propali su bodovi i zato vise nema nista na tom linku,do 1.11 je bio rok za zamjenu
@vwgolf3 link vise ne radi ... tj.radi ali vise ne prikazuje ono što se 03.11. moglo jos vidjet sad te link odvede na glavnu stranicu ponude mobilni uređaja i više ne možeš niti naći gdje bi mogo pogledati cijene uređaja u zamjenu za bodove ...
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
propali su bodovi i zato vise nema nista na tom linku,do 1.11 je bio rok za zamjenu
http://www.t.ht.hr/t-club/faq-tcom.asp
Ostaje li T-Club za T-Mobile?
Korisnici T-Mobilea u puno većoj mjeri koriste pogodnosti koje ostvaruju putem T-Cluba stoga one ostaju vrijediti i dalje.
iPhone 5s 16 GB
Nisu propali bodovi. Odes na moj.t-mobile.hr i kad se ulogiras ides na t-centar online, moj ugovor, i kad tamo hoces produzit, imas lijepo opcije. Uvijek mozes dobit popust (400-800-1200 kn, ovisi koliko imas), a uvijek imas raspoloziv i kredit od 6000 bodova, tako da ako imas 6100 bodova, zapravo mozes iskoristit koda imas 12000.
znaci, ja imam 2500 bodova, i ziher je da mogu otic u minus do 6000 bodova?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
greska-ja sam mislio na t-com a ne na mobile
uopce mi nista ne pise??
nudi mi neke tarife i popust 200kn placanjem trajnog naloga, i to je to...uopce se +club bodovi ne pojavljuju...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Gore velikim slovima piše T-Club, to kad stisneš pisat će ti broj bodova i za što ih možeš zamijeniti. Isto tako, na mobitelu utipkaj *154#, pozovi pa će ti izbaciti broj bodova.
Ni ja ne vidim te +bodove! Ili rade nešto na tome vjerovatno... glupo mi da ukidaju jer bi valjda obavijestili korisnike sms-om, itd...
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
To mozes saznat samo u t centru ili ako nazoves szk
Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk
Pa da, popust ide na uredjaj, pa je logicno da moras ici do koraka kad ti nudi uredjaj
Kliknes na neku tarifu, kliknes na 24 mjeseca, kliknes i na trajni nalog ako oces, i stisnes odaberi. Onda dodjes na stranicu gdje odabires uredjaj.
Pa lijepo dolje pise (meni)
I onda dolje mogu, buduci da se radi o online narudbi zapravo, ili iskoristit 6000 bodova, ili 12000.Sakupili ste 6.500 T-Club bodova i imate dozvoljen kredit od 6.000 T-Club bodova. Zamijenite ih za popust pri kupovini uređaja.
Zadnji uredio lukarak : 07-11-2011 u 08:17
nope, nista mi ne pisemogu izabrati uredaj i nastaviti...
ma dobro, nije bitnoiako mislim prekinuti ugovor
![]()
R.I.P.-16.10.2007.
Zvao sam službu za korisnike i bodovi ostaju. Svakih 6000 bodova je 400 kn popust na uređaje (1200 -800 kn, 1800 - 1200 kn).
Također kažu da imaju malih poteškoća sa stranicama i da zato ne pišu popust na uređaje za zamjenu bodova.
Meni se inače u mom "moj tmobile" vide i dalje bodovi.
motorola user
A jel i dalje ono bez trajnog naloga 200 kn više?? Ispada da sad bez tog naloga nijedan više nije za kunu na te bodove...
Ne vidim ništa loše u trajnom nalogu. Siguran si da će račun uvijek biti plaćen na vrijeme, zbog plaćanja na vrijeme dobiješ više bodova i nema opomena u slučaju kašnjenja. Ako ti se ne sviđa, raskini trajni nalog kad hoćeš.
Kako misliš zbog "plaćanja na vrijeme dobiješ više bodova"? Još više od onoliko koliko dobiješ kad obično platiš na vrijeme ili?
ma dobar taj trajni nalog ali par puta mi zeznuo sistem sa računima pa umjesto 200 kn dođe račun nekih 500-600 itd.... ok, isprave oni kroz neko vrijeme ali ovako ti skinu s računa odmah pa malo zeznuto, pogotovo ako se na knap s lovom![]()
Zato sto ti to ovisi o visini racuna i o tome koliko si dugo u mrezi![]()
Bookmarks