Prikazujem rezultate 1 do 17 od 17

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    45
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nemam, barem mi se ne pokazuje na glavnom ekranu. Ali, ubacili su bezvezarije tipa Internet telefon i prikaz početnih slova zadnje dobivenoga mejla tako da je sada čitav ekran u sitnim slovima.
    Nije baš neka fora, a video i dalje zahebava kada se snima u punoh DVD rezoluciji. Ono, zna se zamrznuti.
    Brzina je ostala ista, ne vidim poboljšanja. I dalje se treba čekati neke tri sekunde kada hoćeš odgovoriti na SMS... Music player nema nešto bolji i jači zvuk.

Jedino što sam primjetio jest da se sada tipkovnica odmah zaključa nakon što spustiš slide. Prije je trebalo nekih 2 sec u kojima bi mogao pritisnuti nešto (tipa Imenik) pa bi mob morao naknadno otključavati da prebaci na glavni ekran.

Još jedna glupost-zatvaranje slidea ne poništava trenutne akcije kao na npr. Samsungu nego ostavlja tamo gdje korisnik trenutno jest-usred SMS-a, Playera...
    Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
    U Mobisu!

SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Moby Pregledaj post
    Nemam, barem mi se ne pokazuje na glavnom ekranu. Ali, ubacili su bezvezarije tipa Internet telefon i prikaz početnih slova zadnje dobivenoga mejla tako da je sada čitav ekran u sitnim slovima.
    Nije baš neka fora, a video i dalje zahebava kada se snima u punoh DVD rezoluciji. Ono, zna se zamrznuti.
    Brzina je ostala ista, ne vidim poboljšanja. I dalje se treba čekati neke tri sekunde kada hoćeš odgovoriti na SMS... Music player nema nešto bolji i jači zvuk.

Jedino što sam primjetio jest da se sada tipkovnica odmah zaključa nakon što spustiš slide. Prije je trebalo nekih 2 sec u kojima bi mogao pritisnuti nešto (tipa Imenik) pa bi mob morao naknadno otključavati da prebaci na glavni ekran.

Još jedna glupost-zatvaranje slidea ne poništava trenutne akcije kao na npr. Samsungu nego ostavlja tamo gdje korisnik trenutno jest-usred SMS-a, Playera...

To sa SMSom sam i ja primjetio na N96 i N95 8GB (samo sto je na N96-ici nakon posljednjeg FWa to nestalo). A to ti je namjerno napraviljeno, to zakljucavanje tipkovnice pri spustanju slida, da recimo mozes slusati MP3 i imat spusten slide.
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    45
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao -->Cionn<-- Pregledaj post
    To sa SMSom sam i ja primjetio na N96 i N95 8GB (samo sto je na N96-ici nakon posljednjeg FWa to nestalo). A to ti je namjerno napraviljeno, to zakljucavanje tipkovnice pri spustanju slida, da recimo mozes slusati MP3 i imat spusten slide.
    JBG, otkada sam nadogradio sw, baterija se manijakalno brzo prazni. Danas sam slušao pola sata mp3, razgovor 1 sat i već nema dvije crte.
    Sa starim sw, baterija je gurala i do tri dana, tj. do tri sata razgovora. Bojim se da su nešto za+rali.
    Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
    U Mobisu!

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jul 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cudno kako moze novi soft trosit vise baterije ..... na n96 s novim softom baterija konacno traje dva-tri dana uz normalno koristenje , dok je prije jedva jedan dan ...

Mozda ti nesto crpi bateriju , instaliraj KillMe program pa pogledaj koji ti procesi rade

Slične teme

1. Zadnja maska za N95
    By Moby in forum Općenito
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 25-08-2007, 00:00
  2. D900 ekran pola ispravan pola crn
    By filip22 in forum Samsung
    Odgovora: 20
    Posljednji post: 24-12-2006, 15:10
  3. Cafe Mobil prije 3 godine
    By Bronth in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 24