Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 78

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    srki molim te citaj malo. Dosta mi je takvih provokacija. Rekao sam da sam ga u ovome periodu koristio sat vremena dnevno. A inace ga koristim po 3 sata dnevno.
    A za titulu me ne vrijedjaj, pogotovo ne na ovaj nacin.
    To sam izjavio upravo da izbjegnem komentare ovakvih kao sto si ti, koji ne znaju kominicirati niti citati kako treba.
    Već da mi se uključe u raspravu inteligentniji ljudi koji znaju zbrojiti 2 i 2 kad nešto kažem.
    Jer upravo oni izbjegavaju takve rasprave kad vide kakve se osobe javljaju, i sa kakvim komentarima.
    Zadnji uredio Wisher : 15-05-2009 u 13:06

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    HT
    Bodovi
    14.685
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.685, Nivo: 29
    Bodovi: 14.685, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Wisher Pregledaj post
    srki molim te citaj malo. Dosta mi je takvih provokacija. Rekao sam da sam ga u ovome periodu koristio sat vremena dnevno. A inace ga koristim po 3 sata dnevno.
    A za titulu me ne vrijedjaj, pogotovo ne na ovaj nacin.
    To sam izjavio upravo da izbjegnem komentare ovakvih kao sto si ti, koji ne znaju kominicirati niti citati kako treba.
    Već da mi se uključe u raspravu inteligentniji ljudi koji znaju zbrojiti 2 i 2 kad nešto kažem.
    Jer upravo oni izbjegavaju takve rasprave kad vide kakve se osobe javljaju, i sa kakvim komentarima.
    kao prvi, uz svo duzno postovanje tebi kao osobi i "intelektualcu", smijesan si.

kao drugo, nemas ti sto izbjegavati tude komentare, ovo je javni forum i svatko ima pravo komentirati dok se god drzi topica. ako ti se komentar ne svida, to je iskljucivo tvoj problem. kao osoba koja ima visoku strucnu spremu si valjda toliko mogao nauciti tokom svog skolovanja i interakcije sa ljudima. ja osobno to nisam vidio niti jedan los i zlonamjeran komentar, osim tvog, jer si ocito neodgojen i gledas ljude s visoka, jer mislis da imas pravo na to radi pisljive titule. e pa nemas. samo isticanje te titule te cini jos jadnijim, jer se vidi da ti ocito fali samopouzdanja i da ti je povrijeden ego koji nadoknaduje taj mr. sc. prije tvog imena.

e sad, da se vratimo ON TOPIC, dosta poznanika i prijatelja/prijateljica posjeduje iPhone, posjedovao sam ga i ja, i uz bilo kakvo normalno koristenje (surfanje, zvanje, SMS, mail, malo muzike) nema sanse da traje vise do 48 sati koristenja bez gasenja po noci. mozda je tvoj iPhone izuzetak, mozda ti nekako drugacije tempiras koristenje i ostalo, u to necu ulaziti. ja ne tvrdim da ti lazes, fakeas rezultate, nego iskljucivo kazem kakvo ja iskustvo imam sa iPhoneom. to govorim o JB i ne-JB iPhoneima.

u svakom slucaju, ja ne bih JB iPhone, ne vidim osobno nikakvu potrebu, pogotovo sad kad je 3.0 pred vratima. imao sam par sitnijih problema dok je bio JBan, nista strasno.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [N73] Problemi nakon nadogradnje softvera
    By GT-R in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 24-03-2009, 22:06
  2. [5700] nakon pada ne radi tipkovnica (i drugi problemi)
    By .:Kristijan:. in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 30-06-2008, 19:32
  3. [N95] problemi sa N-gage nakon update-a softa
    By dgrgic37 in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 01-05-2008, 16:38
  4. Problemi sa igrama nakon formatiranja
    By Master^sega in forum Aplikacije
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 01-10-2006, 12:52

Bookmarks