zvao sam servise okolo i svi mi nude masku ali bez tipkovnica i one zastite kamere iza znaci samo prednja i zadnja maska...jel netko zna di se moze promjenit kompletna maska al da je original, jer sam cuo da ove zamjenske nevaljaju
nisi me shvatio nije problem u cjeni, ja i zelim original masku al original maske ne dolaze s tim poklopcem kamere i tipkovnicom jer u kojem god servisu sam pitao kazu da mjenjaju samo prednju izadnju masku bez poklopca kamere itipkovnice (meni treba ona odma ispod displea
dobro pa jesi pitao u mobisu? oni moraju moći nabaviti sve dijelove, štoviše to je njihova obveza.
zvao sam mobis al zena koja se javlja na telefon nema pojma o nicemu ....siguran sam 100% da nezna ni kak izgleda n95 jer mi je nudila neku masku sa antenom...tak da sam brzo zgubil zivceke.
Meni je dosta izguljen onaj srebrni dio s kojim otvaras i zatvaras objektiv kamere a di god sam pitao njega ne mjenjaju, on dolazi samo sa zamjenskim maskamaa necu zamjenu nego original
jel ima neko tu zamjensku masku na svojoj n95 da mi opse malo kak stoji ta zamjenska
Odi u mobis,ja sam jednom trazio masku pa su imali sve dijelove i posebno su mi ih nudiili,znaci prednje kuciste,zadnje ,poklopac baterije,tipkovnicu,sad jer tako za N95 neznam,odi pitaj.
ja sam kupio "na pijaci" crnu masku za n95. dode apsolutno sve, znaci i sve tipke (cak i on/off) i poklopac kamere. sve u crnoj boji. probao sam sam zamijeniti i uspio sam sve sem poklopca kamere. odnio u neovlasteni servis da zamijenim i nisu zeljeli. kazu da je to zezancija i da ne diram u koliko radi (a radi). problem mi je nakon zamjene nastao jer mi nije hvatao gps signal. vratio sam original tipke i gps je proradio. da li to ima veze sa tipkama ne znam ali tako se desilo.
koje tipke si vratio sve ili.....
samo ove sa brojevima. ispod njih je gps prijemnik.
jel mos stavit koju sliku zanima me kako izgleda ta zamjenska maska na mobu...jel fino sjeda ili strsi negdje
ma izgleda extra. sve u crnoj boji. jedino ove tipke, koje sam na kraju i skinuo, nisu za pohvalu sto se tice koristenja. navigacijske tipke sam isto vratio original ali neoriginalne su bile sasvim ok dok se nije desio mali "nesretan" slucaj sa njima. oklop je kompletan kostao 12,50€.
Ja sam našao crno kučište sa svim natpisima. Još ga nisam isprobao pošto moja N95-ica nema nikakvih ogrebotina.
LINK: http://www.njuskalo.hr/oglas249562
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
maska sam promjenio uspjesno jedino ova navigacijska tipkovnica nekako skripi pod prstima i nije to to....a u mobisu nece prodat tu tipkovnicu nego traze130kn za nju s ugradnjom ...di bi se mogla jos nac ta tipkovnica al da je original .Neda mi se stavljat svoju originalnu jer je vec dala svoje
navodno imaju u simelu ...zena preko telefona kaze da je original....a kako na prvu prepoznat razliku izmedju orginalne i zamjenske, znam da ova zamjenska skripi kad je u mobitelu al kako ci je prepoznat ovako u ducanu,Imali kakav trik
ovu tipkovnicu navigacijsku sam nasao u simelu i mogu rec da je odlicna za 30 kn dobijete i navigacijsku tipkovnicu i onu donju ...ja sam isprobao samo navigacijsku ali je super neskripi nesteka ..uglavnom odlicna....hvala HT elektronici na preporuci ducana
Bookmarks