Ipak nazovem jos SZK i to potvrde. Jedino ti popusti su mi bila neka prednost nad ostalim mrezama, a sad jos i to use.u. Sad nema sanse da produzujem ugovor
iPhone 5s 16 GB
da napokon su skuzili da je iphone inace 700kn skuplji pa su i smanjili cijene kad se uzima uz tarife...to mi nikad nije bilo jasno! kad sam uzimo mob ip4 mi je bio 900 a desire 1400 a onda je jos ip4 bio onih ludih 7800kn svasta...i onda ljudi govore kak je ip skup...svi dobri mobovi su skupi sam treba usporedzivat cijene uredzaja u slobodnoj prodaji!!
Second place is the first loser!!
Molim za malo pažnje i pomoći ... Naime , želim kupit iphone4 16gb ili samsung galaxy s2 pa me zanima kolika je totalna cijena ako imam 9000 bodova i na pretplati sam . I imam li ikakve mogućnosti platiti sto manje uz nekakav ugovor. Hvala c(:
znači kad klikneš na xxl tarifu otvori se ovo
http://www.t-mobile.hr/2/20-10-20-00-00.asp#tabs-3
Te vidiš da te pretplata dođe 500kn/mj ili 50% manje ako preneseš broj...
:)
To bi trebalo znacit da placam 500kn mjesecno iphone 4 dok ga ne otplatim ali ako uzmem
opciju S placam 100kn sve dok ne otplatim ovu cijenu dolje http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12...HONE416GBBLACK
Ja se nadam da sam shvatioHvala puno !
![]()
Da i ovo 50% popusta vrijedi ako si na pretplati u nekoj drugoj mreži (ali mislim da se to može riješiti tako da uzmeš pretplatu negdje drugdje bez obaveze - neku malu 25kn ili sl. i idući mjesec preneseš broj u t-mob), ili 50% popusta ako si studoš...bez brige, neće iphone nigdje pobjeći ;P
:)
Odlucio sam se za Samsung Galaxy S2 uz opciju L koja dođe 250kn mjesecno i i total cijenu mobitela 1450kn , ali ako jos uzmem nekakvu malu pretplatu u drugoj mrezi dobijem mobitel za 725 kn a imam i preko 9000 bodova . Hvala puno svima , puno ste mi pomogli !!! <3![]()
Pitanje
Ovo smanjenje racuna za nek iznos za bodove. Jel to mogu iskoristit i da smanjim ovaj iznos 'pretplate', ili samo za one usluge koje prijedju paket?
Dakle npr imam Extra total S s popustom 50 kn + 10 kn frekvencija i recimo jos 20 kuna uspostava poziva i ostalog, jel mogu iskoristit tipa 50 kn smanjenje, ili samo ovih 20 kuna?
Samo ovih 20kn.. tj samo na pozive i poruke... Recimo placanje parkinga i sl se ne umanjuje...
A nista 20 po 20 kuna onda :d
Mozda vazi za roaming?
evo c/p sa službene stranice..
Dodatni novčani iznos ne može se iskoristiti za download t-zones sadržaja, posebne SMS i MMS usluge, poruke poslane s Moj T-Mobile, usluge mikroplaćanja (SMSparking i slično) i druge usluge s dodanom vrijednošću. Dodatni novčani iznos, kao i osnovni iznos, možete iskoristiti za usluge uključene u tarifni paket i možete ih prenijeti samo u sljedeći mjesec.
u inbox sam dobio poruku sljedećeg sadržaja:
nazvao SZK i kažu mi:Izvorno postao ...
- NISU slali korisnicima obavjesti o UKIDANJU bodova
- NIJE ISTINA "da nakon 15.7 nije moguće više mijenjati bodove za popust na uređaje"
- NIJE bio NIKAKAV rok 15.6.
- NEMA prijelaznog razdoblja DA SE mogu iskoristiti bodove
ima li tko kakvih saznanja o ukidanju bodova za t-mobile pretplatnike?
imam stotinjak tisuća bodova pa se brinem.
ukidanje t-com bodova je išlo glatko u listopadu, nadam se da nam se neće ponoviti 8.11.2011. kada su prepolovili vrijednost bodova= 18.000: s 1.200 na 600 kn
Mijenja se samo za poslovne korisnike
"T-Mobile pojednostavljuje model nagrađivanja poslovnih korisnika. Postojeći model nagrađivanja će biti dostupan do 15. srpnja za sve korisnike koji imaju više od 12.000 bodova te do tog datuma možete zamijeniti bodove za raspoložive nagrade."
http://www.t.ht.hr/t-club/index.asp
Bookmarks